Cabloc_Vertical_Fall_Arrest_Brochure.cdr

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Cabloc_Vertical_Fall_Arrest_Brochure.cdr"

Transcriere

1 Cabloc Manual de Operare si Intretinere O&M - CABLOC

2 Specificatii Safesite Cabloc - BS EN 353-1/353-2 SPECIFICATIILE PRODUSULUI CARACTERISTICI : Un sistem de protectie anti-cadere maini libere (hands free). GENERALITATI Un sistem de protectie anti-cadere bazat pe un cablu pentru structuri fixe. Sistemul ofera protectie anti-cadere maini libere (hands free) conform EN 353-1/ Sistemul include Console, Absorbitor de soc, Ghidaje Cablu si Tensionator/Contra-Greutate la baza structurii. Absorbitorul de Soc este proiectat sa se deformeze la o sarcina de minim 2.4 kn atunci cand operatorul cade, reducand astfel sarcinile aplicate asupra operatorului si structurii. MATERIALE Componentele principale fixate de cablu sunt fabricate din otel inoxidabil cal Componentele secundare sunt fabricate din otel conform BS EN cal.s275 sau cal. S275JO. Toate componentele din otel sunt zincate la cald conform BS EN ISO Toate fixarile sunt din otel inoxidabil A2 Stainless Steel. Cablu este din otel inoxidabil 8 mm 7 x 7 cu rezistenta la rupere mai mare de 37 kn. Sistemul este pre-tensionat la 80 dan. PROIECTARE Cand sistemul este proiectat ca sistem anti-cadere (fall arrest), un plan de salvare trebuie inclus in proiect. Distanta intre Ghidajele cablului (console) poate fi de pana la 10m. Sistemul poate fi instalat pe diferite structuri utilizand console specifice. CURSORUL Cursorul incorporeaza un absorbitor de soc (amortizor) si un conector specific unite printr-un cablu de tractiune la carabina. Sistemul este conceput sa permita conectarea/deconectarea in orice punct de-a lungul lui, permitand accesul la mai multe nivele utilizand un sistem secundar de protectie anti-cadere. Acest cursor are un mecanism cu dubla actiune anti-cadere si nu contine parti mobile/mecanice ceea ce reduce riscul utilizarii gresite si creste fiabilitatea sistemului. TESTARE Toate sistemele sunt testate conform EN 353-1/ RECERTIFICARE ANUALA PLACA SISTEM - SL111/1 Ofera detalii despre sistem si certificarile acestuia. Material : plastic. Greutate: 0.085kg.

3 Safesite Cabloc INTRODUCERE Cabloc este conceput pentru a asigura o protectie anticadere (fall arrest) verticala bazata pe un cablu vertical tensionat si un cursor cu dispozitiv de blocare. Acest sistem este extrem de flexibil in aplicatii si va permite o protectie anticadere de tipul maini libere. Cabloc a fost dezvoltat pentru utilizarea in zonele unde incarcarea datorita vantului impiedica folosirea Railok sau in situatiile in care un sistem cu sina ar ingreuna utilizarea sistemului existent. SPECIFICATII Sistemul se bazeaza pe un cablu tensionat din otel zincat sau inoxidabil de 8mm (+o.4) cu 19 fire pentru a preveni deformarea in sarcina. Cablul este fixat in partea de sus a scarii cu un absorbitor de soc cu indicator de impact si in puncte intermediare (din 10 in 10 m) cu console de-a lungul scarii. Aceste console intermediare permit eliberarea cablului atunci cand cursorul cu dispozitiv de blocare trece, apoi cablu revenind in consola. In partea de jos a scarii este sau o contra-greutate sau, alternativ, cablul este fixat de un intinzator si fixat de scara. Un dispozitiv de blocare cu frana dubla este conectat de cablu si printr-o carabina de coarda centurii de siguranta a operatorului. Pentru demontarea sistemului, operatorul trebuie sa detaseze carabina ce leaga coarda de dispozitiv. Odata deconectata, cursorul cu dispozitiv de blocare poate fi scos de pe sistem, acest lucru prevenind utilizarea incorecta. CERINTE LEGALE Toate sistemele de protectie anti-cadere si echipamentele individuale de protetie necesita inspectii periodice si recertificari conform BS EN 365 Echipamente Individuale de Protectie Anti-cadere - Cerinte generale de utilizare si vanzare. Aceste verificari pot fi efectuate de catre Safesite in cadrul unui contract de service si incluse in pretul sistemului. Normele privind lucrul la inaltime prevad ca angajatorul / constructorul / proprietarul cladirii are un plan de siguranta si reguli in vigoare pentru toate sistemele anticadere. INSTALAREA CABLOC - KEMSLEY MILL Cabloc a fost instalat la Kemsley Mill in Kent pentru a asigura un acces sigur pentru intretinere la turnurile unde se gasesc camerele de supraveghere si sistemul de iluminare. Ca in majoritatea spatiilor industriale moderne, camerele de supraveghere si sistemul de iluminat sun plasate strategic in jurul cladirii pentru a oferi un mediu de lucru sigur. Totusi, dispunerea sistemelor duce la o problema de siguranta si sanatate - cum asiguram intretinerea/mentenanta in conditii de siguranta a echipamentelor. Aceasta problema a fost rezolvata de instalare sistemului Cabloc ce permite accesul in deplina siguranta la turnuri. Cablul sistemului este fixat in partea de sus a turnului cu un absorbitor de soc si apoi, la intervae regulate de-a lungul sistemului cu console. In cazul unei caderi a operatorului, absorbitorul de soc va reduce energia cauzata de cadere, prevenind ranirea grava a operatorului.

4 Specificatii Safesite Cabloc - BS EN 353-1/353-2 CONSOLA - AC 340 Consola de ancorare de uz general conceputa pentru preluarea sarcinilor generate in eventualitatea unei caderi. Proiectat sa se adapteze majoritatii modelelor de scari / stalpi. Fabricata din otel inoxidabil cal Masa neta : 2.5 kg. ABSORBITOR SOC - AC 325 Conceput sa opereze la o sarcina minima de 2.4 kn. Fabricat din otel inoxidabil AISI Indindere (deplasare) maxima 70 mm. Rezistenta la rupere >52kN. Masa neta : 1.1kg. GHIDAJ CABLU - AC 320 Ghidaj de cablu de uz general montat la intervale de 10 m.. Fabricat din otel inoxidabil si cauciuc. Masa neta : 0.36kg mm Ø17mm ATASAREA CURSORULUI DE CABLU! VEDERE EXPLODATA A ANSAMBLULUI CONSOLA 81mm ATASAREA CONSOLEI GHIDAJ CABLU Montare pe scara plana cu treapta/bara de min. Ø16 mm CURSOR ANTI-CADERE - AC 350 Conectare / deconectare usoara in orice punct al sistemului. Fabricat din otel inoxidabil AISI 304. Rezistenta la rupere >25 kn. Masa neta : 0.7 kg. 2 1 Montare pe scara plana cu treapta/bara de Ø22-26 mm CABLU - AC 300 Cablu din otel inoxidabil cu diametrul de 8mm. Rezistenta la rupere >37 kn. Masa neta : kg. pe metru liniar. Alternativ: cablu din otel zincat cu diametrul de 8mm. Rezistenta la rupere >35 kn. Masa neta : 0.21 kg. pe metru liniar. 1 2 Montare pe scara plana cu treapta/bara de max. Ø24 mm, latime max. 100 mm INTINZATOR - AC 330 Utilizat pentru tensionarea optima a cablului, cu indicator incorporat. Material : otel inoxidabil 316. Rezistenta la rupere 59kN. Masa neta : 0.635kg. 2 1 RECERTIFICARE Anual in conformitate cu BS EN 365 si BS CONFORM - BS EN 353-1/353-2

5 Operarea Cursorului a.luati cursorul si carabina cu amandoua mainile. Rasuciti incuietoarea in sens orar ca in imagine. b. In timp ce rasuciti incuietoarea impingeti carabina cu degetul mare ca in imagine. c. Acum detasati carabina de cursor. d. Avand carabina detasata, impingeti incuietoarea ca in imagine. e. Tinand cursorul orizontal, positionati-l pe cablu ca in imagine si rotiti-l in sens antiorar. f. Asigurati-va ca cablul este pozitionat ata pe ghidajul de superior cat si pe cel inferior ca in imagine. g. Asigurati-va ca sageata de pe cursor este indreptata in sus si eliberati incuietoarea astfel incat cursorul sa fie fixat pe cablu. h. Luati carabina si rasuciti siguranta in sens orar. In timp ce rasuciti siguranta, impingeti carabina in cursor cu degetul ca in imagine. i. Treceti/invartiti carabina prin gaura cursorului si eliberati-o astfel incat sa se inchida si sa ramana blocata pe pozitie. j. Cursorul este acum pregatit pentru a fi conectat de echipamentul individual de protectie (ham) cu ajutorul carabinei ca in imagine.

6

7 Recertificarea Safesite Cabloc Inspectiile periodice efectuate de o persoana competenta sunt necesare conform cerintelor Regulamentul al locului de lucru (Health Safety & Welfare), BS EN 365 & BS Frecventa acestor inspectii depinde de mediu, locatie si utilizare, dar nu trebuie sa fie mai mare de 12 luni. Verificati conexiunile structurale ale sistemului. Parcurgeti intreg sistemul si verificati consolele intermediare pentru uzura si deteriorare. Asigurati-va ca sistemul serveste nevoilor clientului. Stabiliti daca sunt necesare modificari sau adaugari sistemului datorate renovarilor sau adaugarilor de echipamente sau instalatii ce necesita acces. Inspectati amortizoarele de soc (absorbitoarele de energie). Inspectati cablul pentru for daune / zgarieturi / semne de uzura. Verificati si strangeti toate fixarile vizibile / accesibile. Daca componentele zincate prezinta semne de coroziune, periati cu o perie de sarma si aplicati spray cu zinc / vopsea, dupa caz. Daca acestea sunt ruginite, fotografiati digital si includeti fotografiile in raportul de inspectie. Daca este posibil, efectuati teste de smulgere fixarilor capetelor sistemului in beton / zidarie / structura 6kN - 15 secs. Re-tensionati cablul daca este neecsar pentru a permite o utilizare corecta a sistemulu. Curatati intreag cablul cu diluant (white spirit). Orice componenta a sistemului sau fixare ce ar putea necesita o atentie suplimentara, inclusiv amortizoarele de soc, trebuie fotografiata digital iar fotografiile incluse in raportul de inspectie. Orice componenta majora asistemului, alta decat suruburile / piulitele / saibele etc., ce ar trebui inlocuita, trebuie raportata beneficiarului si stabilite costurile, astfel incat sa poata fi reparata pe loc. Stabiliti pozitia placutei sistemului si marcati-o astfel incat sa reflecte data urmatoarei inspectii. Stabiliti daca sunt necesare placute suplimentare datorate reparatiilor/modificarilor.

8 Safesite FixedSafesite Ladder Scara Fixata Safesite Permanent Fixed INTRODUCERE Angajatorii au obligatia conform Health & Safety at Work Act sa asigure accesul in siguranta spre si de la locul de munca. De asemenea, au obligatia sa se asigure ca echipamentele sunt sigure, instalate corect si fara defectiuni. Instructiuni suplimentare privind scarile fixe pot fi gasite in BS 4211, ce specifica cerintele pentru scarile cu trepte dintr-o singura bara fixate permanent la structuri pentru a asigura accesul. Aici este inclusa utilizarea pe structuri inalte cum ar fi cosurile de fum, silozurile, etc... INTRETINERE SI RECERTIFICARE De fiecare data cand trebuie utilizata o scara, trebuie efectuata o inspectie vizuala de catre o persoana competenta pentru a verifica uzura. Trebuie facute si verificari ale fitingurilor, consolelor, punctelor de ancorare, suportilor care sa certifice ca sunt suficient de rigide si de stabile pentru a asigura siguranta utilizatorilor. Inspectiile periodice de catre o persoana competenta sunt solicitate in temeiul Regulamentului 5 din Workplace (Health, Safety & Welfare), Regulamentul privind Lucrul la Inaltime 2005 si BS La inspectarea sau recertificarea unei scari, trebuie stabilita un grad / nivel de risc luand in considerare conformitatea fizica si factori precum iluminatul, nivelurile, mediul, curatenie, vecinatatea altor servicii adiacente, etc... PROTECTIA ANTI-CADERE Protectia anti-cadere trebuie asigurata atunci cand inaltimea scarii este mai mare de 2 m sau daca exista riscul de a cadea mai mult de 2 m, de exemplu daca exista o parte neprotejata fata de platforma de acces (sau o structura similara) sau daca raza de la linia mediana a scarii este mai mica de 3 m. Pentru instalatiile noi trebuie efectuata o evaluare a riscurilor atunci cand se ia in considerare eliminarea inelelor traditionale si instalarea unui sistem vertical anti-cadere. Se vor lua in considerare inaltimea scarii, frecventa utilizarii, nivelul de instruire si disponibilitatea echipamentelor de protectie individuale. In cazul in care o scara este prevazuta atat cu inele cat si cu sistem vertical de protectie anti-cadere persoana responsabila trebuie sa contacteze producatorul pentru a stabili daca combinatia este sustenabila. Acest lucru trebuie abordat si in timpul procesului de recertificare. Sistemele de protectie anti-cadere trebuie montate in conformitate cu BS EN 363. Daca sistemul montat este cu ghidaj atunci acesta trebuie sa fie in conformitate cu BS EN sau BS EN Orice acces neautorizat trebuie sa fie impiedicat prin utilizarea unor dispozitive de siguranta adecvate cum ar fi dispozitivele de blocare. GRADE / NIVELE DE RISC Fiecare scara trebuie evaluata si trebuie sa i se atribuie un grad/nivel de risc pentru a permite prioritizarea actiunilor ulterioare utilizand urmatorul tabel cu nivele de risc bazat pe BS 8800 : Probabilitatea Severitatea Ranirii Ranirii usor grav foarte grav Foarte improbabil Risc foarte mic Risc foarte mic Risc mare Improbabil Risc foarte mic Risc mediu Risc foarte mare Posibil Risc mic Risc mare Risc foarte mare Foarte posibil Risc mic Risc foarte mare Risc foarte mare Bazat pe estimarea nivelului de risc, recomandarile sunt facute folosind urmatorul pland de control: Nivel de Risc Tolerabilitate: Actiuni recomandate Foarte mic Considerat acceptabil, mentineti controalele existente Poate fi actualizata cand se vor efectua alte lucrari Mic Considerat acceptabil, mentineti controalele existente Ar trebui luat in considerare daca se poate reduce riscul dar trebuie tinut cont si de costurile asociate Actiune in termen de 2 ani. Mediu Posibilitatea unei caderi nu poate fi exclusa. Ar trebui facute remedieri sau modificari practicilor de lucru (instruiri, exercitii, antrenamente). Trebuie efectuata o evaluare a riscurilor pentru toate activitatile ce implica/utilizeaza echipamentul Actiune in termen de 1 an. Mare Risc semnificativ de cadere Pot fi necesare actiuni de remediere Actiune necesara in termen de 3 luni Pot fi necesare masuri de control imediate pana cand riscul poate fi redus la un nivel acceptabil. Foarte mare Risc substantial si inacceptabil de cadere poate aparea Actiuni de remediere sunt necesare Actiune recomandata in cel mult 6 saptamani Masuri de conbtrol imediate trebuie aplicate pana cand riscuk este redus la un nivel acceptabil Trebuie efectuata o evaluare a riscurilor pentru toate activitatile ce implica/utilizeaza echipamentul

9 Safesite FixedSafesite Ladder Scara Fixata Permanent CERINTE/CRITERII DE CONFORMITATE Dupa cum este stipulat in Regumentul Workplace (Health, Safety & Welfare), ACOP si BS 4211, urmatoarele criterii principale trebuie utilizate atunci cand se evalueaza conformitatea unei scari fixate permanent. Scarile fixate nu trebuie utilizate atunci cand se poate realiza o scara conventionala (cu trepte late si balustrada) Scara trebuie sa fie construita robust/solid, bine intretinuta si fixata sigur Asamblarea trebuie sa fie suficient de rigida si de stabila pentru a asigura siguranta utilizarii in conditii normale Balustradele trebuie sa se extinda cel putin 1100 mm dupa terminarea scarii la varf Treptele (barele) trebuie sa existe pe toata lungimea scarii Scara nu trebuie sa depaseasca 6 m fara a avea un nivel intermediar Inelele (cusca) de protectie trebuie sa fie fixate daca lungimea scarii depaseste 2.5 m Daca exista risc de cadere de la mai mult de 2 m trebuie sa existe o protectie anti-cadere Distanta dintre inele trebuie sa fie de maxim 900 mm Distanta intre inele nu trebuie sa depaseasca 1500 mm cu montanti la cel putin 300 mm distanta Latimea scarii trebuie sa fie intre 300 mm (de preferat 400mm) si 600 mm Balustradele trebuie sa deschida intre 600 mm si 700 mm dupa terminarea scarii Treptele trebuie sa sustina 1.5 kn si sa aiba diametrul de mm Treapta superioara trebuie sa fie la acelasi nivel cu platforma Distanta dintre trepte trebuie sa fie intre 225 mm si 300 mm Distanta pana la perete/suport trebuie sa fie de minim 200 mm (spatiu liber in spatele treptei) Spatiul liber pe partea utilizata a scarii (in spatele utilizatorului) trebuie sa fie de minim 600 mm EXAMPLU FISA DE DATE Odata ce au fost stabilite criteriile de conformitate si nivelul de risc, fisa de date a unei scari ar trebui sa arata dupa cum urmeaza: Dimensiuni Observat Criteriu Conformitate Distanta dintre trepte x Latimea scarii x Spatiu picior (dist.perete) 400 >200 Spatiu partial picior 400 >150 Diametrul treptelor x Inaltimea scarii 2860 nivele la 6000 Protectie anti-cadere oferita Nu cadere>2000 x Inaltimea custii N/A Diametrul custii N/A Adancimea custii N/A Latimea custii N/A Distanta intre montantii custii N/A <300 Distanta intre inelele custii N/A <1500 In varf inel/cerc la balustrada N/A La nivel Inaltimea balustradei la varf 550 partial >1100 x Latime scara la varf x Treapta de sus la nivel Da La nivel Spatiu liber in spate >600 Fixari sigure Da Sigure Fixari suficiente Da Variaza Balustrade rigide Da Rigide in afara traficului Da Nici un pericol Departe de utilitati/servicii Da Nici un pericol Nivel iluminare Da Adecvat Suprafata podelei curata Da Evita alunecarea Este adecvata scara fixata Nu Scari clasice? x Comentarii: Aceasta scara pare sa fie manufacturata si nu indeplineste toate criteriile de proiectare. De exemplu, balustrada si treptele din partea de sus sunt slabe si accesul la coborarea pe scara este greoi. Exista spatiu suficient pentru a instala o scara conventionala in cazul in care accesul este frecvent. De asemenea, acoperisul accesat este prost organizat si ar putea fi insuficient de rezistent pentru a sustine greutatea unei persoane. In plus nu are balustrade sau cai delimitate.

10 Safesite Limited Safesite House Priestley Way Crawley West Sussex RH10 9NA

Kee-Dome-OM-Manual.cdr

Kee-Dome-OM-Manual.cdr S A F E T YA TT H EH I G H E S TL E V E L KeeGuard Kee Dome Operation Manual & Maintenance de Operare si Intretinere Manual Prezentare Generala Kee Dome INTRODUCERE ACCES & EVACUARE DURABIL Gama de sisteme

Mai mult

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS 1. INFORMAȚII GENERALE Instalarea corectă a ușilor secționale este o condiție esențială pentru funcționarea sigură

Mai mult

KeeLine_Technical_Manual.cdr

KeeLine_Technical_Manual.cdr S I G U R A M T A L A I N A L T I M E KeeLine Manual de Operare si Intretinere 2 KeeLine Linia Vietii Orizontala INTRODUCERE APLICATII Sistemele KeeLine sunt solutia perfecta pentru asigurarea protectiei

Mai mult

3 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar

3 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar Design igienic Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesare a produselor alimentare și pentru a reduce la minimum locurile în care se pot acumula bacterii

Mai mult

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11 101 ECLATOR PENTRU CATARGE DE ANTENE Referinta Dimensiuni (mm) Include Greutate (gr) AT-060F 50 x 50 x 230 Cleme din alama pentru conductor rotund de 8-10 mm si/sau platbanda de 30 x 2 mm 900 AT-060F Antenele

Mai mult

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o unitate

Mai mult

Instrucţiuni de asamblare USCĂTOARELE DE CEREALE ANTTI M06 3W CAPETELE CANALELOR DE AER 0,5 M (ro) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 FI Ka

Instrucţiuni de asamblare USCĂTOARELE DE CEREALE ANTTI M06 3W CAPETELE CANALELOR DE AER 0,5 M (ro) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 FI Ka Instrucţiuni de asamblare USCĂTOARELE DE CEREALE ANTTI M06 W CAPETELE CANALELOR DE AER 0, M 00 (ro) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie FI-0 Kanunki, Salo Tel. + 00 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.antti-teollisuus.fi

Mai mult

Dispozitiv de deschidere a porţilor batante PKM-C02 Manual de utilizare Atenţie: acest dispozitiv trebuie instalat de către profesionişti calificaţi b

Dispozitiv de deschidere a porţilor batante PKM-C02 Manual de utilizare Atenţie: acest dispozitiv trebuie instalat de către profesionişti calificaţi b Dispozitiv de deschidere a porţilor batante PKM-C02 Manual de utilizare Atenţie: acest dispozitiv trebuie instalat de către profesionişti calificaţi bine pregătiţi conform cu instrucţiunile de siguranţă

Mai mult

2019 CATALOG DE PRODUSE GARDURI ELECTRICE

2019 CATALOG DE PRODUSE GARDURI ELECTRICE 2019 CATALOG DE PRODUSE GARDURI ELECTRICE www.agroelectro.ro +4 0724 776 515 office@agroelectro.ro 0724 776 515 Sistem gard electric Principiu de funcționare Dacă animalul atinge firul, el închide un circuit

Mai mult

BILKA_produse_prelucrat.cdr

BILKA_produse_prelucrat.cdr BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct. BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale,

Mai mult

ST Izolator suport de 35 kV pentru stații de transformare

ST Izolator suport de 35 kV pentru stații de transformare Izolator suport de 35 kv stații de Pagina: 1 / 9 IZOLATOR SUPORT DE 35 KV PENTRU STAȚII DE TRANSFORMARE Prezenta specificație tehnică s-a întocmit de către: Departament Strategie și Tehnologie Rețea Electricitate

Mai mult

_DE0735_RO.indd

_DE0735_RO.indd 402114-78 RO Traducere a instrucţiunilor originale DE0735 1 2 3 4 5 A 2 6 B 7 C 1 12 10 11 9 D 5 8 E 3 13 F 4 TREPIED DE0735 Felicitări! Aţi ales un produs DEWALT. Anii de experienţă, cercetarea şi inovarea

Mai mult

11 ACO Spin Rigole și Guri de scurgere pentru terase Guri de scurgere telescopice ACO Spin fără sifonare - DN 70/ DN100 Rigole Guri de scurgere telesc

11 ACO Spin Rigole și Guri de scurgere pentru terase Guri de scurgere telescopice ACO Spin fără sifonare - DN 70/ DN100 Rigole Guri de scurgere telesc telescopice fără sifonare - DN 70/ DN100 telescopice fără sifonare - DN 70/ DN100 Informații produs Avantaje produs Testat conform SR EN 1253 vopsită Rezistență la presiune ridicată >700 N/ mm² Fără sifonare

Mai mult

Folienüberschrift BOS Standard, 27pt

Folienüberschrift BOS Standard, 27pt Prezentare generala SKN 4.0 o noua generatie www.b-mag.ro O noua generatie de panouri plane din gama Confort - SKN4.0 Absorber fabricat integral din Al/Cu cu un strat protector realizat prin tehnologia

Mai mult

2 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar

2 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar Design igienic Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesare a produselor alimentare și pentru a reduce la minimum locurile în care se pot acumula bacterii

Mai mult

Microsoft Word - PVPI Haulotte H12S 70234

Microsoft Word - PVPI Haulotte H12S 70234 SC ASISCO TEHNIC SRL str. Zizinului nr. 10, bloc 38, etaj 7, apt. 30, Brasov cod postal 500414, jud. Brasov telefon: 0374 012324 e-mail: office@asisco.ro fax: 0368 004552 http://www.asisco.ro RC : J08/46/2010

Mai mult

MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125

MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125 MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125 2 1 Descriere Menghina mecanică pentru mașinile de frezat cu comandă numerică şi nu numai, NGV.MM-125, produsă de NOVA GRUP, este recomandată atât pentru producţia de serie

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemele de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO MSV-B este

Mai mult

Felco 7

Felco 7 FELCO 7 - Green Performanta inalta - Model ergonomic - mâner rotativ Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 5 0 > De incredere: comfortabilă, usoara, mânere solide din aluminiu forjat, garantate

Mai mult

PROFILE GALVANIZATE GRINDĂ Z SISTEmE DE INSTALARE În funcţie de factorii de instalare, sunt utilizate trei sisteme diferite. Acestea sunt: 1. INSTALAR

PROFILE GALVANIZATE GRINDĂ Z SISTEmE DE INSTALARE În funcţie de factorii de instalare, sunt utilizate trei sisteme diferite. Acestea sunt: 1. INSTALAR SISTEmE DE INSTRE În funcţie de factorii de instalare, sunt utilizate trei sisteme diferite. cestea sunt:. INSTRE PE un SINGuR RÂND coperiş: - For small clear spans and the limited intervals between purlins.

Mai mult

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE 1.Principiul de funcționare Cuprins 1.Principiul de funcționare... 2 2. Structura produsului... 2 3. Modele și specificații...

Mai mult

Microsoft Word - i.doc

Microsoft Word - i.doc ANEXA B - 2015 Norme si recomandari pentru constructia de roll-cage Pentru asigurarea securitatii echipajelor in concursurile de offroad, etape ale CN, in conformitate cu prezentul Regulament, la inscrierea

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI GIRO, VERTICAL, 1650W, ABS ALB Brand: KRONER Model: DH9922H Cod Romstal: 80US0015 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de

Mai mult

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de siguranță a apelor uzate Într-o nouă construcție și o

Mai mult

RAPORT DE TESTARE

RAPORT DE TESTARE RAPORT DE TESTARE Nr. 32-13/17 1. Client și fabricant YABA YAPI DONANIMLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI. Ömerli Mahallesi, Ugurtma Sokak Nr:2 Kat: 1-2 Arnavutköy / Istanbul 2. Denumirea obiectului testat MECANISM

Mai mult

INSTRUCŢIUNI DE SERVICE_Unitatea manuală de ridicare şi_ _v1_0_RO

INSTRUCŢIUNI DE SERVICE_Unitatea manuală de ridicare şi_ _v1_0_RO INSTRUCŢIUNI DE SERVICE Unitatea manuală de ridicare şi de siguranţă Project / Order: Bill of materials: Serial number: Year of manufacture: GÜDEL Traducerea instrucţiunilor originale Aceste instrucţiuni

Mai mult

u n p r o d u s k e e s a f e t y s a f e s t e e l w o r k c o n n e c t i o n s Ancora Expandabila pentru Pereti Cortina FIXARI CERTIFICATE Lloyds R

u n p r o d u s k e e s a f e t y s a f e s t e e l w o r k c o n n e c t i o n s Ancora Expandabila pentru Pereti Cortina FIXARI CERTIFICATE Lloyds R u n p r o d u s k e e s a f e t y s a f e s t e e l w o r k c o n n e c t i o n s Ancora Expandabila pentru Pereti FIXARI CERTIFICATE Lloyds Register SI DIBt SARCINA ADMISA GARANTATA FACTOR DE SIGURANTA

Mai mult

CONFIGURAȚIE SISTEM WIN COMPOSITE CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie d

CONFIGURAȚIE SISTEM WIN COMPOSITE CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie d CONFIGURAȚIE SISTEM CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie de conexiuni Indicator digital de cântărire Imprimantă Set conectică

Mai mult

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare Oțel zincat Oțel inoxidabil lucios Oțel vopsit Culoare antracit Grătar rețea Grătar rețea Oțel zincat Oțel inoxidabil Alege soluția potrivită pentru aplicația ta Flexibilitate maximă Rigole pentru orice

Mai mult

Microsoft Word - ST96m Rezistor.doc

Microsoft Word - ST96m Rezistor.doc Societatea Comercială ELECTRICA SA Bucureşti SPECIFICAŢIE TEHNICĂ Rezistor de limitare a curentului de defect pentru tratarea neutrului reţelelor de MT S.T. nr. 96 Rev. 0 1 2 Data 2010 Nr. pagini: 5 CUPRINS

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sisteme de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO

Mai mult

CONFIGURAȚIE SISTEM WIN CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie de conexiun

CONFIGURAȚIE SISTEM WIN CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie de conexiun CONFIGURAȚIE SISTEM CÂNTARE RUTIERE Ofertă comercială Fundație (proiect) Platformă Componente electronice Celule de cântărire și cutie de conexiuni Indicator digital de cântărire Imprimantă Set conectică

Mai mult

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Ghidul utilizatorului Singurele garanţii pentru produsele şi serviciile Hewlett-Packard sunt prevăzute în declaraţiile de garanţii exprese ce însoţesc

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

Mereu alături de clienții noștri!

Mereu alături de clienții noștri! Mereu alături de clienții noștri! CUPRINS CATALOG 1. SOLARII PROFESIONALE CU VENTILATIE LA CAPETE... 4 2. SOLARII PROFESIONALE CU VENTILATIE LATERALA... 8 3. SOLARII PROFESIONALE CU VENTILATIE LA COAMA...

Mai mult

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru aplicații de încălzire și răcire. Servomotoarele RV 01

Mai mult

CSU Zoli

CSU Zoli Sistem de uşi culisante suspendate CSU.17-80 Kg Sistemul CSU.17 este un sistem pentru uşi culisante suspendate, a căror şină superioară poate fi montată pe tavan sau lateral pe un perete. Sistemul are

Mai mult

untitled

untitled Ghid de referinţă rapidă Xi4 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura prezintă componentele

Mai mult

Microsoft Word - 1kw wind turbine user manual_RO.doc

Microsoft Word - 1kw wind turbine user manual_RO.doc Producator: JIANGSU NAIER WIND POWER China Model: 1 kw Turbine eoliene INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Revizia nr. 0 / februarie 2016 1 Stimati utilizatori Suntem foarte multumiti pentru ca ati ales produsele

Mai mult

02 VOLCANO 02 VOLCANO VOLCANO VR-D Destratificatorul Automatizare Parametrii Model - Potentiometru VR EC (0-10 V) Potentiometru cu termostat VR EC (0-

02 VOLCANO 02 VOLCANO VOLCANO VR-D Destratificatorul Automatizare Parametrii Model - Potentiometru VR EC (0-10 V) Potentiometru cu termostat VR EC (0- VR-D Destratificatorul Automatizare Model - Potentiometru Potentiometru cu termostat VR EC (-V) HMI VR (-V)* Volcano EC* VTS cod produs - --- ---7 ---9 ---7 Tip motor - EC Tensiune alimentare V/ph/Hz ~//

Mai mult

CAZI DE COLT Instructiuni de montaj

CAZI DE COLT Instructiuni de montaj CAZI DE COLT Instructiuni de montaj Va multumim ca ati achizitionat cazile de baie Radaway. Cazile de baie Radaway sunt produse de cea mai inalta calitate si sunt realizate in totalitate din acril sanitar.

Mai mult

DF_250708_RO_ALRA_couv export pdf

DF_250708_RO_ALRA_couv export pdf profil pour exemple pentru pardoseală : xxxxxxx xxxxxxxx 300 92 300 93 328 00 893 07 Pentru realizarea legăturilor între jgheaburi, coloane, minicoloane, doze de pardoseală sau pentru protejarea cablurilor

Mai mult

REPARATIA AVARIILOR DE TIP GRINDINA Utilizand tehnici, scule si dispozitive specializate, tehnicienii PDR (Paintless Dent Repair) pot efectua reparati

REPARATIA AVARIILOR DE TIP GRINDINA Utilizand tehnici, scule si dispozitive specializate, tehnicienii PDR (Paintless Dent Repair) pot efectua reparati REPARATIA AVARIILOR DE TIP GRINDINA Utilizand tehnici, scule si dispozitive specializate, tehnicienii PDR (Paintless Dent Repair) pot efectua reparatia unei piese cu avarii de tip grindina, fara a fi nevoie

Mai mult

Receptor Combi Kombi-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de c

Receptor Combi Kombi-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de c Receptor Combi Kombi-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de conformitate 2 Receptori pentru acoperișuri terasă 245

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL // CNL

MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL // CNL MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL2-1001 // CNL2-2002 1230626 Instructiuni de siguranta Nu lasati copii sa se joace cu aparatul. Stimate client: Va multumim pentru alegerea acestui produs TEKA. Va rugam sa

Mai mult

Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa

Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa automata de taiere GENIUS 61 CT 3. Masa de rupere GENIUS

Mai mult

HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; ; Traducere a instrucţiunilor originale 1

HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; ; Traducere a instrucţiunilor originale 1 HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; 22.08.2011; Traducere a instrucţiunilor originale 1 Produsul trebuie ridicat şi manipulat cu grijă. 1. MANIPULARE 2. DOMENIU DE APLICARE

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 garanție generală a produsului Eficiență ridicată Easy Care: ușor de curățat și întreținut datorită grilei superioare și capacelor laterale detașabile Protecție: tratament special cu vopsea epoxidică cu

Mai mult

Microsoft Word - Predimensionare_arbori.DOC

Microsoft Word - Predimensionare_arbori.DOC 5. PROIECTAREA ARBORILOR - 1 / arbori- Arborii pe care se fixează roţile sunt solicitaţi la: - torsiune de momentele T I, II, III - considerate constante pe fiecare arbore între tronsoanele pe care se

Mai mult

Jaluzele exterioare aluminiu Z90 preturi

Jaluzele exterioare aluminiu Z90 preturi Lasati inauntru lumina si caldura...doar atat cat doriti Jaluzelele exterioare din aluminiu regleaza in mod mult mai precis vizibilitatea si accesul luminii in incaperi, comparativ cu rulourile exterioare,

Mai mult

Cuprins

Cuprins Seria de controlere inteligente pentru sistemele solare de producere a ACM REGULATOR DE TEMPERATURĂ PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE 1/10 Cuprins Cuprins 1. Informaţii

Mai mult

Slide 1

Slide 1 8.4 LAGĂRE Lagărele sunt organe de maşini utilizate la rezemarea şi ghidarea osiilor şi arborilor aflate în mişcare de rotaţie. Clasificarea lagărelor a) în funcţie de direcţia forţei principale care acţionează

Mai mult

A KEE SAFETY PRODUCT RACORDURI SOLIDE DIN OŢEL Fixarea oarbă aprobată pentru piese din oţel GAMĂ LARGĂ DE FIXĂRI CU SUPRAPUNERE ZINCATE, GALVANIZATE P

A KEE SAFETY PRODUCT RACORDURI SOLIDE DIN OŢEL Fixarea oarbă aprobată pentru piese din oţel GAMĂ LARGĂ DE FIXĂRI CU SUPRAPUNERE ZINCATE, GALVANIZATE P A KEE SAFETY PRODUCT RACORDURI SOLIDE DIN OŢEL Fixarea oarbă aprobată pentru piese din oţel GAMĂ LARGĂ DE FIXĂRI CU SUPRAPUNERE ZINCATE, GALVANIZATE PRIN IMERSIE ÎN BAIE CALDĂ, DIN OŢEL INOXIDABIL INSTRUMENT

Mai mult

ST Izolatoare şi lanţuri de izolatoare de tracţiune pentru LEA 20 kV-lucrări investiţii

ST Izolatoare şi lanţuri de izolatoare de tracţiune pentru LEA 20 kV-lucrări investiţii Pagina: 1 / 11 TRACŢIUNE PENTRU LEA 20 kvlucrări investiţii Prezenta specificaţie tehnică s-a întocmit de către: Divizia Conectare la Rețea și Modernizare Serviciu Politici Tehnice din cadrul DELGAZ GRID

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Rev. 0; Data: 27.05.2016; Traducere a instructiunilor

Mai mult

OptiFlood LED BVP506 |

OptiFlood LED BVP506 | Lighting OptiFlood LED tot ce este necesar pentru iluminatul perimetrelor OptiFlood LED este o gamă de reflectoare elegante, deosebit de eficiente, asimetrice, care pot fi utilizate pentru a ilumina zone

Mai mult

Microsoft Word - catalog profesionale.doc

Microsoft Word - catalog profesionale.doc MOTOCULTOR SUPER SPECIAL GREEN CARACTERISTICI TEHNICE Motor: Pornire: Capac motor: Ambreiaj: Transmisia: Axa motoare: Frane: 4 timpi diesel, 10 CP si 12,5 CP, 3.000 rpm, racire aer. sfoara, recul sau electrica.

Mai mult

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I l

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I l COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 9.3.2018 C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I la Regulamentul (UE) nr. 167/2013 al Parlamentului European

Mai mult

FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data: PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante d

FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data: PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante d FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data:30.08.2018 PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante din granule de polistiren expandat, clasificat ca polistiren

Mai mult

OBJ_DOKU fm

OBJ_DOKU fm 670647803-00.T Panou solar plan pentru sisteme termice solare Solar 7000 TF Montarea pe acoperiş plan şi pe faţadă Instrucţiuni de instalare şi de întreţinere RO Cuprins Cuprins Explicarea simbolurilor

Mai mult

centrale noi 2015 copia copy copy

centrale noi 2015 copia copy copy CENTRALE PE LEMN SI PELET PUFFERE SI BOILERE SOLAR Siguranta - Randament - Tehnologie CAZANE PE LEMN Cazan pe lemn DIANBOILER model DBs Clasic Cod Descriere CF Pret 10367 025 kw 25 1 10367 035 kw 35 1

Mai mult

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc FIŞA TEHNICĂ NR.1 PANOU (COLECTOR) SOLAR Specificatii tehnice impuse prin caietul de sarcini Corespondenta propunerii tehnice cu specificatiile impuse 1 Parametrii constructivi, tehnici şi funcţionali

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

Jaluzele exterioare aluminiu C80 preturi

Jaluzele exterioare aluminiu C80 preturi Lasati inauntru lumina si caldura...doar atat cat doriti Jaluzelele exterioare din aluminiu regleaza in mod mult mai precis vizibilitatea si accesul luminii in incaperi, comparativ cu rulourile exterioare,

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI JET, VERTICAL, 1900W, ABS GRI Brand: KRONER Model: K2201B Cod Romstal: 80US0016 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de electrocutare.

Mai mult

Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019

Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019 Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019 CUPRINS Familia GODMORGON...4-5 Lavoare şi baterii de lavoar...6-7

Mai mult

_ _ _ _BDA_Klarfit_Fitness_Center.indd

_ _ _ _BDA_Klarfit_Fitness_Center.indd Gym 5000 10021817 10021818 10030177 10030280 Stimate cumparator, Felicitări pentru achiziționarea aparatului Klarfit. Citiți cu atenție instrucțiunile și urmați instrucțiunile de mai jos pentru instalare

Mai mult

corturi bus - van

corturi bus - van Cort Bus Milestone Pro și Pro Air Milestone Pro este prevăzută cu o intrare frontală mare și o altă intrare laterală protejată de ploaie, ambele cu uși separate din plasă. De asemenea, peretele din spate

Mai mult

ghid de utilizare! purificator de aer 1

ghid de utilizare! purificator de aer 1 ghid de utilizare! purificator de aer 1 [ felicitări! ] Felicitări pentru achiziționarea produsului Duux! Pentru a utiliza serviciul nostru on-line, vă rugăm să înregistrați produsul și garanția pe www.duux.com/register

Mai mult

Microsoft Word - manual stivuitor CTC PL420

Microsoft Word - manual stivuitor CTC PL420 MANUAL DE OPERARE SI INTRETINERE STIVUITOR CTC PLANET 420 seria de fabricatie:... an de fabricatie:... Nuova C.T.C. S.r.l. Via Risorgimento, 2 26867 Somaglia - (Lodi) Italia Tel. +39 0377 57565 Fax. +39

Mai mult

Supliment la manualul de operare Lift Tools Expo Installer First Edition Second Printing Part No ROGT

Supliment la manualul de operare Lift Tools Expo Installer First Edition Second Printing Part No ROGT Supliment la manualul de operare Lift Tools Expo Installer First Edition Second Printing Part No. 1286259ROGT Introducere Introducere Important Înainte de a folosi utilajul, trebuie să citiți, să înțelegeți

Mai mult

Receptor Eco Eco-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de confo

Receptor Eco Eco-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de confo Receptor Eco Eco-Gully Cuprins 1 Desene 2 Exemple de montaj 3 Capacitate de drenare 4 Informații produs 5 Instrucțiuni de montaj 6 Certificat de conformitate Şos. Bucureşti-Piteşti, nr. 161bis, corp D,

Mai mult

CĂZI DREPTUNGHIULARE ROTUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj

CĂZI DREPTUNGHIULARE ROTUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj CĂZI DREPTUNGHIULARE TUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj Va multumim ca ati achizitionat cazile de baie Radaway. Cazile de baie Radaway sunt produse de cea mai inalta calitate si sunt realizate in totalitate

Mai mult

BC-2000 Control Acces

BC-2000 Control Acces BC-2000 Control Acces Introducere BC -2000 foloseste cea mai recentă tehnologie de microprocesor pentru a opera greve de uși și sisteme de securitate care necesită un moment ( temporizat ) sau de blocare

Mai mult

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc MANUAL INSTALARE SI UTILIZARE CRH 6 - DISPOZITIV DE SIGURANŢĂ ŞI CONTROL Dispozitivul de siguranţă şi control CRH 6 este un dispozitiv multifuncţional compus din: o supapă de pornire/oprire, flacără de

Mai mult

EXU_RO_2017_TD_web

EXU_RO_2017_TD_web @ EXU Date tehnice Transpalet cu operare la mică înălţime EXU 16 EXU 16 Li-Ion EXU 18 EXU 18 Li-Ion EXU 20 EXU 20 Li-Ion EXU 22 EXU-H 18 EXU-H 20 EXU-H 20 Li-Ion ceastă fișă cu date tehnice, conformă cu

Mai mult

EZT_DE_RO_1.xls

EZT_DE_RO_1.xls VARIANTE CONSTRUCTIVE 1 Poz. Articol - nr. Denumirea 10 Dimensiunea: 21 / 3,28 / 4, 34 / 5 20 U Dimensiunea: 17 / 3,21 / 3,28 / 4, 34 / 5 10 LT Dimensiunea: 21 / 3,28 / 4, 34 / 5 20 ULT Dimensiunea: 17

Mai mult

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Caracteristici Suportă protocol de comunicare IEEE 802.15.4 ZigBee Are rol de ajustare a intensității luminoase pentru crearea unui mediu confortabil

Mai mult

Dräger REGARD-1 Unitate de comandă Sistemul Dräger REGARD -1 este un sistem de evaluare de sine stătător cu un singur canal, pentru monitorizarea gaze

Dräger REGARD-1 Unitate de comandă Sistemul Dräger REGARD -1 este un sistem de evaluare de sine stătător cu un singur canal, pentru monitorizarea gaze Dräger REGARD-1 Unitate de comandă Sistemul Dräger REGARD -1 este un sistem de evaluare de sine stătător cu un singur canal, pentru monitorizarea gazelor toxice, oxigenului și gazelor și vaporilor inflamabili.

Mai mult

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2, din perspectiva parametrilor administrativi. În cadrul raportului au fost considerați

Mai mult

Cleme terminale Cleme terminale În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Sigur

Cleme terminale Cleme terminale În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Sigur În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Siguranţa conexiunii depinde de tehnica de conectare care este folosită (conector pe cablu,

Mai mult

Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă)

Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă) Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă) Caracteristici Suportă protocol de comunicare IEEE 802.15.4 ZigBee Puteți crea asocieri cu dispozitive de securitate pentru control

Mai mult

proposal Directive T4.3 tractors

proposal Directive T4.3 tractors RO F1 71 PE T4.3 TRACTOARE RO RO COMISIA COMUNITĂȚILOR EUROPENE Proiect de Bruxelles, 23.06.2009. DIRECTIVĂ../ /CE A COMISIEI din [ ] de modificare, în scopul adaptării dispozițiilor lor tehnice, a Directivelor

Mai mult

Microsoft Word - L20 60 USI METALICE ADAPOST.doc

Microsoft Word - L20 60 USI METALICE ADAPOST.doc ELI NP ROMANIA Strada Reactorului nr. 30, Magurele, ILFOV Project number: 26/2011 L20 60 Usi metalice speciale - adapost aparare civila Revision Date Status Description Author Checked by A mai 2012 P.T.

Mai mult

Microsoft Word - PDS PPG CAR D8113 Deltron GRS Matt Clearcoat RLD216V.ROM doc

Microsoft Word - PDS PPG CAR D8113 Deltron GRS Matt Clearcoat RLD216V.ROM doc Deltron D8113 Lac Mat Deltron GRS 2008-09-15 PRODUS DESCRIERE D8113 Lac mat Deltron GRS D8237 Intaritor Deltron HS Accelerat D8238 Intaritor Deltron HS -Rapid D8239 Intaritor Deltron HS -Lent D807 Diluant

Mai mult

POMPA SUBMERSIBILA 4QGD QGD QGD MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de e

POMPA SUBMERSIBILA 4QGD QGD QGD MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de e POMPA SUBMERSIBILA 4QGD1.2-100-0.75 4QGD1.2-50-0.37 4QGD1.8-50-0.5 MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de echipament. Producator: HENGSHENG INDUSTRIAL AND TRADING

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE CITIŢI CU ATENŢIE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRULUI GARANŢIA Producătorul garantează că aparatul nu va prezenta

Mai mult

F HERZ-Vană cu două căi, corp cu flanșe HERZ-Vană cu două căi, corp cu flanșe Fisă tehnică pentru vana cu două căi, corp cu flanșe PN 16 și

F HERZ-Vană cu două căi, corp cu flanșe HERZ-Vană cu două căi, corp cu flanșe Fisă tehnică pentru vana cu două căi, corp cu flanșe PN 16 și F440350-131 Fisă tehnică pentru vana cu două căi, corp cu flanșe PN 16 și PN 25, Ediția 0616 Dimensiuni în mm Număr de găuri Nr. comandă PN 16 DN Cursa [mm] kvs D L z d d k h 1 H kg F 4035 01 10 1 95 130

Mai mult

Installation manuals;Option handbooks

Installation manuals;Option handbooks MANUAL DE INSTALARE Panou decorativ cu model BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PRO9-.book Page Wednesday, January, 09 0: AM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Panou decorativ cu model

Mai mult

Slide 1

Slide 1 VII. ÎNSCRIEREA PE DESENELE TEHNICE A PRESCRIPŢIILOR DE CALITATE Starea suprafeţelor influenţează fiabilitatea şi funcţionarea pieselor în cadrul unui ansamblu 7.1 STAREA SUPRAFEŢELOR (RUGOZITATEA) SR

Mai mult

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1 1. DATELE DE IDENTIFICARE ALE POMPEI Model WKT250 Descriere Corp pompa Tensiune de alimentare

Mai mult

Microsoft Word - Boiler BRMS.doc

Microsoft Word - Boiler BRMS.doc CARTE TEHNICA Instructiuni de montaj, exploatare si intretinere SERIILE CALOR SRL pag. 1 din 5 DATE TEHNICE Boilerele rapide izolate din seria cu serpentine fixa au suprafata interioara a corpului tratata

Mai mult

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Gamă vastă de soluții Cu sistemele Duplo de la Roca, obțineți întreaga flexibilitate

Mai mult

ICF-F11S_F12S_ro

ICF-F11S_F12S_ro Radio cu 3 benzi FM / SW / MW Manual de instrucţiuni RO ICF-F11S ICF-F12S Fabricat în : China Sony Corporation 2007 Notă pentru clienţi : următoarele informaţii sunt valabile numai pentru echipamentele

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

_PAD1200_RO.indd

_PAD1200_RO.indd 402111-49 RO Traducere a instrucţiunilor originale www.blackanddecker.eu PAD1200 2 Destinaţia de utilizare Aspiratorul pentru maşină Black & Decker Dustbuster a fost conceput pentru aplicaţii uşoare de

Mai mult

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Informaţii despre configurare şi funcţii Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE 1. Informaţii generale. 3 2. Informaţii privind siguranţa. 3 3. Funcţii 3 4. Operarea aparatului de măsură. 6 5. Întreţinerea aparatului. 9 6. Rezolvarea

Mai mult

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Ambalaje Ștanțe Elemente de Machete uzuale și machete

Mai mult

SPECIFICAŢIE TEHNICĂ pentru Izolatoare și lanțuri de izolatoare compozite de 110 kv Indicativ ST 35 Pagina: 1 / 20 FOAIE DE VALIDARE Specificaţie tehn

SPECIFICAŢIE TEHNICĂ pentru Izolatoare și lanțuri de izolatoare compozite de 110 kv Indicativ ST 35 Pagina: 1 / 20 FOAIE DE VALIDARE Specificaţie tehn Pagina: 1 / 20 FOAIE DE VALIDARE Specificaţie tehnică Funcţie/compartiment Nume şi prenume Semnătura Aprobat: Verificat: Elaborat: Director Departament Strategie și Tehnologie Rețea Electricitate Șef Serviciu

Mai mult