Slide 1

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Slide 1"

Transcriere

1 Portofoliu Andreea Călărasu,

2 film/ video content Brand: Vodafone IDEE1 (a se viziona pe telefonul mobil): IDEE2: MESAJ SuperNet 4G - The only always on data network Când nu au semnal, implicit nici conexiune la Internet, oamenii impulsivi cred că ajută dacă lovesc sau se răzbună pe telefoane. IDEE Prima campanie socială anti harassment pentru smartphones și tablete. Telefonul nu are nicio vină. EXECUȚIE Campania începe cu un spot TV (animat) și video content online care să anunțe, cu statistici pentru toată țara, cât de abuzate sunt telefoanele și tabletele, mai ales în mediul rural, unde nu prea e semnal de obicei. Ton foarte serios, problematic, care să denote gravitatea problemei. Campania se poate extinde și în offline, prin activări cu gsm-uri care fac profit în sate, cursuri de anger management, folii de protecție în loc de flyere.

3

4 film/ video content Brand: Vodafone IDEE3: MESAJ SuperNet 4G - The only always on data network În zonele rurale, dar nu numai, există de obicei un loc și o poziție în care stai ca să poți prinde semnal la telefon. *Ex: În satul Brăgăreasa, comuna Scutelnici, jud. Buzău, am semnal numai în fața porții, dacă stau pe un fel de capac de metal. IDEE Școala de coregrafie pentru cei care vor să prindă semnalul oriunde ar merge. Aici te învățăm pași calculați, cum să îți ții echilibrul, la ce înălțime să te ridici și cum să aproximezi distanțe ca să poți sta în voie pe net. EXECUȚIE Pe o melodie cunoscută care se întrerupe constant dansează 4 personaje, cu telefonul în mână. Mișcările lor sunt robotice, stând câte 2 secunde în poziții destul de inconfortabile pentru a testa dacă se conectează netul. Abia când cei 4 își găsesc locul potrivit, melodia continuă fără întrerupere, însă ei rămân complet nemișcați. Payoff: Dacă nu prea te pricepi la dans sau nu vrei să urmezi școli inventate de coregrafie, treci pe SuperNet Vodafone.

5 - melodie aici Începe melodia, personajele încep să se miște ritmic. 00:00-00:03 Personajele stau câte o secundă într-o poziție. 00:03-00:05 Muzica se întrerupe, personajele încă se mișcă după semnal. 00:05-00:09 Muzica începe iar, personaje în mișcare. 00:09-00:11 Întrerupere melodie. 00:11-00:14 Muzica revine, personajele devin ridicole în mișcări. 00:14-00:16 Întrerupere melodie. 00:16-00:20 Muzica pornește iar, un personaj obosește și renunță. 00:20-00:21 Ultima întrerupere 00:21-00:26 Melodia curge lin pentru că personajele au găsit locul potrivit și sunt în echilibru perfect, însă acestea trebuie acum să rămână complet nemișcate. 00:26-00:30 Carton Vodafone VO : Poate îți place dansul, dar nu merită osteneala. Vodafone. Pentru SuperNet oriunde, oricând.

6 radio Brand: Staropramen MESAJ Staropramen, sponsor of culturetainment, presents TIFF Pentru regizorii perfecționiști, nici măcar o dublă foarte bună nu e destul de bună. IDEE Reclama de prezentare Staropramen ca sponsor TIFF e realizată de un regizor perfecționist, care trage multe duble pentru că este greu de mulțumit.

7 radio Brand: Staropramen EXECUȚIE Script radio Staropramen 60 Actor: Staropramen Be... Regizor: Tăiați! Ce-ai, te-ai plictisit deja? Mai multă energie, e...staropramen! Hai, din nou! Actor (cu intonație): Staropramen Berea pra (sfx:sticlă desfăcută) Regizor (oftează): Tăiaați! Ai deschis sticla prea devreme! Ai răbdare până spui sloganul, da? Haideți, încă o dată! Actor: Staropramen berea pragheză nr. 1 în lume (sfx: sticlă desfăcută) te cheamă... Regizor (murmură printre dinți): Te cheamă, da, te cheamă! Cum te-a chemat pe tine actoria! Te invită!, te invită spus frumos, ca să vină lumea. Actor: Staropramen Berea pragheză nr. 1 în lume (sfx: sticlă desfacută) te invită la Transilvania International Film Festival 2016 la Cluj, între 27 mai și 5 iunie Regizor: Da, e bine, bravo! Ăăăăă...hai s-o mai tragem o dată! VO (sfx: vocile de pe platou, în surdină): Staropramen cere mai mult de la bere, așa cum TIFF cere mai mult de la film. Te așteptăm la Cluj să ciocnim împreună un pahar!

8 print Brand: Varta MESAJ Durează mai mult decât te aștepți. / Lasts longer than you'd expect. Părinții cumpără copiilor lor diverse jucării, dar ajung curând să regrete alegerea pentru că se dovedesc a fi destul de enervante. Pentru copil, însă, e amuzant să vadă că își stresează părintele. IDEE Un singur set de baterii Varta e de ajuns până când copilul ajunge să își cumpere propria mașină și nu mai stresează părintele cu mașina de jucărie.

9 print Brand: Varta EXECUȚIE:

10 outdoor Brand: Freelo MESAJ Embrace freelosophy/ Closest escape to experience extreme sports and relaxation. De cele mai multe ori, oamenii își petrec timpul mort (de așteptare după metrou) stând cu nasul în telefon sau ascultând muzică. IDEE 1 Pe peroanele stațiilor de metrou există stâlpi cilindrici de susținere, care pot fi transformați, prin autocolant, în wind tunnels. Autocolantul simulează peisajul din spatele stâlpului cilindric, pentru ca acesta să pară transparent/de plexiglas. Tot pe autocolant vor fi două personaje în zbor care să pară prinse în wind tunnel/stâlp, iar la baza acestuia va fi desenată o turbină care să îi propulseze.

11 outdoor Brand: Freelo EXECUȚIE:

12 outdoor Brand: Freelo MESAJ Embrace freelosophy/ Closest escape to experience extreme sports and relaxation. Când te hotărăști să-ți înfrunți o temere, primul pas e cel mai înfricoșător, dar este și cel pe care îl aștepți cu nerăbdare. IDEE 2 Tapetarea podelei din vagoanele de metrou cu un autocolant care să imite perfect apa. Primul pas în metrou este și primul în apă. Intenție: să le arăți oamenilor că nu e greu să facă primul pas în a cunoaște ceva nou, mai ales când vine vorba de sport/relaxare.

13 outdoor Brand: Freelo EXECUȚIE:

14 innovative Brand: Trenta Pizza MESAJ Pizza proaspătă și customizabilă cum vrei tu. E posibil să vrei pizza și să nu știi asta. IDEE1 Odată ce ai făcut o comandă de pizza la Trenta, ești automat adăugat în baza lor de date. Astfel, în momentul în care cineva din zona ta comandă o pizza (stradă/bloc), Trenta îți trimite o notificare ce-ți spune că livrează în zonă și te întreabă dacă nu cumva dorești și tu o pizza.

15 innovative Brand: Trenta Pizza Fiecare dintre noi are propria idee despre pizza perfectă privind ingredientele. Deja știm ce vrem să ne luăm, dar procesul în sine de sunat și comandat e cel de care fugim. IDEE2 Folosindu-ne de tehnologia utilizării amprentei pentru accesarea telefonului, introducem The Pizza Finger. Amprenta de pe Pizza Finger poate fi utilizată pentru a comanda instant pizza ta favorită.

16 innovative Brand: Trenta Pizza Pizza de cele mai multe ori merge excelent cu un film bun. IDEE Printr-un parteneriat între Netflix și Trenta, ingredientele de pe pizza vor fi așezate sub forma unui QR code care, odată scanat, îți va oferi codul necesar pentru a vizualiza gratuit un film de pe NETFLIX.

17 innovative Brand: Trenta Pizza Mulți evită comenzile telefonice din cauza vocii plictisite a operatorului. IDEE Cum ar fi să poți personaliza atât vocea de la celălalt capăt al firului cât și cuvintele pe care ți le adresează? În momentul în care comanzi o pizza de la Trenta, printr-un modulator de voce îți răspunde fie o celebritate (Morgan Freeman), fie chiar bunul tău prieten Ștefan cu un mesaj personalizat pentru tine.

18 btl Brand: Untold MESAJ The World Capital of Night and Magic Oamenii adeseori amână să spună sau să facă diverse lucruri pentru că,,mai e timp". IDEE1 THE UNTOLD BOOK UNTOLD & UNDONE / sau cartea lucrurilor pe care ai fi putut să le zici și să le faci (Există pe Youtube Untold Stories, dar interviurile sunt doar cu artiștii veniți în România.) EXECUȚIE De pe aplicația Untold, partipanții își pot downloada o pagină albă de carte ce așteaptă să fie completată cu poveștile proprii de la festival. Pe lângă aceasta, care va fi publicată în cadrul THE UNTOLD BOOK pentru anul următor, ei pot accepta și o provocare: să scrie o listă de lucruri pe care ar fi vrut să le spună/facă și nu au reușit sau nu au avut curaj. Cei care se înregistrează corectând întreaga listă primesc reducere anul viitor.

19 btl Brand: Untold Adolescenților le e de obicei rușine de cum se manifestă părinții lor în social media (poze cu pisici, flori, citate siropoase și comentarii stânjenitoare), dar și când trebuie să le răspundă la telefon de față cu prietenii lor. IDEE2 Le dăm adolescenților 4 zile de libertate la Untold, fără a fi nevoie să,,le dea raportul" părinților. Cum? Prin mesaje programate. EXECUȚIE O aplicație în care adolescentul poate programa, eventual în tren în drum spre festival, ce le va spune părinților pe durata întregului festival. Mesajele nu trebuie să dea de bănuit, nu trebuie trimise la ore fixe în fiecare zi, detaliate cu locuri unde ar putea fi în funcție de ce concerte îi plac. După ce a programat ca ele să se trimită automat, adolescentul care probabil abia a trecut Bacalaureatul se poate bucura în voie de festival.

20 digital Brand: Grolsch MESAJ Inspirăm comunitățile creative din România să își aplice creativitatea în viața de zi cu zi. Pentru creativii din România, platformele sociale (în special Instagram și Facebook) au devenit cărți de artiști. IDEE THE TOUCH EXPERIMENT - prima expoziție de fotografie tactilă dedicată atât publicului văzător, cât și celui nevăzător EXECUȚIE "Call for artists" inițiat de Grolsch devine "call for creatives". Timp de două săptămâni, oameni creativi își pot înscrie cele mai inspirate fotografii, fie că sunt portrete, peisaje, fotografii de familie etc. Cele mai bune 30 vor fi alese de un juriu format din artiști fotografi români și transformate în opere de artă tactile (prin intermediul tehnicii emboss/timbru sec). The Touch Experiment va avea vernisajul într-una dintre locațiile Grolsch, unde atât publicul văzător, cât și cel nevăzător se pot bucura de o expoziție de fotografie.

21 digital Brand: Grolsch

22 integrated Brand: Alocard MESAJ Noi știm să economisim pentru ca tu să primești mai mult. [Presupunem că Basarabia e România.] Frica românului este să nu rămână fără, așa că devine inventiv când vine vorba de economisitul sau ascunsul banilor. Când zici în popor că economisești, înseamnă că strângi cureaua, că bagi la ciorap, că pui la saltea, că ascunzi banii-n cărți, că-i dai cuiva să-i țină pentru tine (de încredere, de preferat), că ești zgârie-brânză, că ești hagi-tudose, că pui în porcușor, că strângi bani albi pentru zile negre, că păstrezi o pară pentru sete. *bonus: orice om prevăzător, are-n curte un tractor. BTL IDEE Alocard nu dă mulți bani pe publicitate și pune stickere în toate locurile/pe toate obiectele la care oamenii se referă când vorbesc de economisit (potrivit expresiilor populare): în magazine de mobilă sub saltele, pe eticheta de preț la șosete și curele în mall-uri, în supermarketuri (prin parteneriat) la raionul cu brânzeturi. Pentru ascunsul banilor în cărți, Alocard face semne de carte, iar pentru cazurile în care altcineva ține banii pentru tine, Alocard face plicuri. Mesaje: Alocard știe să bage la ciorap pentru ca tu să primești mai mult. Alocard știe să strângă cureaua pentru ca tu să primești mai mult. Alocard știe să pună sub saltea pentru ca tu să primești mai mult.

23 integrated Brand: Alocard PRINT Ideea de BTL poate fi aplicată și în print, de data aceasta însă, Alocard își face reclamă sub forma bulinelor de ofertă în reviste de haine, alimente, mobilier. (Ex1: Lângă reclama la brânza de burduf, vine Alocard și spune că el e zgârie-brânză pentru ca tu să primești mai mult. / Ex2: Lângă reclama la ultimele apariții beletristice, vine Alocard și spune că el va fi Hagi-Tudose pentru ca tu să primești mai mult.) INNOVATIVE Alocard înființează Banca de Minute și MB. Pentru fiecare 20 MB/100 minute pe care îi primești, Alocard pune pentru tine câte un 1 MB/10 minute în bancă, să fie sigur că o să ai și pentru zile negre.

24 EXTRAS Future Lions, alături de Șerban, Karla și Irina

25 Multumesc, Catalin ` ` dobre Dorian pascuci Olimpiad Tutori adc Organizatori Chiar a fost fain.

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Oferte preactivate

Oferte preactivate Oferte preactivate Oferta Naţională Oferte cu Roaming EO5 (28 zile) 5 credit EO6 (28 zile) 6 credit EO7 (35 zile) 7 credit EO8 (35 zile) 8 credit EO10 (28 zile) 10 credit EO12 (28 zile) 12 credit Minute/SMS

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel 07 Feb 2013 de admin [1] Totul este retail. Sa cumperi acum nu mai inseamna doar sa mergi intrun magazin sau sa deschizi un site de e-commerce.

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Strângerea de mână

Strângerea de mână semnificaţii de Andy Szekely Felul în care interlocutorul dă noroc cu tine îţi poate furniza o mulţime de informaţii preţioase. În plus, gestul în sine este şi un puternic furnizor de încredere. Dr. Allan

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde Introducere Video-ul nu mai este acum o opţiune de marketing, ci a devenit o necesitate pentru orice tip de afacere. Oricât de convingător ar fi mesajul în cuvinte, şi în marketing se foloseşte puterea

Mai mult

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW Perspective cheie asupra mypos 30 DE ȚĂRI 60.000 + COMERCIANȚI PROCESARE 1,2 MIL +EUR PE AN PRIVIRE DE ANSAMBLU CARDURI DE DEBIT ȘI DE CREDIT ACCEPTATE DE TOATE CANALELE DE PLATĂ

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: mart

Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: mart Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: martie 2013 Scopul: Descoperirea modului în care elevii

Mai mult

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la:

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la: PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Sezonul cald a sosit, iar noi am pregătit o listă de jocuri perfecte pentru a petrece timpul alături de cei dragi! Echipa

Mai mult

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne -

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne - Pentru Papi, primul meu profesor Un profesor are un impact asupra eternității; nu știe niciodată unde se termină influența lui. Henry Adams Preceptele sau maximele au mare însemnătate; dacă ai la îndemână

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi 24 Sep 2014 de Mihail Tănase [1] Pe fondul asaltului mărcilor private ale retailerilor asupra pieței bunurilor de larg

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon www.globalteam.ro Cine suntem. www.globalteam.ro PREZENTARE GENERALĂ GLOBAL TEAM a înțeles importanța stăpânirii

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2019 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2019 Pagina 1 din 9

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei tineti apasat 2 secunde pe pictograma din ecranul principal,

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită c

Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită c Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită chestii digitale prin dispozitive mobile și computere

Mai mult

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ),

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Când ne jucăm cu toții, e Soare-n Maramureș! Pe vremuri, ne jucam în voie în curtea bunicilor cu orice prindeam la mână, de dimineața până seara. Noi

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONTENT MARKETING CAMPANII PE BLOGURI ADVERTORIALE ADWORDS SEO Pentru că acum poți ajunge atât la clienții tăi dar și la oamenii care nu au auzit încă de tine atunci când aceștia au nevoie de serviciile

Mai mult

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2, din perspectiva parametrilor administrativi. În cadrul raportului au fost considerați

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu Înfiinţată în 1999, Pizzeria Bella Italia devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gusturile și nevoile consumatorilor și bazându-se pe experiența

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Prezentarea sumară a studiului național PERCEPȚIA POPULAȚIEI DESPRE MASS-MEDIA ÎN REPUBLICA MOLDOVA ANGELA VACARU M&E / Program Officer Internews în Moldova avacaru@internews.org Acest studiu este parte

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2 CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a...

Mai mult

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul din Ploiesti, in perioada octombrie-noiembrie 2009.

Mai mult

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre Politica de confidențialitate site web Versiune din: 25.05.2018 Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Expoziţia internaţională BRUXELESS ŞI CALEA SPRE SUCCES Bruxelles 16-19 mai 2019 Pachete de promovare la Întalnirile de afaceri B2B, și cină de afaceri În cadrul expoziției Programul propus abordează următoarele

Mai mult

Fighting discrimination through art activities

Fighting discrimination through art activities Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei Teatru Forum și Media advocacy factori ai schimbării atitudinii comunității față de persoanele cu dizabilități Lina Malcoci Manager comunicare Keystone

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred)

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred) Descoperă noutățile Orange pentru tine și familia ta Am adaugat modele noi de terminale pentru tine in oferta de angajat, Iphone XR si Huawei Mate 20 pro; Preturi speciale pentru Samsung galaxy S9 si Huawei

Mai mult

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator [P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator 19 Apr 2019 de Progresiv [1] Conferinţa Progresiv 2019 a adus în prim plan idei și soluții care ar putea

Mai mult

Guardian2012_RO3

Guardian2012_RO3 GUARDIAN Terminalul inteligent pentru control acces De mai mulți ani, Zucchetti, principalul jucător pe piața IT din Italia, și-a concentrat atenția asupra analizării și rezolvării problemelor referitoare

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an”

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an” Simona Potecu, Mondelez România: Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an 22 Dec 2014 de Mihaela Popescu [1] Noile nevoi de consum ce apar ca urmare a dezvoltării consumatorilor aduc

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint CREA Români din Diaspora Studiu Sociologic, Partea a 3-a București, 20 august 2019 47% dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, cu 10 procente mai puțin decât în 2017 47% dintre

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Slide 1

Slide 1 De 11 ani scriem cu succes povestea Business Magazin În toamna lui 2004 am lansat Business Magazin, o revistă prin care am vrut să îi motivăm pe toţi cei care vor să crească în business. O revistă a ideilor.

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax:

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Documentație pentru accesarea platformei e-learning de catre profesori Platforma de e-learning a facultății poate fi accesată la adresa http://fspac.ubbcluj.ro/moodle. Conturile profesorilor sunt create

Mai mult

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ Program Zilele Bibliotecii 15 19 mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Expoziţie de carte: Ziua Internaţională a Familiei. Locaţia: Secţia pentru copii ora 10.00 - Întâlnire

Mai mult

Direcția Comunicare şi Relații Externe ANEXĂ DETALII TEHNICE produse informative şi de promovare 1. INFORMAȚII GENERALE: 1.1. Achizitorul Autoritatea

Direcția Comunicare şi Relații Externe ANEXĂ DETALII TEHNICE produse informative şi de promovare 1. INFORMAȚII GENERALE: 1.1. Achizitorul Autoritatea Direcția Comunicare şi Relații Externe ANEXĂ DETALII TEHNICE produse informative şi de promovare 1. INFORMAȚII GENERALE: 1.1. Achizitorul Autoritatea Electorală Permanentă Strada Stavropoleos nr.6, Sector

Mai mult

Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagin

Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagin Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagine pozitivă despre mine! Tipul lecției: Predare-consolidare

Mai mult

DE LA VOLUNTARIAT LA ANTREPRENORIAT SOCIAL - PROIECT IMPACT O MELODIE PENTRU UN SUFLET Profesor Solomean Alice Ana Profesor Solomean Ovidiu Liceul Teh

DE LA VOLUNTARIAT LA ANTREPRENORIAT SOCIAL - PROIECT IMPACT O MELODIE PENTRU UN SUFLET Profesor Solomean Alice Ana Profesor Solomean Ovidiu Liceul Teh DE LA VOLUNTARIAT LA ANTREPRENORIAT SOCIAL - PROIECT IMPACT O MELODIE PENTRU UN SUFLET Profesor Solomean Alice Ana Profesor Solomean Ovidiu Liceul Tehnologic Someş Dej Schimbarea pornește de la TINE, întâi

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Prezentare

Prezentare Târgul de Turism Vacanța 2018 2-4 martie 2018, CRAFT Timișoara -prezentare expozanți- Organizatori: Partener: Cel mai mare târg de turism din vestul țării 2018 ediția cu numărul 5 Cifrele anilor trecuți:

Mai mult

preview_ _Prezentare_Mobile_App

preview_ _Prezentare_Mobile_App APLICAȚIA MOBILĂ FAN COURIER Oriunde ai fi, expediezi cu plăcere. Interfață nouă și îmbunătățită; AWB generat direct din aplicație; Lansarea unei comenzi către Dispecerat / Curier; AWB printat direct de

Mai mult

Nr

Nr EVALUAREA CADRELOR DIDACTICE DE CĂTRE STUDENȚI Semestrul I, 2016-2017 - raport sintetic - În perioada 03-15 ianuarie 2017 a fost deschisă pentru prima dată platforma de evaluare online a cadrelor didactice

Mai mult

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token 1 2 Dispozitiv Token. Ce este el. Este un dispozitiv care calculează o cod unic, cu ajutorul căruia tu, ca utilizator al aplicației MyBRD Net,

Mai mult

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori?

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? 27 Jul 2016 de Alina Dragomir [1] [2] [3] Pagina 1 din 7 [4] [5] [6] [7] [8] Pagina 2 din 7 [9] Modern, diferit și relaxat ar fi răspunsul, dacă ne

Mai mult

Microsoft Word - 4 refacut 12 Caiet de sarcini servicii

Microsoft Word - 4 refacut 12 Caiet de sarcini  servicii CAIET DE SARCINI Caietul de sarcini face parte integrantă din documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea ofertei şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1 Pornire... 2 1.2 Oprire... 3 1.3 Ecranul de întâmpinare... 3 1.4 Procesul de instalare... 3 2. Caracteristici principale... 4 2.1. EZCast... 4 2.2. DLNA... 5 2.3. EZMirror...

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este Societatea PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul

Mai mult

Microsoft Word - Regulament EMBA 2014.doc

Microsoft Word - Regulament EMBA 2014.doc REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Pregatim viitorul in businessul de excelenta CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL si regulamentul oficial al concursului Campania promotionala este organizata de MEDIAFAX MALL SRL

Mai mult

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani I BUNI STABILESC LIMITE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ȘTIM CUM SĂ NE COMPORTĂM ATUNCI CÂND CREȘTEM

Mai mult

Cum interacționează shopperii cu raftul din hypermarket

Cum interacționează shopperii cu raftul din hypermarket Cum interacționează shopperii cu raftul din hypermarket 03 May 2019 de Progresiv [1] În ultimii 10 ani, dezvoltând mii de materiale de comunicare in-store, mam întrebat întotdeauna cum văd efectiv cumpărătorii

Mai mult

Umeno

Umeno 1 Acesta este un translator manual. Kon'ichwa. Hello Oops, versiunea în limba engleză. Kon'ichwa. Bună Dimineata. Gogo, Gogo ( după-amiaza ). Bună ziua. În câțiva ani sau cam asa ceva, avem un telefon

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

PetExpo 2019_brochure_RO

PetExpo 2019_brochure_RO La ediția a 11-a, PetExpo își continuă misiunea de a face viața animăluțelor mai frumoasă, cu un eveniment memorabil și educarea consumatorilor spre calitate. 12-14 Aprilie 2019 Romexpo, pavilionul C6

Mai mult

Targul de nunti prezentare muzica si foto video.cdr

Targul de nunti prezentare muzica si foto video.cdr TÂRGUL DE NUNTI 8-10 februarie 2019 Sala Polivalentă, Iași, DJ sau formație ce este mai potrivit pentru nunta ta? Trenduri în fotografia de nuntă pentru 2019 Sursă foto: www.shutterstock.com www.theodysseyonline.com

Mai mult

Strategii de marketing eficiente in Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat

Strategii de marketing eficiente in Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat Strategii de marketing eficiente in 2019 1. Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat si in care cu totii am avut provocari, obstacole si

Mai mult

Prezentare

Prezentare Prezentare Parteneri: Descriere Eveniment expozitional organizat de ANAT in Timisoara, desfasurat pe parcursul a trei zile, 4 6 martie 2016, între orele 10:00 18:00 în incinta CRAFT Timisoara. Participanti:

Mai mult

Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua

Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua Wi-Fi 3. Descarcarea Aplicatiei NetHome Plus 4. Setarea

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Mai mult

Concurs online de informatică Categoria PROGRAMARE PROBLEMA 1 Secţiunea 7-8 avansaţi 100 puncte DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte băt

Concurs online de informatică Categoria PROGRAMARE PROBLEMA 1 Secţiunea 7-8 avansaţi 100 puncte DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte băt PROBLEMA 1 DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte bătrâni, așezați în linie și numerotați de la 1 la N. Fiecare copac are o înălțime cunoscută, Hi. Există riscul ca la un vânt mai puternic

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi-

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi- Satoshi UMENO s manuscript for the Romanian Speech Contest (Acesta este un translator manual.) Kon'ichiwa. Bună ziua. (Oops, versiunea în limba engleză). Kon'ichiwa. (Bună Dimineața.) Gogo, Gogo ( după-amiaza

Mai mult

Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații pre

Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații pre Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații premium. Design exclusivist și tehnologie inovatoare.

Mai mult

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contacte utile în sprijinul tău Co-finanțat de Uniunea Europeană BINE DE ȘTIUT Ai

Mai mult

Oamenii de pe Pirita Cine sunt și ce își doresc locuitorii celei mai sărace comunități din Baia Mare. Fotografii și text de Mircea Reștea

Oamenii de pe Pirita Cine sunt și ce își doresc locuitorii celei mai sărace comunități din Baia Mare. Fotografii și text de Mircea Reștea Oamenii de pe Pirita Cine sunt și ce își doresc locuitorii celei mai sărace comunități din Baia Mare. Fotografii și text de Mircea Reștea În octombrie 2016 am început să fotografiez o comunitate de romi

Mai mult

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Sistem Blu-ray Disc /DVD Home Theatre >Ascultare cu o singură atingere prin intermediul Bluetooth >Simţiţi atmosfera de pe stadion acasă >Experienţă în Full HD 3D BDV-EF1100 RO Începeţi aici Ghid de pornire

Mai mult

Denumire pachet training Categorie licee Avantajele programului Metode interactive utilizate Pachet II.3 - Mecatronica Licee cu clase profil de Mecatr

Denumire pachet training Categorie licee Avantajele programului Metode interactive utilizate Pachet II.3 - Mecatronica Licee cu clase profil de Mecatr Denumire pachet training Categorie licee Avantajele programului Metode interactive utilizate Pachet II.3 - Mecatronica Licee cu clase profil de Mecatronica / Automatizari Materialele teoretice si materialele

Mai mult

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT - Ce este profesia de asistent medical - Ce specializări există pentru asistenții medicali în școala noastră - Calitățile și abilitățile unui asistent medical

Mai mult

Provocarea Verii Last Version

Provocarea Verii Last Version PROVOCAREA VERII 2017 CONCURS Pro- X cauta un PERSONAJ, un talent! Este bine cunoscut faptul ca marea majoritatea conducatorilor auto inteleg importanta intretinerii automobilelor, in scopul obtinerii

Mai mult

Teacher Training Plymouth Experience

Teacher Training Plymouth  Experience ACTIVITATI: Prezentarea sistemului educațional din UK; atelier de lucru: înțelegerea barierelor și mecanismelor pentru realizarea schimbării în procesul educativ; activități de colaborare în clasă; Prezentare:

Mai mult

T Roxana Nita portofoliu editia a II-a

T Roxana Nita portofoliu editia a II-a Roxana Nita portofoliu editia a II-a target : mesaj : barbati, 30-45 ani, neconventionali, spirit de aventura the ultimate off-road experience print LAND ROVER Defender print concept : explorezi locuri

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în judeţul Alba INTERVIUL sa te pregatesti.

Mai mult

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Cartela Internet Vodafone Internet mobil fără abonament Ghid de conectare

Mai mult

Concursul Ion Aluaș

Concursul Ion Aluaș Concursul Olimpiada Voluntarilor 2019 Concursul este organizat anual de către Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie al Universității Babeș-Bolyai. Prima ediție a concursului s-a

Mai mult

OLX-crust-report

OLX-crust-report Valoarea bunurilor nefolosite din gospodăriile românilor 20% nu strâng bunuri 80% strâng în gospodăriile lor bunuri nefolosite în valoare de 820 mil. Categoriile din care fac parte bunurile stocate 55,1%

Mai mult