Pentru pielea mea aleg hur. Ambra Angiolini

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Pentru pielea mea aleg hur. Ambra Angiolini"

Transcriere

1 Pentru pielea mea aleg hur. Ambra Angiolini

2

3

4 Interviu cu Ambra Angiolini Actriță, cântăreața, dirijor si mama: Ambra Angiolini, o femeie care a putut să o cultive frumusețea depășind piatra de hotar de patruzeci de ani într-o formă minunată, și care, cu patru ani, găsește în hur un aliat important.. Cum ai întâlnit hur și fondatorul său, Roberto Bonfanti?? A: Am auzit de el de la altcineva, așa cum se întâmplă de multe ori atunci când produsele nu sunt împinse conștient în piață. Am organizat o întâlnire cu el, am încercat produsele lui și am înțeles filozofia din spatele acestora, pentru mine perfect congenială: secretul nu este produsul în sine sau eficacitatea rezultatului, ci îmbrățișarea unui nou mod de a fi și de a te simți bine tine însăți.

5 Deci, mai mult decât un secret al frumuseții, al tău este un mod de viață? Adevărata frumusețe, "acea aură care ne înconjoară și strălucește, vine de la un stil de viață și gândire.

6 Roberto Bonfanti, un cosmetolog inovator și experimentat, formulează și produce de mai bine de 30 de ani, o linie exclusivă de produse cosmetice pentru față și corp în ale sale Labora-torihur, produse pentru uz profesional și de uz casnic..

7 ebes ti oribus este acronimul expresiei latine "Hebes Uti Roribus și înseamnă Ț ate servi cu roua lui Hebe", paharnica zeilor, o nimfă care a oferit Nectar și Ambrozie, elixir al frumuseții veșnice. Acesta este ceea ce hur le oferă clienților săi.

8

9 hur si biotehnologia Creat cu sprijinul unor prestigioase universități italiene, formulele sunt rezultatul unui efort necontenit ce vizează cercetarea și descoperirea unor biotehnologii avansate. Factorii de succes asociați cu cele trei caracteristici de bază din toate produsele hur sunt: un conținut ridicat de fito - derivați foarte eficienți, aproape exclusiv din surse italiene. garanția unui lanț de aprovizionare scurt o legătură excelentă între prospețime / tolerabilitate / rezultate.

10

11 Lantul nostru de aprovizionare Ingredientele sunt cultivate fie direct în zonale rurale din Toscana, sau cumpărate de la producători selectați, și controlate foarte strict. Certificările Bio sunt realizate de IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT și ICEA.

12 Obiectivele noastre durabile Hur s-a concentrat dintotdeauna asupra protecției mediului înconjurător, reducând deșeurile și încurajând reciclarea tuturor ambalajelor. Susținem asociațiile care se luptă pentru reducerea microplasticelor în mare, dăunătoare tuturor speciilor marine și ființelor umane. Ne alăturăm campaniei împotriva utilizării pesticidelor și neonicotinoidelor, dăunătoare albinelor și insectelor polenizatoare.

13 Cateva ingrediente cu care producem LAVANDULA CALENDULA CROCUS OFFICINALIS

14 FOENICULUM VULGARE RUBUS ULMIFOLIUS HYPERICUM PERFORATUM OLEA EUROPAE ALLIUM CEPA MALUM GRANATUM

15 protocoale hur Produsele Hur sunt împărțite în patru categorii principalele, în funcție de tipul de ingrediente și de abordare utilizată. Toate acestea garantează o foarte mare eficacitate și siguranță pentru piele. Pure Bio > Ingrediente bio care vin de la ferme local și se referă la tradiția agricolă și nutrițională italiană. Fără: parfumuri, parabeni, siliconi, uleiuri minerale, peg, sls, derivate de origine animală. Pure Natural > Ingrediente Naturale și Bio care provin din ferme locale și de la un mic lanț de aprovizionare. Fără: parabeni, siliconi, uleiuri minerale, peg, sls. Pure Pro > Ingrediente care pot fi utilizate atât la domiciliu, cât și profesional. Fără: parabeni, bha, bht. Vegan > Fără ingrediente sau derivate de origine animală..

16

17 Testul enzimatic pentru piele hur FARA INTLERANTA REACTII SLABE REACTII MEDII REACTII PUTERNICE

18 Vă permite să verificați cele mai frecvente intoleranțe ale pielii la conservanți, solvenți și parfumuri. Testul enzimatic este unul cromatic, realizat de un expert hur cu experiență, care poate indica principalele tale intoleranțe în funcție de reacția pielii. Acest test are o fiabilitate mai mare de 99%. Este o exclusivitate Laboratorihur

19 Testati eficacitatea hur in 4 pasi 1 NORMALIZAREA Rutina zilnică hur suplimentează curățarea cu ph acid și alcalin. Această procedură creează o stimulare semnificativă a dermei, curăță pielea și facilitează absorbția. 2 APLICAREA Un moment cheie pentru eficacitatea tratamentelor ulterioare: după o curățare precisă aplicați unele produsele cele mai potrivite pentru pielea dvs., din categoria hur Scrubs, Peels și Acids.

20 3 HIDRATARE PRODUNDA Cu măștile de fructe enzimatice, pe deplin organice, pielea va apărea imediat regenerată, datorită ingredientelor active extrase direct în laboratoarele noastre, din pulpa de fructe proaspete. 4 HRANIRE Produsele hur oferă o hidratare proaspătă și ușoară, dar ele sunt, de asemenea, potrivite pentru toate tipurile de piele. Pielea va fi netezită și hidratată pe parcursul zilei. Serul, crema sau amestecul, joacă un rol esențial pentru confortul pielii.

21 Cum se citeste eticheta hur Relația hidro-lipidică și capacitatea de hidratare Categoria relevantă, indicată între cele 8 deja existente Categoria relevantă sau protocolul certificării, dintre cele 4 din linie (Bio, Natural, Pro, Vegan Pao, data expirării produsului de la deschidere, care va fi indicat în calendar.

22

23 Descoperiti produsele liniei hur

24

25 Kitul hur Discovery Discovery Kit, extractele noastre prețioase într-o cutie din care veți descoperi eficacitatea extraordinară a produselor exclusive hur.

26

27 Categoriile noastre Produse de curatare Scrubs Masti Creme

28 Ingrijire solara Aromatherapie Specialitati

29 Produse de curatare

30 Curățirea este un pas foarte important pentru pielea noastră. Nu trebuie să fie niciodată stresantă, dar, în schimb, trebuie să respecte fiziologia pielii normale. Produse noastre de curățare nu numai curăță, ci sunt, de asemenea, tratamente reale dacă sunt lăsate pe fața timp de câteva minute, după care fața va fi clătită și uscată. La fel și în cazul tonifiantelor și apelor termală..

31 CUOREMATTO 69 SOAP Hrănire lipoică Un săpun delicat Un săpun de lux, delicat, și cu efect anti-îmbătrânire pentru pielea sensibilă. Realizat din lăptucă proaspătă și petale prețioase de șofran. Acest săpun hrănește, restabilește, repară și lasă imediat pielea hidratată. Ingrediente active: lăptucă (din Toscana): hidratare; Șofran (din Toscana): bogat în vitamine; Litsea: antiseptic; Lavandă: reîmprospătare.

32 SESAMUM 27 MILK Lapte demachiant cu agent de umectare Lapte demachiant delicat Un demachiant foarte hidratant și cu efect anti-îmbătrânire realizat din frunze de măsline, ulei de susan, vitamina C, și magneziu. Un produs de curățare bând, care lasă pielea moale și curată. Ingrediente active: Uleiul de semințe de susan: hrănire; ulei din semințe de Cannabis Sativa: anti-îmbătrânire și hidratare; Vitamina E: antioxidant; Grapefruit: antiseptic.

33 LATTE D ASINA 28 MILK Demachiant super delicat Un produs extraordinar creat pentru a curăța profund atât fața cât și corpul. Oferă pielii un sentiment de hidratare, strălucire și elasticitate. Ingrediente active: Uleiul de măsline: hrănire; Uleiul de susan: hidratare; Lapte de asin: hidratare, hidratant; Lavandă: decongestionare; Nucă: bogată în vitamine; Grapefruit: antiseptic; Propolis: balsamic; in agent lipoic.

34 IPERTERMALE 00 TONIC Tonifiant blând cu apă termală Tonifiant spray cu apă termală O combinație de 4 APE TERMALE ITALIENE, prețioase și naturale, creează un tonifiant eficient și luxos, care este în mod natural bogat în minerale (sare, brom și iod-sulf). Acționează ca un hidratant osmotic natural, cu efect decongestionant și astringent pentru pielea hiperactivă, congestionată și impură.

35 Scrub

36 Acest grup de produse este unul dintre cele mai importante etape ale rutinei zilnice hur : îndepărtarea celulară urmată de o mască enzimatică specifică. Toate produsele noastre de purificare au o acțiune de înmuiere și hidratare, fără hidroxizi alfa, în timp ce gomajul nostru pot fi mecanic, enzimatic, acid sau multiacțiune.

37 EUDERMICO 37 SCRUB Produs de purificare hidratant Produs de purificare hidratant O combinație originală și energetică pentru cel mai bun rezultat, sinergia dintre făina de portocale, semințele de mei, uleiul de măsline și lanolină face pielea profund curată, moale și elastică. Ideal în timpul curățării feței. Ingrediente active: mei: vitaminizare; Uleiul de masline: hrănire; Germene de grâu: antioxidant; făină de portocale: agent mecanic astringent; Lanolină: netezire.

38 OLIVE 18 PEEL Gomaj delicat antioxidant Gomaj super delicat Un gomaj hidrogel foarte blând, ce are ca ingredient principal apa de măsline (extras prin presarea la rece a măslinelor) bogată în antioxidanți și polifenoli. Este proaspătă și ușoară, dar imediat întărește, exfoliază natural și netezește. Este excelent pentru strălucire pielea și minimizarea petelor întunecate. Ingrediente active: Acid lactic: exfoliant; Papaya, apă de măsline (din Toscana), Clorofilă: antioxidant; sare marină (Sicilia): factor de hidratare; Uree: înmuiere; Acid mandelic: keratoplastic.

39 FINOCCHIO 22 PEEL Gomaj delicat și exfoliant Gomaj delicat și exfoliant Un gomaj delicat și exfoliant, realizat din fenicul, semințe de fenicul, alge proaspete, special formulate pentru față, gât și decolteu. Este foarte eficient în uscare, exfoliere, tonifiere și stimulează reînnoirea celulelor. Este esențial în menținerea unui ten radiant și suplu. Ingrediente active: Semințe de fenicul: detoxifiere; Alge marine: astringent; Acid mandelic, acid glicolic: Keratoplastic; Acid lactic: balsamic.

40 MOSTO BIANCO 82 SCRUB albi Produs de purificare hrănitor din struguri Un scrub extrem de hrănitor pentru fașă, gât și corp realizat din uleiuri prețioase și struguri albi. Exfoliază în mod efficient și hrănește pielea uscată oferind efect imediat de fermitate, luminozitate și elasticitate. Ingrediente active: Zahăr: acțiune mecanică și de umezire; Extract de ulei Marc (fermieri locali): hrănire; Uleiul de porumb: (fermierii locali) hidratare.

41 Masti

42 Pentru o acțiune mai hidratantă, în comparație cu acțiunea pe care o poate avea o cremă obișnuită, vă sugerăm să utilizați masca de fructe enzimatică. Datorită enzimelor lor, aceste măști sunt capabile să faciliteze biodisponibilitatea aminoacizilor esențiali. Pentru a finaliza acțiunea nutritivă rapid și eficient, noi va folosi SPUME sau EXTRACTE

43 CANNABIUM CF 33 FRUITMASK Mască din Cannabis Sativa Mască super hrănitoare O mască antioxidantă hrănitoare, făcută din CANNABIS SATIVA, VITAMINA C și VITAMINA F. Aceasta hidratează imediat, oferă fermitate și ridică. Ideală pentru pielea uscată și mată în vederea restabilirii elasticității și strălucirii. Ingrediente active: Cannabis Sativa (fermieri locali): umectare; pulpă de avocado: turgescență; Vitamina C: antioxidant; Vitamina F: ridicare.

44 OFFICINARUM 19 MOUSSE Spumă purificatoare și cremă delicată Foarte bogat în fitoextracte, ACID GLICIRETINIC, BISABOLOL, ACID MANDELIC, ACID KOJIC. Adecvat ca detoxifiant, decongestionant și spumă solubilă pentru piele cu impurități și lipsită de viață. Oferă imediat un aspect hidratat și strălucitor. De asemenea, este o cremă cu o textura foarte ușoară. I ngrediente active: acidul Kojic pentru albire; Acid gliciretinic cu rol decongestionant; Helichrysum cu rol antioxidant; floarea pasiunii cu rol calmant; capere cu rol liniștitor.

45 GAG 80 EXTRACT Super concentrat de antiaging Bazat pe extractul glicozaminoglicani (GAG), cu rol hidrofil pentru transportul substanțelor intercelulare. Un tratament real reparator cu o acțiune evidentă antiaging, ideal pentru a netezi și a hrăni cea mai uscată și dificilă piele. Ingrediente active: Lanolina: înmuiere; Glucozaminolcani: efect antiaging; Avocado (din Sicilia): hrănitoar; Lettuce (din Toscana): hidratant; Mușcată roșie: elasticitate; In (din Emilia Romagna): anti-imbatranire; Salvie: protecție capilară..

46 Creme

47 Este o categorie vastă de produse specifice pentru orice tip de piele. Fiecare are o acțiune proprie, dar în sinergie cu cealaltă cremă, ser și amestec, poate menține o hidratare constantă pentru întreaga zi, conferind cu aspect neted pielii. Fiecare specialist hur va prescrie cel mai potrivit tratament pentru clientul său, indicând produsele necesare pentru a obține cel mai bun rezultat.

48 BURRO D ASINA 50 CREAM Cremă pentru față și ochi intensive repair O cremă bogată, super-nutritivă și exclusivă din unt topit, făcută cu lapte de măgăriță pentru pielea sensibilă. Umple imediat și repară liniile fine ale feței. Naturală, bogată în vitamine și minerale, este ideală pentru pielea deshidratată și lipsită de strălucire, asigurând o fermitate și o luminozitate imediată. Este destul de blândă pentru a fi folosită și ca o cremă de ochi. Ingrediente active: Lapte de măgăriță (din Umbria): nutritiv, vitaminizant; Uleiul de măsline: (fermierii locali) nutritivi; Cacao: hidratant; mușcată roșie: elasticitate; Trandafirul sălbatic: tonifiant; Yarrow: microcirculație; Calendula: liniștitoare; Helichrysum: răcoritoare..

49 LUMACHINA 30 SERUM Ser pentru reîntinerire O cremă delicată, creată din frunze de capere și extract de secreție de melc. Este puternic hidratantă și special creată pentru piele extrem de sensibilă și deshidratată. Ea calmează și protejează pielea de efectele poluării, reînnoiește efectiv, repară, și oferă un aspect hidratat și luminos tenului. Ingrediente active: Extract de secreție de melc: ten radiant; Helicrysum: (agricultori locali) decongestionant; Hypericum (agricultori locali): reînnoire; Aloe (agricultori locali): hidratant.

50 CAPPERAIA C 22 SERUM Cremă hidratantă și purificatoare O cremă super-hidratantă, obținută din frunze de capere, fruct de cactus și vitamina C. Formula specială pentru tipurile de piele extrem de sensibile și iritate. Purifică, calmează, protejează pielea de efectele mediului și creează instantaneu un ten luminos. Ingrediente active: Capere (din Sicilia): decongestionant, ten radiant; Perechioasa (din Sicilia): hidratant; Helichrysum (din Toscana) antiiritații; Vitamina C: antioxidant

51 CANAPA OCCHI 50 CREAM Cremă fortifiantă de ochi și anticearcăn O cremă extraordinară de ochi cu o formulă bogată în extracte prețioase și ULEI DE CÂNEPĂ. Un produs inovator și foarte eficient, ideal pentru netezirea și hidratarea zonei ochilor, cu un efect imediat de reducere a cearcănelor și pungilor de sub ochi. Ingrediente active: Ulei de cânepă (Bio, de la E.Romagna): hrănitor; Fenicul (Bio, din Toscana): drenare; Ceapă (Bio, din Toscana) drenare; Vitamina C: antioxidant.

52 Corp

53 În această categorie este posibil să găsiți produsele necesare pentru un tratament eficient al corpului. Aceste produse hrănesc și hidratează petele de pe picioare, abdomen și brațe. Produsele corporale sunt împărțite în creme, geluri, uleiuri și produse pentru împachetări, atât pentru uz casnic cât și profesional..

54 D INDIA 47 BODY Cremă intens hidratantă pentru corp, bogată în vitamine Cremă pentru corp și decolteu, hidratantă și hrănitoare, făcută din fruct de cactus, extract de proteine de grâu, vitamina E și acid mandelic. Este lipsită de grăsimi, absorbită cu ușurință de piele ce restaurează instantaneu elasticitatea și tonusul pielii. Acest produs este, de asemenea, excelent pentru utilizare după epilare. Ingrediente active: Ulei de cocos: nutritiv; Vitamina E: antioxidant; Fruct de cactus: vitaminizant, hidratant; Proteine din grâu: hrănitoare; Acid mandelic: keratolitic.

55 CIPOLLA SLIM 35 BODY Cremă pentru slăbire și tonifiere a corpului O cremă foarte eficientă pentru slăbire, pe bază de CEAPĂ, MUȘTAR, GHIMBIR și ARDEI IUTE. Este special creată pentru reducerea celulitei și întărește pielea de pe șolduri, abdomen și fese. Un produs complet natural cu rezultate după primele aplicații. Ingrediente active: ceapă *: drenare; Ulei de cânepă *: celulita; Ardei iute*: stimulator microcircular; Muștar *: modelator; Lavandă *: celulita; Mentă *: întărire. * (de la fermierii locali)

56 DRAGON CANNABIS 38 BODY Cremă de corp pentru slăbire și drenaj O cremă foarte concentrată, bogată în extracte care favorizează slăbirea; ULEI DE CÂNEPĂ, ROZMARIN și GIHIMBIR. Este foarte eficientă în reducerea depozitelor de grăsime și a celulitei. Îndepărtează și întărește pielea, de la primele aplicării și nu este grasă. Ingrediente active: Ulei de cânepă (Bio, de la E.Romagna): slăbire; Rozmarin (Bio, din Toscana): reducere în circumferință; Ghimbir, muștar: întărire.

57 ARGAN+OLIVE 45 BODY Cremă intens hrănitoare și hidratantă Pe bază de uleiul de măsline extra-virgin din dealurile toscane, hrănește profund și hidratează pielea, menținând-o fină și proaspătă, pentru perioade lungi de timp. Ideală pentru a fi folosită după duș sau după expunerea la soare. Un produs bio unic ideal pentru diferite utilizări. Ingrediente active: Ulei EVO: antioxidant, nutrieni; Suc de cocos: umectant de vitamine; Lecitină: umectant; Squalane: nutritiv; Unt de shea: nutritiv; Miere: umectant; Ulei de argan: hrănitor, elasticizant; Acid lactic: keratolic; Lămâie, portocale, esență de Melissa: aromant; Esență de fenicul: drenare; Esență de lavandă: relaxant

58 Ingrijire solara

59 Aceasta este o linie de protecție solară unică, care presupune o pregatire adecvată înainte, în timpul si după expunerea la soare. Activează vitaminizarea pielii, având efect antiaging și decongestionează piele după soare, evitând astfel efectele negative ale foto-îmbătrânirii. Toate produsele sunt eficiente și ne ajută să nu renunțăm la soare, profitând astfel de beneficiile pe care aceasta le aduce sănătății noastre.

60 BORAGO OFFICINALIS SOLAR Lapte reparator și liniștitor după plajă Balsam calmant și hidratant după soare, pentru tot corpul, cu un efect reconfortant și liniștitor, realizat cu extract proaspăt de ȘOFRAN și CALENDULA. Conține, de asemenea, ulei de borago (limba mielului), un emolient natural și decongestionant. Poate fi folosit ca o loțiune după plajă, pentru întreaga familie. Hidrateaza fara a fi gras. Ingrediente active: Ulei de susan: antioxidant; Ulei EVO (Bio, Toscana): emolient; Șofran (Bio, Toscana): vitaminizant, liniștitor; Ulei de limba mielului (Bio, Toscana): emolient, bogat in Omega3 si Omega6

61 ANANASSA FILTER 25 SOLAR Protectie solară medie Protecție medie, crema de protecție solară SPF 25 este pentru corp și față. O emulsie ușoară, bogată în fruct proaspăt de ANANAS. Un produs excelent de folosit ca filtru solar, potrivit pentru toate tipurile de piele. Ajută la uniformizarea culorii pielii și hidratează fără a fi gras. Ingrediente active: suc de ananas: hidratant, reconfortant; Vitamina E: antioxidant.

62 CAROTERO SOLAR Cremă de pregătire pentru soare O protectie solară bio si antioxidantă, pe bază de BETA-CAROTEN si VITAMINA C. Este ideală ca o cremă dupa soare, dar și ca o cremă preparatoare, care poate fi folosită înainte de expunerea la soare. Oferă hidtratare și strălucire pielii, nefiind grasă. Ingrediente active: Ulei de măsline extravirgin (Bio, din Toscana): nutritiv; Șofran (Bio, din Toscana): antioxidant; Unt de shea: hidratant; Beta-caroten: vitamina C; Vitamina C: antioxidant.

63 REFLEX 6 SOLAR Cremă anti-reflex cu protecție solară Spf6 O cremă cu protecție ușoară SPF 6+, care este BIO. Formulă special creată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea foarte sensibilă. Atunci când este folosită zilnic, protejează pielea când este expusă la soare și ajută pielea să-și mențină un ton uniform. Ingrediente active: Ulei de orez: hidratant; Oxid de zinc: filtru; Bioxidul de titan: filtru; Helicrysum (Bio, din Toscana): liniștitor; Calendula (Bio, din Toscana): decongestionant

64 Aromaterapie

65 Secțiunea conține în special produse pentru corp. Uleiurile noastre esențiale au fost creat pentru a fi aplicat pe toată suprafața corpului după o baie fierbinte, acționând ca o mângâiere pentru piele și suflet. Diluat, acesta poate fi folosit si la masajul în cuplu, având rol de relaxare..

66 IOS EMOTIONAL 95 OIL Ulei esențial pentru corp Un ulei extraordinar cu efect afrodisiac, care dincolo de a fi un produs excelent de hidratare după baie, acționează și asupra sferei emoționale. Conține MHY RRA, HAZEL, MELISSA și PORTOCALĂ AMARĂ cu note de la VANILIE și este ideal pentru stări de disconfort fizic și emoțional. ÎȚI ELIBEREAZĂ ȘI ÎNCĂLZEȘTE INIMA. Ingrediente active: Ulei de alune: hrănitor, umectant; Mir: aromoterapie; Melissa (Italia): relaxant; rancio (Sicilia): răcoritor; Aromă alimentară de vanilie: acționează asupra stării de spirit; Vitamina E: antioxidant.

67 NOCCIOLO BIONDI 85 OIL Ulei de corp pentru îngrijire și hidratare Este un produs care are o absorbție rapidă, menține pielea hidratată și elastică. De asemenea, îmbunătățește fermitatea pielii. Împiedică apariția vergeturilor și a efectului de piele flască, oferindu-i acesteia un aspect catifelat și mătăsos. Ingrediente active: alune: hidratant; Cedar: răcoritor; Tangerina: stimulant; Cuișoare: întărire.

68 ARANCIO E CANNELLA 90 PARTICULAR Lumânare pentru masaje și aromaterapie Realizat cu unturi și ceară bio și uleiurile esențiale de PORTOCALE și ORANGE și SCORȚIȘOARĂ. Este un produs extraordinar care poate fi folosit pentru masajul întregului corp. Odată ce se topește, toate proprietățile sale aromatice ies la exterior și acest lucru devine ideal atât pentru masajul în cuplu, cât și pentru cel individual. Ingrediente active: Ulei de soia: hidratant; Unt de cacao: nutritiv; Ulei Marc: elasticitate; Unt de shea: hidratant; Portocală amară: relaxant; Scorțișoară: stimulent; Vitamina E: antioxidant.

69 FRAGOLINO BODY Ulei de fixare după plajă Fitoextract oleo-somic, care urmează să fie utilizat după baie pentru a pregăti pielea pentru expunerea la soare. Se recomandă să se utilizeze cu 10 zile înainte de expunere, pentru stimularea bronzării și după expunerea la soare, pentru a revigora pielea și fixa bronzarea.. Ingrediente active: Uleiul EVO (bio, de la fermierii locali): hrănitor; Ulei de alune: hidratant; Ulei de in: elasticitate; Hypericum: fixare.

70 Specialitati

71 Specialități unice, dificil de clasificat în categoriile cosmetice comune; formule foarte specifice pentru nevoile individuale, cum ar fi produsele pentru bărbierit, scalp, mâini, picioare, mame și copii.

72 BAOBAB 20 MAN Aftershave calmant și antiaging Formula exclusiva pe bază de PULPĂ DE BAOBAB. Serul de absorbție rapidă, bogat în VITAMINA C, hidratează imediat, calmează pielea iritată după bărbierit și o întărește, lăsând un sentiment plăcut de prospețime. Ingrediente active: Baobab: întăritor, astringent; Vitamina C: stimulator microcircular; Acidul hialuronic: antiaging; Capere: calmant; Vitamina E: antioxidant.

73 OLIO DI ZAFFERANO 25 BABY Ulei copt la soare pentru mamă și copil Un ulei "copt la soare", derivat dintr-o tradiție foarte veche etruscă și romană. Uleiul de măsline verzi este lăsat la macerat cu flori proaspete de ȘOFRAN și LAVANDĂ. Acest ulei are un efect extraordinar de relaxare. Este ideal pentru masajul corpului mamei și copilului. Ingrediente active: flori de șofran: hidratant, vitaminizant; Flori de lavandă: calmare; Floare de Helichrysum: system limfatic și stimulator microcircular.

74 BALSAMO DI MOSTO 80 PARTICULAR Balsam pentru îngrijirea și repararea părului Un balsam de păr profesional făcut din STRUGURI, bogat în antioxidanți și oligoelemente, ideal pentru a conferi strălucire și volum părului. Indicat pentru părul fragil, uscat și vopsit. Este un produs versatil cu efect imediat. Ingrediente active: struguri (Bio, de la fermierii locali): hrănitor; măr (Bio, de la fermierii locali): astringent; extract de carmin: lustruire; salcie: antioxidant.

75 MURUMURU 90 PARTICULAR Balsam antiaging pentru buze Unguent pentru îngrijirea și conturul buzelor, hidratant și cu efect de umplere. Ideal pentru a evita generarea de micro riduri în jurul zonei gurii. Ingrediente active: untul Karitè: nutritiv; Ulei vegetal de ricin: hidratant; Unt de cacao: emolient; Yarrow **: umplere; Calendula **: hidratare; Lavandă **: calmant **: din Grădina Florentină.

76 Articole

77

78 Vizitati centrele de infrumusetare si magazinul online

79

80

81 Intrati pe site-ul nostru si social media laboratorihur.ro puncte de prezenta hur : timisoara oradea cluj bucuresti

82 CEO Yanneck Adolphe - Timisoara/Romania contact@dreamaker.eu

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation HRĂNIRE REDĂ VITALITATEA TENULUI NUTRITIV ȘI PROTECTOR REDĂ TONUSUL ȘI ELASTICITATEA NUTRI-EMOLLIENT COMPLEX OMEGA 3 OMEGA 6 CERAMIDE III ZAHARURI AMINO ACIZI Suport Linia Vintage 79 NOU PRODUSE PROFESIONALE

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE

CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE REDEFINIM SEMNIFICAȚIA UNEI CURĂȚĂRI PERFECTE Faceți cunoștință cu 3, cel mai moale dispozitiv de îngrijire a tenului din

Mai mult

Catalog Sysmed - Enduser

Catalog Sysmed - Enduser GREENLAND (Olanda) - Produse cosmetice naturale Firma GREENLAND este unul din cei mai apreciati producatori de produse cosmetice naturale bazate pe conceptul de aromaterapie. In anii 2005 si 2006 Greenland

Mai mult

INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA

INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA Citrice însorite. Flori cu beneficii uitate, fructe de pădure suculente şi colorate De la cele mai celebre la cele mai rare, de la cele aromate la cele mai exotice,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 CannaDerm CANNADERM ROMANIA CANNA PROFESSIONAL BIO 100% Natural 100% Romanesc Catalog de produse 2015 Laborator Cannaderm BV Sectia testare si formulare tratament de par. Papendrecht 3353ch, Zuid Holland

Mai mult

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci 4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sanatos Ionela Stanila, Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta

Mai mult

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie si Nutritie Animala (IBNA Balotesti) Proiectul ADER 6.1.2. Eficientizarea valorificării subproduselor industrial prin dezvoltarea pentru animalele

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

Baukastenbroschüre Englisch_V6.indd

Baukastenbroschüre Englisch_V6.indd DALTON MARINE COSMETICS Explorează diversitatea MADE IN GERMANY 2 Dalton Marine Cosmetics PENTRU FRUMUSEȚEA PIELII TALE Denumirea DALTON reprezintă o experiență de peste 40 de ani în domeniul produselor

Mai mult

dermacareclinique_listadepret...

dermacareclinique_listadepret... LISTĂ DE PRE URI 2019 Dermatologie Consulta ie dermatologică Dermatoscopie - o leziune Dermatoscopie până în 5 leziuni între 6-10 leziuni între 11-20 leziuni Dermatoscopie digitală full body 150 lei 50

Mai mult

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE ISTORIA NOASTRĂ Timp de mai bine de 40 de ani, YOGI TEA a însemnat ceaiuri delicioase de plante și mirodenii, care se bazează pe rețete unice de ceai Ayurvedic, cu rădăcini în filozofia

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE, SARE, ULEI DE SOIA, ZAHAR, ULEI DE PALMIER, ULEI DE SUSAN (DIN

Mai mult

Revista_09.indd

Revista_09.indd MACHIAJ 32 % Max Factor miracle touch fond de ten înainte 73, lei 47, lei / economisiți: 24 lei 25 % Bourjois 123 perfect stick corector înainte 59, lei 44 47, lei / economisiți: 17 lei 37 % 44, lei /

Mai mult

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE SET II COD: 981054 COD: 98105 42,00 40,00 16,00 24,00

Mai mult

WORD to PDF Converter - go4convert.com

WORD to PDF Converter - go4convert.com SECRETE de frumuseţe pe care TU trebuie să le ştii Cuprins: Partea I Exfolierea....5 Exfolierea uscată....7 Exfolierea umedă...7 Împachetările...7 Ce sunt împachetările?...7 Mituri despre împachetări.

Mai mult

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T 10 dar RȚ RU U MIC-JU BAZĂ LA de ce nu și LICIOS RU CĂ OA SU FĂCU CU OUA BĂUURĂ AdeZ, BAZĂ LA Fără lactoză Sursă de vitamina B12 şi Conţinut redus de grăsimi Conţinut scăzut de calorii Fără adăugate SMOOHI

Mai mult

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat Specializarea, viitorul produselor pentru epilat 05 Jul 2010 de Roxana Popa [1] Ingrijirea personala este, de cativa ani, un subiect de interes, atat pentru consumatori, cat si pentru producatorii prezenti

Mai mult

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Programul complex care contribuie la menținerea funcțiilor cognitive ale creierului Ce este ONESTACK de la Coral Club? ONESTACK reprezintă noua abordare pentru menținerea sănătății organismului nostru.

Mai mult

Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxi

Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxi Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxigen hiperbaric, mezoterapie fără ace, peeling cavitaţional,

Mai mult

Revista_10.indd

Revista_10.indd MAGAZIN AUGUST - SEPTEMBRIE 2019 UN ZÂMBET SĂNĂTOS Zâmbiți vă rog - îngrijire dentară completă TOAMNA SE NUMĂRĂ BOBOCII Perioadă promoție: 29.08-17.09.2019. Ne pregătim de școală și de grădiniță. dm-drogeriemarkt.ro

Mai mult

Leaflet-retete-Foa

Leaflet-retete-Foa Airfryer Viva collection Chef Foa te învaţă să gătești sănătos 5 reţete delicioase cu Philips Airfryer Haloumi și salată de legume la grătar Ingrediente pentru 2 porții Haloumi cu legume Vinete - 1 buc

Mai mult

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele

Mai mult

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr de suplimente alimentare Aceste produse sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat! SUPLIMENTE ALIMENTARE Bio-seleniu şi ZINC

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Tehnologia produsului NewSil NewSil Crește performanța plantei Mai multe rădăcini Creștere mai bună cu fiecare picatură Silicații versus acidul silicic Silicații: sunt prezenți în sol ca grupări SiO 4

Mai mult

MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu s

MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu s MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu spananac si ierburi aromate Terina din Foie-Gras cu

Mai mult

NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE AL

NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE AL NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE ALEGE Abordarea Modernă Concepută pentru a gestiona simptomele

Mai mult

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev 05.05.2011 Identificarea substantei/preparatului si a producatorului Informatii produs Denumire

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

Lista de Pret The Secret Romspa Tratamente faciale Tratament facial anti-age cu MyCode RON Tratament facial dubla hidratare intensiva ten uscat

Lista de Pret The Secret Romspa Tratamente faciale Tratament facial anti-age cu MyCode RON Tratament facial dubla hidratare intensiva ten uscat Lista de Pret The Secret Romspa Tratamente faciale Tratament facial anti-age cu MyCode Tratament facial dubla hidratare intensiva ten uscat 96.00 RON Tratament facial pentru ten gras 96.00 RON Tratament

Mai mult

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu legume in mantie de bacon 3. Rulada din muschiulet de porc cu ciuperci

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

PANCAKES

PANCAKES T H E Y U M M Y M E N U 0 7 4 7 1 1 5 5 4 4 / 0 3 1 4 2 2 6 6 1 2 F a c e b o o k / p a n c a k e s a n d m o r e I n s t a g r a m / p a n c a k e s a n d m o r e b i s t r o P A N C A K E S Strawberry

Mai mult

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon 23 Jun 2015 de Romina Ardelean [1] [2] [3] Pagina 1 din 8 [4] [5] [6] Ca şi alte categorii tinere din piaţa FMCG locală, produsele

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

GG_SOLAR_RO

GG_SOLAR_RO F.A.Q. WellStar Green Gold Solar Tropical Ce conţin produsele WellStar Green Gold Solar? Produsele WellStar Green Gold Solar Tropical conţin microalgele spirulina platensis si chlorella vulgaris, pulbere

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Anexe la Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene

Anexe la Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene 7.6.2016 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 202/329 ANEXE LA TRATATUL PRIVIND FUNCȚIONAREA UNIUNII EUPENE 7.6.2016 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 202/331 ANEXA I LISTA PREVĂZUTĂ LA ARTICOLUL

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

NORTHIA STAR TRAVEL A G E N T I E D E T U R I S M SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ ALKALINE DIET

NORTHIA STAR TRAVEL A G E N T I E D E T U R I S M SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ ALKALINE DIET SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ 80-20 ALKALINE DIET 01.01.2016-31.05.2016 01.10.2016-31.10.2016 01.06.2016-30.06.2016 01.09.2016-30.09.2016 01.07.2016-31.08.2016 JUNIOR

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

Aplicatii ale nano si gans pentru sanatate 5

Aplicatii ale nano si gans pentru sanatate 5 EVITAȚIsăatingețicuPIELEAmaterialeleNANOșiGANS.Niciodatănuconsumați/mâncațiGANS-uri. AcestaestedoarpentruscopuriExperimentaleșipentruTeste.Încercați-lpepropriulvostrurisc.Sănătateavoastrăesteresponsabilitateavoastră.Fărărevendicăriterapeuticeaprobate.NuaufostîncăstabiliteStudiClinice.

Mai mult

Nescafé lanseaza trei mix-uri noi

Nescafé lanseaza trei mix-uri noi 09 Feb 2011 de admin [1] Nestlé lanseaza trei noi variante de produs: Nescafé 2in1 Cafea si Zahar, Nescafé 2in1 Cafea si Creamer si Nescafé 3in1 Xtra-Strong. Nescafé 2in1 Cafea si Zahar are un continut

Mai mult

PRODUSE PROFESIONALE PENTRU EPILAT

PRODUSE PROFESIONALE PENTRU EPILAT PRODUSE PROFESIONALE PENTRU EPILAT 2 4 6 8 10 12 14 18 PROFILUL COMPANIEI CEARA FILM GRANULE DE CE SA ALEGI CEARA FILM? TOP FORMULA - CEARA FILM SINTETICĂ FIERBINTE CLEOPATRA - CEARA FILM FIERBINTE CEARA

Mai mult

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr ÎNCĂLZITOARE DE APĂ ELECTRICE CU ACUMULARE NOUA GAMĂ LYDOS/PRO1 APĂ CALDĂ MENAJERĂ I ÎNCĂLZIRE I ENERGIE REGENERABILĂ CE ÎNSEAMNĂ CONFORTUL PENTRU TINE? ARISTON A ACCEPTAT PROVOCAREA DE A ASIGURA CONFORTUL

Mai mult

Esplanada Academie.cdr

Esplanada Academie.cdr Eveniment marca Platoul Academiei Militare, Cotroceni CONCEPT In urma cu 20 de ani se nastea un principiu denumit slow food, care se dorea un altfel de stil de viata, un stil de a manca si o replica pozitiva

Mai mult

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx Documentație tehnică pentru produsul consacrat Muștar extra 1. Numele produsului: Muștar extra Muștarul extra se fabrică în două sortimente: dulce și iute 2. Descrierea materiilor prime și a ingredientelor

Mai mult

APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE INGREDIENTE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de mas

APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE INGREDIENTE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de mas APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de masline 30 ml Camembert 200 g Chives 10 fire Sare, piper dupa gust

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Canah Hemp Porridge

Canah Hemp Porridge Canah Hemp Porridge Fulgi de ovăz cu seminţe de cânepă Hemp Porridge este un amestec unic din 30% seminţe decorticate de cânepă ecologice şi 70% fulgi de ovăz, ambele ingrediente având tradiţie în alimentaţie.

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Slide 1

Slide 1 STIAI CA 10% din fire sunt pe cale sa cada, restul de 90% aflandu-se e in diferite stadii de crestere Zilnic ne parasesc intre 50 100 fire de par cifra este considerata normala,, numai n daca depaseste

Mai mult

Microsoft Word - oferta meniuri noi_cazare_decoratiuni festive Casa Augsburg Wellness (Repaired).doc

Microsoft Word - oferta meniuri noi_cazare_decoratiuni festive Casa Augsburg Wellness (Repaired).doc OFERTE RI NUNTI Stimate doamna/domnule, Apreciem în mod deosebit faptul că aţi înscris CASA AUGSBURG pe lista opţiunilor pentru organizarea evenimentului dumneavoastră. În urma solicitării dumneavoastră,

Mai mult

Microsoft Word - Sika Cosmetic Light Dark RO.docx

Microsoft Word - Sika Cosmetic Light Dark RO.docx Fișă tehnica de produs Editia 03.05.2012 Nr. de identificare: 2011/PM Număr versiune 0 Sika Cosmetic L/D Sika Cosmetic L/D R3 mortar cosmetic pentru reparaţii de beton, locale şi zonale Descriere produs

Mai mult

DISTRIBUIŢI PRODUSELE YOUNG LIVING ÎN MOD CORECT Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de

DISTRIBUIŢI PRODUSELE YOUNG LIVING ÎN MOD CORECT Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de a proteja consumatorii. Numeroase dintre acestea reglementează în mod specific modul în care se promovează

Mai mult

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime L 215/4 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 20.8.2011 REGULAMENTUL (UE) NR. 835/2011 AL COMISIEI din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Mai mult

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Granule contra cartitelor Reg.. Nr.: N Cod art Ver. 1 0 Rev:

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Granule contra cartitelor Reg.. Nr.: N Cod art Ver. 1 0 Rev: FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Granule contra cartitelor Reg.. Nr. N-18429 Cod art. 16707 Ver. 1 0 Rev 11.08.2011 Identificarea substantei/preparatului si a producatorului

Mai mult

Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simpl

Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simpl Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simple -(CH 2 ) n -CH. Acizii grași nesaturați conțin cel

Mai mult

Soft Easy Hard IMPLANTURI

Soft Easy Hard IMPLANTURI Soft Easy Hard IMPLANTURI Soft... Implant Spirală Suprafață anodică antibacteriană Implantul SOFT auto-forant este un produs unic, bazat pe un design tradițional și îmbunătățit prin forma spirelor de la

Mai mult

GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI , tel , I. LO

GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI , tel , I. LO GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI 1564962, tel. 0311.05.68.67, 0727.791.095 www.greengarden-events.ro I. LOCATII: OFERTĂ BOTEZ 2018 GREEN GARDEN EVENT vă pune

Mai mult

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA GASTRONOMIA CIPRULUI DESPRE GASTRONOMIA CIPRIOTA Gastronomia cipriotă este foarte bogată şi suculentă, fiind influenţată de tradiţiile culinare ale diferitelor popoare care au stăpânit insula. Predominantă

Mai mult

OFERTA BUNATATI LUCRU EXCEL xls

OFERTA BUNATATI LUCRU EXCEL xls Mancare romaneasca autentica... pentru acasa CIORBA RADAUTEANA CU CARNE DE PUI 2 kg 3 kg+5% bonus 4 kg+10% bonus Carne de pui, ardei gras, morcovi, ceapa, pastarnac, telina, oua, smantana, usturoi, sare,

Mai mult

Lumină care este plăcută ochilor

Lumină care este plăcută ochilor PHILIPS LED Bec 5,5 W (40 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Lumină care este plăcută ochilor Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important

Mai mult

Botezuri Compressed

Botezuri Compressed Prahova Plaza Hotel WWW.HOTELPRAHOVA.RO Pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor! Din pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor, ne dedicăm 100% pentru fiecare eveniment organizat în locațiile noastre!

Mai mult

Register your product and get support at HP6522

Register your product and get support at   HP6522 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 română 107 Introducere Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips! Pentru a beneficia pe deplin de asistenţa

Mai mult

MANAGEMENTUL VALORIFICĂRII UNOR PLANTE DIN FLORA ROMÂNEASCĂ ŞI CRITERII DE EFICIENŢĂ PENTRU ALEGEREA ACESTORA ÎN SCOP TERAPEUTIC CAPITOLUL 1 CARACTERI

MANAGEMENTUL VALORIFICĂRII UNOR PLANTE DIN FLORA ROMÂNEASCĂ ŞI CRITERII DE EFICIENŢĂ PENTRU ALEGEREA ACESTORA ÎN SCOP TERAPEUTIC CAPITOLUL 1 CARACTERI MANAGEMENTUL VALORIFICĂRII UNOR PLANTE DIN FLORA ROMÂNEASCĂ ŞI CRITERII DE EFICIENŢĂ PENTRU ALEGEREA ACESTORA ÎN SCOP TERAPEUTIC CAPITOLUL 1 CARACTERIZAREA FLOREI ROMÂNEŞTI CULTIVATE SUB ASPECTUL STRUCTURII

Mai mult

SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic Copyright INNOVORIS LABS S.R.L. 1

SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic Copyright INNOVORIS LABS S.R.L. 1 SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic 1 Cuprins Cine este SOiL?... 5 Valorile noastre... 6 Filosofia SOiL... 6 Ce sunt uleiurile esențiale?... 7 Calitatea uleiurilor esențiale...

Mai mult

Microsoft Word - Pachete_2014.doc

Microsoft Word - Pachete_2014.doc PACHETE 2014 Hotel Europa**** si Ana Aslan Health SPA Pentru agentiile de turism pachetele includ un comision de 10% : 17.04 08.06.2014; 14.09 31.10.2014 : 09.06 28.06.2014; 31.08 13.09.2014 : 29.06 10.07.2014

Mai mult

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau

Mai mult

C(2015)6507/F1 - RO

C(2015)6507/F1 - RO COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 25.9.2015 C(2015) 6507 final REGULAMENTUL DELEGAT (UE) / AL COMISIEI din 25.9.2015 de completare a Regulamentului (UE) nr. 609/2013 al Parlamentului European și al Consiliului

Mai mult

GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017

GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017 GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017 POVESTEA dōterra În primăvara anului 2008, un grup de profesioniști în domeniul sănătăţii și al antreprenoriatului, legaţi prin experienţe

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit Inter IKEA Systems B.V. 2019 IKEA 365+ vase de gătit Viaţa de zi cu zi acasă te obligă să alegi ustensile şi vase de bucătărie din ce în ce mai performante. Vasele pentru gătit din oţel inoxidabil din

Mai mult

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA Informațile conținute în acest document sunt exclusiv proprietatea Gianluca Mech S.p.A. Este interzisă reproducerea acestui document,

Mai mult

Catalog Boavista Nunti cu bleed

Catalog Boavista Nunti cu bleed Restaurant La Vendetta - Hotel Boavista VaRianta I CASTRAVETI CU PASTA CREVETE, ICRE NEGRE SI ROSII BARCUTE DE ROSII CU MOUSSE DE BRANZA FINA ROL CASCAVAL CU CASTRAVETE PAPION DE SUNCA CU CREMA DE HREAN

Mai mult

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama ce deliciu este!!!! Prepararea lui nu este deloc complicata,

Mai mult

Crestere de doua cifre, dezideratul jucatorilor

Crestere de doua cifre, dezideratul jucatorilor Crestere de doua cifre, dezideratul jucatorilor 08 Jun 2011 de Romina Ardelean [1] Categoria produselor pentru protectie solara, tanara si cu un caracter puternic sezonier, este una dintre cele mai dinamice

Mai mult

CERTIFICAT DE ACREDITARE

CERTIFICAT DE ACREDITARE CERTIFICAT DE ACREDITARE Nr. din ANEXA (NR 16) Produse derivate din fructe şi legume ORGANISM DE CERTIFICARE PRODUSE din cadrul I.S. Centrul de Metrologie Aplicată şi Certificare NR. NR. CAPITOL NM MD

Mai mult

E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca?

E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca? E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca? 08 Oct 2012 de admin [1] In contextul unei preocupari tot mai mari pentru un stil de viata sanatos, in special in mediul urban, E-urile devin un subiect

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Event Manager care se va ocupa de fiecare detaliu al petrecerii Serviciu de hostessing pe toată durata evenimentului Bucătar șef dedicat exclusiv evenimentului Dumneavoastră Mese aranjate pe măsura evenimentului

Mai mult

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Am mai gatit ecler de casa aici si a fost foarte apreciat de toata familia. Stiam ca voi mai incerca, asa ca de data asta am pregatit ecler cu crema de cafea

Mai mult

Soffioni abruzzessi,Dintii negresei, prajitura copilariei noastre,Vine, vine primavara… Macarons in toata tara!,Cozonac Rosenkranz !!! L-am rup

Soffioni abruzzessi,Dintii negresei, prajitura copilariei noastre,Vine, vine primavara…  Macarons in toata tara!,Cozonac Rosenkranz !!! L-am rup Soffioni abruzzessi Soffioni abruzzessi (un dulce specific Pastelui la italieni) «1 de 4 Ingrediente Aluat: 300 g faina» 2oua + 1 galbenus 80 g zahar 50 g ulei Se amesteca toate, cand incepe sa se omogenizeze

Mai mult

Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași

Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași Omega 3 (Acid Alpha Linoleic) decât uleiul de pește

Mai mult

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: 1.2. Recomandari si restrictii la utilizare Utilizare: industriala si profesionala. Impermeabilizant pentru piatra naturala si alte tipuri de suprafete.

Mai mult

FIȘA TEHNICĂ A MĂSURILOR DIN STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ PENTRU ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ COLINELE MOLDOVEI - VARIANTA FINALĂ ÎN URMA APRO

FIȘA TEHNICĂ A MĂSURILOR DIN STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ PENTRU ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ COLINELE MOLDOVEI - VARIANTA FINALĂ ÎN URMA APRO Măsura 411.23 CREȘTEREA VALORII ADĂUGATE A PRODUSELOR AGRICOLE ȘI FORESTIERE Obiectivul şi raportul cu strategia de dezvoltare miza intervenţiei În România industria alimentară reprezintă principala piaţă

Mai mult

LUNA mini 2 O CURĂŢARE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ

LUNA mini 2 O CURĂŢARE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ LUNA mini 2 O CURĂŢARE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ VOLLEDIGE HANDLEIDING CUM SĂ ÎNCEPEȚI Felicitări pentru că ați făcut primul pas spre obținerea unui ten frumos, fără imperfecțiuni, prin achiziționarea

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DIRECTOR DE PROIECT: TOMA SMARANDA MARIANA OBIECTIV PROIECT: Generarea de noi cunoștințe științifice asupra caracteristicilor nutriționale ale unor nutrețuri procesate (realizate prin aplicarea unor tehnici

Mai mult

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee, ouă, peşte, arahide, soia, lapte, nuci, ţelină, muştar,

Mai mult

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Ce se întâmplă cu mine? Am născut şi am un copil, sunt fericită, dar în acelaşi timp mă simt tristă, neliniştită

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Event Manager care se va ocupa de fiecare detaliu al petrecerii Bucătar șef dedicat exclusiv evenimentului Dumneavoastră Mese aranjate pe măsura evenimentului și a distinșilor Dumneavoastră oaspeți Degustare

Mai mult

meniu Hanul Romanesc mancare II_ cdr

meniu Hanul Romanesc mancare II_ cdr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Muşchi de vită la grătar 200 gr. 38 lei Filé de viţel la grătar 200 gr. 40 lei Muşchi de vită în sos gorgonzola 200/100/200 gr. 42 lei (muşchi de vită în sos gorgonzola, însoţit de piure

Mai mult

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE 10.01.2013 BULETINUL OFICIAL DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ - Cereri Mărci depuse

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Complexul Roman Plaza Roman, jud. Neamț Descrierea complexului: Complexul Roman Plaza oferă servicii excelente de cazare (Hotel Roman Plaza), bucătarie gourmet (Restaurant Roman Plaza), produse rafinate

Mai mult

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase

Mai mult

Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie

Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie 02 03 Sercadis flexibil pentru nevoile tale Nevoile viticultorilor sunt importante pentru

Mai mult

Kolory o połysku bezpośrednim

Kolory o połysku bezpośrednim Deltron Lac Premium UHS Prezenta Fişă tehnică înlocuieşte toate versiunile anterioare Data revizuirii: 2015-07-27 PRODUS D8713 D8714 D8717 D8718 D8719 D8430 D8731 D814 D819 D843 D844 DESCRIERE Lac Premium

Mai mult