1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic"

Transcriere

1

2 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti si ce rezultate vrei sa obtii 2. Obstacolele, ce te opreste atunci cand vrei sa slabesti 3. Planificarea, sa te pregatesti inainte de a incepe Motivatia este cea care te alimenteaza, asa o sa iti fie mult mai usor sa te tii de orice program de slabit, o sa stii de ce oferi timpul si energia ta. Uite cateva exemple de intrebari la care sa iti raspunzi inainte de a incepe: 1. De ce vreau sa slabesc, la ce ma ajuta? 2. Cum vreau sa arat/sa ma simt dupa ce am slabit x kg sau am ajuns la greutatea dorita? 3. Cum va arata viata mea dupa ce am slabit? 4. Ce as putea face in plus fata de ceea ce fac acum?

3 Sigur sunt si altele, tu ar trebui sa le stii cel mai bine. Un singur lucru pot sa iti garantez, dupa ce ai slabit, te vei simti mult mai increzatoare in fortele proprii, vei simti ca poti face orice. Acum, hai sa vedem care sunt obstacolele, ce te impiedica atunci cand vrei sa slabesti. Cateva exemple: - nu ai timp sa iti gatesti - ai pofta de dulce si de mancare - nu ai timp sa faci sport - nu ai timp sa mananci pe timpul zilei si simti nevoia sa mananci mai mult seara. Planificarea ar trebui sa fie simpla: - sa stii ce vrei sa mananci cu o zi sau cateva zile inainte - sa iti pregatesti mancarea - sa iti faci cumparaturi cu tot ce ai nevoie - sa iti notezi intr-un jurnal tot ceea ce mananci - sa iti notezi cate kg ai, te poti si masura (ca sa vezi cum evolueaza totul) Dupa ce stii de ce vrei sa slabesti, ce rezultate vrei sa obtii, ce obstacole intampini si ti-ai facut o planificare, poti sa te apuci de treaba (Foarte important, motivatia este 50% din rezultatat, daca nu stii de ce vrei sa slabesti, sansele sunt mult mai mici sa ai rezultate foarte bune).

4 2. CUM SA MANANC SANATOS? (GRESELI PE CARE LE FACEM ATUNCI CAND VREM SA SLABIM) Uite ce am descoperit dea lungul timpului, o parte din greslile pe care si eu le-am facut o perioada lunga de timp si credeam ca este bine ceea ce fac. 1. Daca mananc putin, trebuie sa slabesc 2. Fructele, sunt sanatoase, deci pot manca cate vreau 3. Scot painea, dulciurile, mananc doar mancare fiarta si multe legume, pentru ca doar asa pot sa slabesc 4. Ultima masa, trebuie sa fie cel tarziu la ora 18:00 OK, sa discutam putin despre fiecare in parte

5 1. Daca mananc putin trebuie sa slabesc. Ce se intampla defapt si de ce nu slabesti chiar daca mananci putin? Daca mananci mancare gatita in ulei (ex. Cartofi prajiti, crispy, snitel etc) iti iei de doua ori mai multe calorii decat daca ai manca (cartofi fierti/copti si piept de pui pe gratar) Un mic exemplu (cartofii prajiti au 319 calorii/100 g) iar (cartofii fierti au 87 calorii/100 g), am fost indulgent cand am zis ca pot avea de doua ori mai mult. Uite o comparatie simpla care te va ajuta sa intelegi totul mai bine. Daca ai mancat o masa in care ai cartofi prajiti (200 g)=(640 calorii) si doua bucati de snitel cat o palma (80g)=(454 calorii), in total avem 1094 calorii. Daca mananci cartofi fierti (200 g)=(170 calorii) cu piept de pui pe gril (200 g)=(300 calorii), in total ar fi (470 calorii), mai putin de jumatate si crede-ma ca este o masa chiar mai hranitoare decat cea de mai sus (poti adauga si un sos facut in casa din iaurt grecesc 0% si ai o masa si mai gustoasa decat cea de mai sus)

6 2. Fructele sunt sanatoase, deci pot manca cate vreau. Fructele sunt sanatoase, avem nevoie de vitaminele, mineralele, antioxidantii pe care acestea le contin dar cel mai recomandat ar fi sa mancam maxim 2 fructe medii sau o 100 g (fructe de padure, struguri). Fructele contin zaharoza, aduc un nr. mare de calorii, iti arat mai jos un exemplu care te ajuta sa intelegi totul. O banana medie are 200 g (bananele au 89 calorii/100g), daca mananci 5 banane medii, iti iei 890 de calorii (1kg). Sunt multe 890 de calorii? Cu siguranta sunt multe, pentru ca in loc de acele banane poti manca o pizza medie care are 700 kcal si ti-ai luat o masa destul de bogata (nu zic ca pizza este sanatoasa dar in acest caz este o alegere mai buna).

7 3. Scot painea, dulciurile, mananc doar mancare fiarta si multe legume, pentru ca doar asa pot sa slabesc. Cea mai mare greseala pe care o fac multi atunci cand vor sa slabeasca, de ce zic asta? Pentru ca daca scoti dulciurile definitiv, dupa cateva zile/saptamani vei simti pofta de dulce, poate deveni in timp o obsesie si la un moment dat vei ceda. Daca mananci doar mancare fiarta fara condimente, fara gust, te vei plictisi foarte repede si vei simti nevoia sa mananci altceva iar sansele sunt foarte mari sa te indrepti catre mancaruri nesanatoase si pline de calorii. Crede-ma, am colegi la lucru care fac asta, au slabit cateva kg si in scurt timp au pus kg la loc. (lucrez in multinationala, suntem 100 de colegi)

8 4. Ultima masa trebuie sa fie cel tarziu la ora 18:00. Este clar un mit, nici nu se pune problema, ideea este sa te adaptezi dupa programul tau, ultima masa ar fi bine sa fie cu 4 ore inainte de somn. Daca mananci la 18:00 si tu te pui la somn la ora 00:00, iti garantez ca pe la ora 22:00 ti se va face foame si clar va trebui sa mananci ceva sau te poti abtine dar nu cred ca este cel mai comod. Cel mai bine, este sa mananci intr-un interval de 12 ore (ex. daca mananci prima masa la 07:00 ultima masa sa fie cel tarziu la 19:00) iar frecventa intre mese sa fie de 2 3 ore.

9 3. MA APUC DE O DIETA SAU MANANC MAI PUTIN, PENTRU CA ASA VOI PUTEA SLABI Am vorbit cu foarte multe persoane si pot sa zic ca din 10 persoane cel putin 8 au tinut macar o dieta. Ce se intampla atunci cand tii o dieta si de ce zic ca este o greseala? In primul rand, diete sunt foarte stricte, se bazeaza pe restrictie de alimente si de aceea... Majoritatea dietelor daca nu toate, trebuie tinute toata viata daca vrei sa te mentii dupa ce ai slabit Nu vreau sa zic ca dietele sunt rele, dar nu se potrivesc pentru fiecare persoana si majoritatea care slabesc cu ele, pun kg la loc Dietele pot incetini metabolismul si prea multe diete pot strica digestia

10 Cei mai multi cand vor sa slabeasca, renunta la foarte multe alimente (paine, paste, cartofi) si reduc drastic cantitatile de mancare. Scot painea care are 250 calorii/100 g, painea cred ca este cea mai blamata dintre toate, parca nu ai putea slabi daca mananci paine. Nu alimentele ingrasa, ci cum sunt mancate si cantitatile (Ex. painea nu ingrasa, dar daca pe paine pui crema de branza si salam nu stiu de care, atunci sigur ingrasa, din cauza a ceea ce ai pus pe paine). Multi renunta la paine dar mananca covrigi, patiseriii, care aceastea au cel putin de doua ori mai multe calorii pe 100 g Acum hai sa vedem, ce se intampla defapt cand reduci cantitatile? Este ca vei slabi cat timp le reduci dar vei lua inapoi 100% sau mai mult dupa ce te apuci sa mananci din nou Gandeste-te putin, ai putea sa tii o dieta toata viata? Daca raspunsul este nu, atunci intelegi de ce dietele si restrictiile alimentare nu sunt cele mai recomandate.

11 4. NU SLABESC PENTRU CA NU AM TIMP SA FAC SPORT Ce se intampla in acest caz? Ne scoatem singuri din joc, stii ca daca nu faci sport, nu poti slabi, atunci de ce sa mananci sanatos? Corect? Pare foarte adevarat totul, dar nu este deloc si o sa iti zic si de ce. Daca nu ai timp sa faci sport, nu este cea mai mare problema (recomandarea mea ar fi sa mergi cat de mult poti pe jos, pana la lucru, inapoi de la lucru, pana la magazin sau poti folosi bicicleta) Mersul pe jos sau cu bicicleta poate fi perfect de ajuns, acum sigur daca distanta este foarte mare, clar nu poti sa mergi pe jos dar opreste-te cu 2 statii inainte sa ajungi la lucru si mergi pe jos) Acum, vrei sa stii de ce sa nu te demotivezi daca nu faci destul sport?

12 Pentru ca atunci cand vine vorba de slabit, sportul este 20% iar alimentatia este 80% sau mai mult. Poti sa faci cateva ore de sport pe zi si sa distrugi totul in doar 5 minute. Un mic exemplu ca sa te ajut sa intelegi cum functioneaza totul: Daca mergi la sala, intr-o ora arzi de calorii in functie de intesitate iar daca mananci un corn cu ciocolata care are calorii, deci practic ti-ai luat toate caloriile pe care le-ai ars la sala. In cat timp poti manca un corn cu ciocolata? Sunt sigur ca nu iti ia mai mult de 5 minute. Deci, concentreaza-te pe ceea ce mananci si nu lasa lipsa sportului sa te demotiveze! Clar, nu zic ca nu ar trebui sa faci sport, chiar sportul are foarte multe beneficii asupra organismului, starii de bine dar cand vine vorba de slabit, nu ajuta atat de mult pe cat ne imaginam.

13 5. NU MANANC DIMINEATA PENTRU CA NU IMI ESTE FOAME SI PANA LA PRANZ NU MANANC NIMIC Daca inca esti de ideea ca atunci cand vrei sa slabesti, trebuie sa mananci mult mai putin, te dezamagesc dar nu asa functioneaza lucrurile. Ca sa slabesti sanatos, este de ajuns sa fii intr-un deficit de calorii. Foarte multi nu mananca nimic la micul dejun, recunosc ca si eu ma numaram printre cei care nu mananca micul dejun. Dar am descoperit ca un mic dejun consistent ma ajuta sa nu simt nevoia de a manca alimente nesanatoase la primele 2 ore dupa ce m-am trezit.

14 Un mic dejun bogat in proteine diminueaza pofta de dulce, te ajuta sa te simti mai energic/energica si sa controlezi mult mai bine tot ceea ce mananci. Ex. Mic dejun bogat in proteien (omleta dintr-un ou intreg si 3 albusuri g branza de vaci 0.2% + legume la alegere) Daca nu mananci micul dejun (bei o cafea, apa cu lamaie etc) nu mananci nici gustare si mananci doar masa de pranz, mananci si acolo foarte putin, iti imaginezi ce se intampla nu? Mananci seara cel mai mult fiindca organismul isi va cere drepturile... Organismul in prima parte a zilei are arderile cele mai bune (de 100% dimineata si 75% la pranz iar spre seara, dupa ora 18:00, ele scad foarte mult pana la 20%)

15 Sper sa te ajute tot ce ti-am scris mai sus. Daca ai intrebari, ma poti contacta printr-un mesaj pe messenger si o sa iti raspund in cel mai scurt timp. Sau, ma mai poti contacta la nr (daca ai Whats app, poti sa imi scrii un mesaj) Spor si o zi frumoasa iti doresc!

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1

Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1 Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1 **** Copyright. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui document nu poate fi reprodusă sau transmisă sub orice formă, prin orice mijloace fără permisiunea

Mai mult

Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o

Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o impartasesc mai jos, vei scapa de burtica si de kilogramele

Mai mult

SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1

SPITALUL CLINIC PANAIT SARBU Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1 SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: 02.04.2019 Tip masa:,,,,,ora 20 Numar Document: 1 COMUN Plafon: 10.00 Estimat: 13.47 30 Paine cu sare (250g); Ceai cu lamaie si zahar

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + O

MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + O MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + OREZ + SALATA PAINE, ARDEI MIERCURI CIORBA DE FASOLE

Mai mult

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci 4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sanatos Ionela Stanila, Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

MENIU BONURI VALORICE

MENIU  BONURI VALORICE MENIU - BONURI VALORICE DATA PRANZ CINA 03.08 Bors de curcan cu taiteti de casa Pulpa de porc la tava Piure de cartofi Salata de varza cu marar Fruct 04.08 Supa de pui cu galusti Tochitura dobrogeana Mamaliguta

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, pr

Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, pr Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, prietenii, colegii cum se plâng de lipsă sau insuficiență

Mai mult

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau

Mai mult

Ca-n Coreea de Nord: Copiii din centrele de plasament mănâncă orez luat cu 2 lei kilogramul!

Ca-n Coreea de Nord: Copiii din centrele de plasament mănâncă orez luat cu 2 lei kilogramul! Ca-n Coreea de Nord: Copiii din centrele de plasament mănâncă orez luat cu 2 lei kilogramul! 16,60 lei este suma alocată pentru hrana fiecărui asistat aflat în centrele de plasament de pe raza județului

Mai mult

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc Daruirea unui Zambet Odata ce ajungi sa intelegi ca toate lucrurile sunt efemere. Toate lucrurile sunt intr-o continua schimbare. In acest fel, lucrurile care te inspaimanta nu vor fi tot timpul prezente.

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Meniu masa de pranz IV 20-24.05.2019 Meniu Luni Marti Miercuri Joi Vineri Pret Bauturi A1 Pui Piept de pui cu sos ementaler- 130g Cartofi piure-200g Gordon bleu din piept de pui- 130g Cus-cus cu legume-200g

Mai mult

KM_C

KM_C DIETA HIPOLIPIDICA ALIMENTE PERMISE FARA RESTRICTIE: - paine integrala, fulgi din cereale; -lapte degresat (0, 1% grasimi), branza de vaci degresata, iaurt degresat; - albus de ou, - supe de legume; -

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum Gustarea intre mese, principala ocazie de consum 08 Oct 2012 de Mihail Tanase [1] Cu produse care sa multumeasca tot mai multe preferinte, categoria biscuitilor dulci s-a specializat si diversificat in

Mai mult

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA GASTRONOMIA CIPRULUI DESPRE GASTRONOMIA CIPRIOTA Gastronomia cipriotă este foarte bogată şi suculentă, fiind influenţată de tradiţiile culinare ale diferitelor popoare care au stăpânit insula. Predominantă

Mai mult

55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner L

55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner L 55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner La mulți ani! personalizat Pentru copii, apă îmbuteliată

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

Leaflet-retete-Foa

Leaflet-retete-Foa Airfryer Viva collection Chef Foa te învaţă să gătești sănătos 5 reţete delicioase cu Philips Airfryer Haloumi și salată de legume la grătar Ingrediente pentru 2 porții Haloumi cu legume Vinete - 1 buc

Mai mult

DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22

DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22 DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22 GRILA ASCUNSĂ Mini-grila de mai jos apare într-un singur loc în grila cea mare. O poți găsi? @ bc% e @ bc c % e @ b @ c % @

Mai mult

MIC DEJUN MIC DEJUN TRADITIONAL 300g (branza de capra sau vaca, ou fiert sau prajit, bacon grill, zacusca, rosii, castravete, lipie) 14 LEI MIC DEJUN

MIC DEJUN MIC DEJUN TRADITIONAL 300g (branza de capra sau vaca, ou fiert sau prajit, bacon grill, zacusca, rosii, castravete, lipie) 14 LEI MIC DEJUN MIC DEJUN MIC DEJUN TRADITIONAL 300g (branza de capra sau vaca, ou fiert sau prajit, bacon grill, zacusca, rosii, castravete, lipie) 14 LEI MIC DEJUN FITNESS 300g (iaurt degresat cu cereale, fructe proaspete,

Mai mult

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre intrebarile cu care ne-am confruntat cel mai des din

Mai mult

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee, ouă, peşte, arahide, soia, lapte, nuci, ţelină, muştar,

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint CREA Români din Diaspora Studiu Sociologic, Partea a 3-a București, 20 august 2019 47% dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, cu 10 procente mai puțin decât în 2017 47% dintre

Mai mult

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzile adunate. Uită-te la aceste exemple simple despre

Mai mult

Consumatorii dau propria definitie categoriei bio

Consumatorii dau propria definitie categoriei bio Consumatorii dau propria definitie categoriei bio 09 May 2014 de Alina Stancu [1] Produsele bio sunt asociate cu produsele achizitionate din piata sau direct de la sursa, in viziunea consumatorului roman

Mai mult

meniu Hanul Romanesc mancare II_ cdr

meniu Hanul Romanesc mancare II_ cdr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Muşchi de vită la grătar 200 gr. 38 lei Filé de viţel la grătar 200 gr. 40 lei Muşchi de vită în sos gorgonzola 200/100/200 gr. 42 lei (muşchi de vită în sos gorgonzola, însoţit de piure

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE!

DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE! DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE! POȚI SĂ ARĂȚI ȘI SĂ TE SIMȚI MAI BINE ÎN DOAR 9 ZILE? DA. Programul Clean 9 te poate ajuta la lansarea călătoriei tale pentru

Mai mult

[BI] Meniu toamna 2017.cdr

[BI] Meniu toamna 2017.cdr Mic dejun Continental Prima Colazione Continental 250 gr. 15 lei ouă, bacon, cabanos, roşii, castraveţi, brânză, muştar Mic dejun Bella Italia Prima Colazione Bella Italia 15 lei ou fiert, măsline, brânză

Mai mult

Sa poti zambi atunci cand suferi

Sa poti zambi atunci cand suferi Derulare automată Carte cu acompaniament muzical 11 Să poţi zâmbi atunci când suferi (Aforisme de viaţă) Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României SMARANDACHE, FLORENTIN Să poţi zâmbi atunci când

Mai mult

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți - Esențiale Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți _(limba)_? A întreba dacă o persoană vorbește o anumită limbă Nu vorbesc _(limba)_.

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în judeţul Alba INTERVIUL sa te pregatesti.

Mai mult

CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla da

CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla da CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla daca nu pornim pe acest drum, al cunoasterii, al descoperirii

Mai mult

GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE

GHID COMPLET PENTRU   IMPLANTURI DENTARE GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE CUPRINS Ce sunt Implanturile dentare Avantajele implanturilor Prezentare generala a procedurii de implantare Ghid chirurgical Intrebari adresate medicului Sa te hotarasti

Mai mult

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți - Esențiale Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți _(limba)_? A întreba dacă o persoană vorbește o anumită limbă Nu vorbesc _(limba)_.

Mai mult

Microsoft Word - What is Essence of Buddha Dharma - Romanian .docx

Microsoft Word - What is Essence of Buddha Dharma - Romanian .docx CARE ESTE ESENTA DHARMEI BUDDHISTE? Deci, care este esenta invataturilor lui Buddha? Care este esenta Dharmei Buddhiste? Aceasta poate fi sumarizata prin trei lucruri: 1. Invatatura il incurajeaza pe student,

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama ce deliciu este!!!! Prepararea lui nu este deloc complicata,

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Padurea Baneasa

Microsoft PowerPoint - Padurea Baneasa Padurea Baneasa Singura padure a Bucurestiului, locul de unde vine aerul curat, locul unde vin in fiecare weekend bucurestenii la relaxare, la alergare, locul din jurul gradinei zoologice, locul unde asteptam

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

Salată de fasole galbenă cu maioneză,Aluat fraged in numai 15 minute,Salata de icre de crap,Mini quiche cu dovlecei, cartofi si branza,Pizza rustica,C

Salată de fasole galbenă cu maioneză,Aluat fraged in numai 15 minute,Salata de icre de crap,Mini quiche cu dovlecei, cartofi si branza,Pizza rustica,C Salată de fasole galbenă cu maioneză Pentru o gustare plină de savoare, recomand această salată de fasole galbenă cu maioneză și usturoi, ușor de preparat, care va bucura papilele gustative ale întregii

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi desti

CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi desti CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi destinate îngrijirii copiilor 4 Cum să înţelegeţi somnul

Mai mult

Manual Utilizare SEPA DD

Manual Utilizare SEPA DD AUTENTIFICAREA SI AUTORIZAREA OPERATIUNILOR IN INTERNET BANKING I. Mobile Token 1. Despre Intesa mtoken Aplicatia Intesa mtoken iti permite sa te autentifici in serviciul de Internet Banking I-B@nk si

Mai mult

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI www.catalinvasiloiu.ro Ce este Maestrul Zilei? Maestrul Zilei reprezintă punctul de referință cel

Mai mult

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA Despre hipertensiunea arterială BLOOD PRESSURE UK Hipertensiunea arterială este cauza cea mai cunoscută ce provoacă invaliditate şi moarte prematură în Marea Britanie prin atac cerebral, infarct şi boli

Mai mult

MENIU SEPTEMBRIE 2017

MENIU SEPTEMBRIE 2017 MENIU 11-15 SEPTEMBRIE 2017 Telefon comenzi: 0244.435.287 MENIU LUNI SUPA DE PUI CU TAITEI DE CASA (270/30GR) (aripioare pui, ardei, ceapa, morcov, ou, faina ) CIORBA DE PUI RADAUTEANA (270/30GR) (pui,

Mai mult

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba Idee de afacere cu prepelite japoneze:,,ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari" Ionela Stanila, Un tanar antreprenor si-a incercat norocul in afaceri cu prepelite, iar

Mai mult

Botezuri Compressed

Botezuri Compressed Prahova Plaza Hotel WWW.HOTELPRAHOVA.RO Pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor! Din pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor, ne dedicăm 100% pentru fiecare eveniment organizat în locațiile noastre!

Mai mult

Micul dejun costă 25 lei/adult si 15 lei/copil cu vârsta cuprinsă înte 4 si 12 ani si se serveste pana la ora Este de tip bufet doar atunci cân

Micul dejun costă 25 lei/adult si 15 lei/copil cu vârsta cuprinsă înte 4 si 12 ani si se serveste pana la ora Este de tip bufet doar atunci cân Micul dejun costă 25 lei/adult si 15 lei/copil cu vârsta cuprinsă înte 4 si 12 ani si se serveste pana la ora 10.00. Este de tip bufet doar atunci când optează pentru această variantă mai mult de 10 persoane.

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi

Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi 07 Sep 2011 de Romina Ardelean [1] Desi majoritatea romanilor stie ca pe rafturile magazinelor poate gasi si variantele dietetice ale

Mai mult

LUNI FELUL I CREMA DE SPANAC ML 6.1 RON-(2;11,14) CIORBA ARDELENEASCA DE PUI -300ML -7.9 RON (1,11,14) CIORBA TARANEASCA DE PORC -300

LUNI FELUL I CREMA DE SPANAC ML 6.1 RON-(2;11,14) CIORBA ARDELENEASCA DE PUI -300ML -7.9 RON (1,11,14) CIORBA TARANEASCA DE PORC -300 LUNI 18.02.2019 CREMA DE SPANAC - 300 ML 6.1 RON-(2;11,14) CIORBA ARDELENEASCA DE PUI -300ML -7.9 RON (1,11,14) CIORBA TARANEASCA DE PORC -300ML -7.9 RON (11,14) SUPA DE CONOPIDA-300ML-6.1 RON-(11,14)

Mai mult

Coniacul Drobeta: istoria unui brand de succes din Romania

Coniacul Drobeta: istoria unui brand de succes din Romania Coniacul Drobeta: istoria unui brand de succes din Romania comunista. Ce s-a ales de vinarsul de Severin Alexandra Georgescu, Odata cu infiintarea judetelor, pe fondul industrializarii nationale rapide,

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Creditul pentru nevoi personale Idea::selfie Ghidul Clientului Ce face Idea::selfie pentru tine? Prin creditul de nevoi personale Idea::selfie este simplu sa iti pui planurile in practica: UNA DINTRE CELE

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NOU!!! PIZZA BURGERS PASTE- MENIUL ZILEI Oferta noastră generală se prezintă astfel: Supe, ciorbe speciale cu carne(400 ml.) - 7,50 lei Supe, ciorbe cu carne (400 ml.-40g carne) 7,0 lei Supe, ciorbe vegetariene/de

Mai mult

Meniu Adore 2019

Meniu Adore 2019 Din partea noastra: Aranjamentul festiv al salii Suport special pahare sampanie Salonulde eveniment oferit gratuit Consiliereîn organizarea evenimentului Camera matrimoniala la Pensiunea Rubin (late check-out)

Mai mult

Esplanada Academie.cdr

Esplanada Academie.cdr Eveniment marca Platoul Academiei Militare, Cotroceni CONCEPT In urma cu 20 de ani se nastea un principiu denumit slow food, care se dorea un altfel de stil de viata, un stil de a manca si o replica pozitiva

Mai mult

Copy of Oferta Paste

Copy of Oferta Paste Gust bun, buun, buuun! Oferta Bunatati de Paste APERITIVE PLATOU PASCAL 85 LEI (asortiment aperitive pentru 4-5 persoane) 1500 G Drob de casa cu carne de miel Cubulete din cas/ ridichi Oua umplute Rulada

Mai mult

B1, Fișă - N-am nimic, dar..._c1.indd

B1, Fișă -  N-am nimic, dar..._c1.indd N-am nimic, dar.... Ghid de înțelegere pentru bărbați. Ce spun, de fapt, femeile? Lucrați în perechi! Potriviți cuvintele din coloana A cu semnificația lor din coloana B. A. Ce aud bărbații... c. Bine!.

Mai mult

CORA_catalog_torturi - A4 - web

CORA_catalog_torturi - A4 - web FIECARE ZI POATE FI O SĂRBĂTOARE Comenzi în minimum 48 de ore! Întreabă-i pe colegii noștri de la raionul de cofetărie. comenzi în minimum 48 de ore TORTURI, ECLERE, PRĂJITURI. PE CINE MAI INVIȚI LA MASĂ?

Mai mult

Tax Free

Tax Free Tax Free Am un vis, acela de a trai intr-o tara civilizata, unde lucrurile se se aliniaze la nivelul altor tari civilizate, in cele mai mici amanunte, de la bunul simt la cadrul legislativ. Visez de asemenea

Mai mult

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu legume in mantie de bacon 3. Rulada din muschiulet de porc cu ciuperci

Mai mult

IN NUMELE TATALUI – Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre sp

IN NUMELE TATALUI – Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre sp IN NUMELE TATALUI Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre spectacolul procurorilor DNA: Orice om politic sau om de

Mai mult

INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere

INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere au despre teme? Ce ar face daca nu ar avea teme? ;)

Mai mult

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token 1 2 Dispozitiv Token. Ce este el. Este un dispozitiv care calculează o cod unic, cu ajutorul căruia tu, ca utilizator al aplicației MyBRD Net,

Mai mult

T1_BAC

T1_BAC OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Secțiunea B Lectura ca abilitate de viață Etapa județeană/a sectoarelor municipiului București 2 martie 2019 Varianta 1 Înainte de a răspunde la cerințele formulate,

Mai mult

Istoria Milupa Începută ca o mică afacere de familie în anul 1921, în oraşul german Friedrichsdorf, Milupa a devenit în timp unul dintre liderii de pi

Istoria Milupa Începută ca o mică afacere de familie în anul 1921, în oraşul german Friedrichsdorf, Milupa a devenit în timp unul dintre liderii de pi Istoria Milupa Începută ca o mică afacere de familie în anul 1921, în oraşul german Friedrichsdorf, Milupa a devenit în timp unul dintre liderii de piaţă în domeniul alimentaţiei copiilor. În anul 1933,

Mai mult

Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018

Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018 Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018 26 Jan 2018 de Alina Stan [1] Cursa anului 2018 pentru retaileri nu pare a fi lipsită de obstacole. Cu toate acestea, Marco Hößl, CEO-ul Kaufland

Mai mult

JAMES M. CAIN POŞTAŞUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI

JAMES M. CAIN POŞTAŞUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI JAMES M. CAIN POŞTAŞUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI JAMES M. CAIN POşTAşUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI Traducere din limba engleză şi note de Gabriel Tudorie Pentru Vincent Lawrence Capitolul 1 M-au aruncat

Mai mult

ONLINE Revista de medicina scolara si universitara nr 3 iulie 2019.indd

ONLINE Revista de medicina scolara si universitara nr 3 iulie 2019.indd Revista de Medicină Şcolară şi Universitară, Vol VI, Nr. 3, iulie 2019 GHID DE ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ PENTRU ELEVI, PROFESORI ȘI PĂRINȚI Partea I. Alimente delicioase și sănătoase 1 Victor Zepca, 1 Luminiţa

Mai mult

Iubesc sa fiu femeie -

Iubesc sa fiu femeie - CUPRINS CAPITOLUL I. Femeia independetă și singură...19 1. Încă singură? Află cine stă în calea potențialului tău de seducție...21 2. Vrei un iubit? Iubește-ți corpul!...27 3. Exerciții pentru a învăța

Mai mult

SUPORT EDUCAȚIONAL DESTINAT PERSOANELOR ADULTE CU DIABET ZAHARAT TIP 2 5 EVITAȚI STRESUL Stresul este o reacție fizică și psihologică normală a organi

SUPORT EDUCAȚIONAL DESTINAT PERSOANELOR ADULTE CU DIABET ZAHARAT TIP 2 5 EVITAȚI STRESUL Stresul este o reacție fizică și psihologică normală a organi SUPORT EDUCAȚIONAL DESTINAT PERSOANELOR ADULTE CU DIABET ZAHARAT TIP 2 5 EVITAȚI STRESUL Stresul este o reacție fizică și psihologică normală a organismului la situațiile cu care ne confruntăm zi de zi.

Mai mult

Microsoft Word - pv 27 decembrie 2010.doc

Microsoft Word - pv 27 decembrie 2010.doc Proces - Verbal încheiat astăzi, 27 decembrie 2010 în şedinţa de îndată a Consiliului local al municipiului Deva Consiliul local a fost convocat în şedinţă de îndată cu respectarea prevederilor art.39

Mai mult

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA Informațile conținute în acest document sunt exclusiv proprietatea Gianluca Mech S.p.A. Este interzisă reproducerea acestui document,

Mai mult