Dezvoltăm potențialul și bunăstarea oamenilor și organizațiilor CATALOG PROGRAME DE TRAINING AZIMUT HAPPY EMPLOYEES EASTWAY UNIVERSITY OF SOCIAL SCIEN

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Dezvoltăm potențialul și bunăstarea oamenilor și organizațiilor CATALOG PROGRAME DE TRAINING AZIMUT HAPPY EMPLOYEES EASTWAY UNIVERSITY OF SOCIAL SCIEN"

Transcriere

1 Dezvoltăm potențialul și bunăstarea oamenilor și organizațiilor CATALOG PROGRAME DE TRAINING AZIMUT HAPPY EMPLOYEES EASTWAY UNIVERSITY OF SOCIAL SCIENCES

2 CUPRINS INTRODUCERE PROCESUL AZIMUT HAPPY EMPLOYEES PROGRAMELE DE TRAINING DESPRE NOI CONTACT

3 Misiunea INTRODUCERE Azimut Happy Employees este transformarea dezvoltării echipelor într-o știință. În încercarea de a atinge această viziune și prin punerea în practică a acestor valori, am ajuns sa credem că echipele eficiente produc bani, nu cheltuie. Experiența noastră in domeniu ne-a arătat că investiția în echipă se dovedește a fi cea mai eficientă alegere pe care un lider o poate lua.

4 PROCESUL DE TRAINING diagnoza ia forma unei colaborări cu scopul de a reprezenta un tablou pertinent și valid al proceselor funcționale/disfuncționale din cadrul organizației. interventie proiectearea unor soluții pliate pe specificul indivizilor și organizației, care să conducă la o îmbunătățire a activității companiei. sustenabilitate stabilirea unor relații durabile pentru a găsi planuri de acțiune pe termen lung, care să asigure o dezvoltare continuă. PERFORMANȚĂ UMANITATE WELL-BEING Fiecare program are la bază încurajarea eficienței angajaților și creșterea viabilității echipei și organizației (creierul) Inserarea unei doze de umanitate în fiecare interacțiune, redefinind astfel cultura organizațională (inima) Soluțiile propuse de noi au la bază sănătatea individului sau echipei la nivel social, fizic, economic și psihologic. (mintea)

5 PROGRAMELE DE TRAINING Cele mai dorite Potrivite pentru middle management Potrivite pentru amplificarea performanței LEADERSHIP ACCELERATION COMUNICARE MANAGEMENTUL SCHIMBĂRII FEEDBACK PENTRU PERFORMANȚĂ DIALOG INTERCULTURAL STIL DE LUCRU EFICIENT ANGER MANAGEMENT SALES LEVEL-UP PUBLIC SPEAKING & PRESENTATION SKILLS COACHING/ MENTORAT STRESS MANAGEMENT ARTA NEGOCIERII EXCEPTIONAL CUSTOMER CARE MANAGEMENTUL PERFORMANȚEI GÂNDIRE CREATIVĂ TRAIN OF TRAINERS

6 L E A D E R S H I P A C C E L A R A T I O N Exista un tonus scăzut al echipei Angajații nu știu ce se așteaptă de la ei. Angajații nu își oferă feedback. Nu există o cooperare între management și echipă. Angajații nu își pot organiza eficient o zi de lucru. Echipa de management dorește să își dezvolte capacitățile de leadership. Vor ști cum să răspundă nevoilor membrilor echipei. Vor găsi formule pentru organizarea și delegarea sarcinilor. Vor fi capabili să lucreze împreună cu echipa lor pentru atingerea unor obiective comune. Vor identifica mijloace și metode de încurajare a echipei. Vor învăța cum să dezvolte o cultură organizațională bazată pe cooperare. 4 zile

7 C O M U N I C A R E Există semne de agresivitate în rândul echipei. Unele relații din cadrul echipei sunt nefuncționale. Managementul nu are o perspectivă clară asupra performanțelor echipei. Conflictele sunt latente sau sunt evitate. Angajații nu se ascultă, se întrerup și nu se oferă feeedback constructiv. Vor dobândi o imagine clară asupra eficienței procesului de comunicare. Vor fi capabili să stabilească relații funcționale și productive. Își vor dezvolta abilitatea de ascultare activă și de acordare a feedback-ului. Vor fi capabili să folosească tehnici adaptate interlocutorului și situației. Există un grad scăzut de cooperare în rândul echipei. Cum pot fi rezolvate conflictele organizaționale prin comunicare.

8 M A N A G E M E N T U L S C H I M B Ă R I I O R G A N I Z A Ț I O N A L E Echipa nu își îmbunătățește performanța într-o perioadă de timp. Angajații perpetuează comportamente și relații nefuncționale. Membrii echipei nu învață din greșelile anterioare. Echipa urmează să treacă printr-o serie de schimbări, iar angajații trebuie pregătiți cum să abordeze aceste schimbări. Conducerea echipei trebuie să implementeze o serie de schimbări și nu știu care aspecte trebuie luate în considerare și care nu. Vor fi capabili utilizeze caracteristicile organizației care facilitează schimbarea și când este nevoie de ea. Vor ști să implementeze un model de schimbare strategică. Vor ști cum să abordeze cele patru niveluri de schimbare. Vor învăța cum să recunoască și să abordeze posibilele obstacole și rezistența la schimbare. Vor învăța tehnici practice de analiză, implementare și monitorizare a schimbărilor.

9 F E E D B A C K P E N T R U P E R F O R M A N Ț Ă Există relații nefuncționale și grad scăzut de încredere între angajați. Procesul de comunicare este fragmentar în rândul angajaților. Există reacții nepotrivite când se oferă feedback. Angajații simt neputința de a-i comunica unui coleg soluția pentru o situație care îi privește pe amândoi. Momentele tensionate sau agresive sunt frecvente în rândul echipei. Membrii echipei caută scuze sau justificări în cazul unui feedback. Vor avea abilitatea de a formula un feedback constructiv. Vor ști cum să adapteze diferite strategii de feedback în funcție de context. Vor ști cum să reacționeze atunci când primesc feedback. Vor recunoaște diferența dintre stilurile eficiente de feedback și cele negative. Vor ști cum să traducă feedbackul primit într-o oportunitate de învățare/conectare la locul de muncă.

10 D I A L O G I N T E R C U L T U R A L Echipa interculturală este formată din grupuri mai mici alcătuite pe criteriul naționalității, al culturii, religiei etc. Procesul de integrare în echipa interculturală al noilor angajați este greoi. Conflictele interculturale sunt frecvente. Se sesizează prezența stereotipurilor în cadrul echipei. Stereotipurile influențează în mod frecvent deciziile luate în cadrul echipei. Comunicarea în cadrul echipei interculturale este influențată de o serie de bariere. Vor identifica cum are loc comunicarea interculturală în organizații. Vor identifica modul în care factorii culturali pot determina apariția unor conflicte. Vor înțelege ce sunt stereotipurile și cum afectează acestea interacțiunea. Vor înțelege interdependența dintre cultură și afaceri. Vor cunoaște aspectele definitorii ale stilurilor culturale în organizații și a celor care trebui tratate cu sensibilitate.

11 C U M A D O P T Ă M U N S T I L D E L U C R U E F I C I E N T Angajații au probleme în gestionarea timpului propriu și organizarea unei zile. Echipa nu își gestionează eficient obiectivele și termenele limită sunt depășite. La finalul unei zilei, angajații spun frecvent Nu am reușit să fac nimic astăzi!. Managementul consideră că membrii echipei nu se organizează eficient deși toate condițiile (claritatea sarcinii, termen limită, etc.) sunt îndeplinite. Vor înțelege care sunt trăsăturile proprii în ceea ce privește eficiența personală și gestionarea obiectivelor. Vor crea conexiuni între performanța echipei, motivație, abilități și hoții de timp. Vor putea să identifice efectele lipsei de eficiență asupra echipei. Vor dobândi abilități de organizare a sarcinilor, comunicare, lucru în echipă, gestionarea unor situații dificile. Vor învăța cum se face evaluarea și monitorizarea constantă a performanței echipei.

12 A N G E R M A N A G E M E N T Există în rândul echipei o serie de momente tensionate care au la bază furia și frica. Managementul nu știe cum trebuie gestionate și mediate episoadele de furie și frică. Membrii echipei nu știu ce comportamente sunt recomandate când ai de-a face cu un coleg furios. Echipa se confruntă cu o serie de conflicte care au la bază furia și frica. Vor cunoaște furia și fenomenul de comparare socială: experiența emoțională a furiei și noțiunile de dreptate, justiție și echitate la locul de muncă. Vor ști ce tip de feedback se acordă în cazuri de manifestare a furiei Vor identifica conflictele care au la bază furia și frica. Vor învăța tipuri de intervenții pentru echipele în care se ivesc tensiuni/conflicte între membri cauzate de furie și frică.

13 S A L E S L E V E L - U P Echipa de vânzări are o imagine fragmentară asupra serviciilor sau produselor organizației. Obiectivele de vânzări sunt gestionate deficitar și nu se ating nivelurile stabilite. Echipa de vânzări nu are cunoștințe suficiente din domeniul vânzărilor. Angajații din vânzări nu au o viziune realistă asupra clienților. Echipa de vânzări are o rată scăzută de conversie a clienților. Angajații din vânzări obțin vânzări spontane în majoritatea cazurilor și nu relații pe termen lung cu clienții. Vor dobândi o imagine structurată asupra procesului de vânzare. Își vor dezvolta abilitățile de vânzare și capacitatea de negociere. Vor fi capabili să-și creeze propria micro-strategie de vânzare adaptată pieței în care operează. Își vor dezvolta abilitatea de gândire strategică orientată spre client. Vor putea crește rata de profitabilitate și conversie a clienților existenți. Vor învăța ce înseamnă vânzarea tranzacțională vs. vânzarea relațională.

14 P U B L I C S P E A K I N G & P R E S E N T A T I O N S K I L L S Echipa este pusă frecvent în situația de a face prezentări în fața unui public. Membrii echipei au frecvent prezentări în cadrul companiei pe diverse tematici. Angajații sunt puși în situația de a prezenta diferite subiecte în rândul unei audiențe pe care nu o cunoaște. Membrii echipei nu reușesc să facă față situațiilor dificile și neprevăzute care pot avea loc în cadrul unei prezentări. Vor avea abilitatea de a planifica și pregăti o prezentare de succes. Vor ști care sunt pașii concreți pe care trebuie să-i facă în fiecare etapă din cadrul prezentării. Vor învăța ce înseamnă managementul audienței. Vor ști cum să folosească limbajul non-verbal pentru a menține interesul publicului. Vor putea folosi metode de storytelling pentru a facilita înțelegerea mesajului transmis. Vor face simulări de public speaking.

15 C O A C H I N G, M E N T O R A T S A U B U D D Y - S Y S T E M Inducția noilor angajați durează excesiv de mult sau nu este un proces eficient. Compania se confruntă frecvent cu situații de tranziție sau succesiune incomplete. Există membri în cadrul echipei care vor să își dezvolte competențe de coaching sau mentorat. Angajații au nevoie de procese de învățare integrate, structurate pe obiective și pe durate lungi. Angajații au nevoie de procese de învățare adaptate stilului propriu de personalitate și de viziune asupra profesiei. Vor ști cum se proiectează un proces de coaching, mentorat sau buddy- system în funcție de specificul unei organizații și al indivizilor. Vor transforma atitudini și moduri de relaționare interpersonală prin procese de coaching, mentorat sau buddy-system. Își vor identifica stilului propriu de coaching și mentorat și cum se poate evita preluarea tiparelor standardizate de tipul one size fits all.

16 S T R E S S M A N A G E M E N T Echipa consideră că se confruntă cu un grad ridicat de stres la locul de muncă. Angajații nu pot distinge stresul de perioadele mai aglomerate de la locul de muncă. Echipa nu este performantă și nu își gestionează obiectivele din cauza unor stresori. Deși membrii echipei anticipează situații de stres, nu pot face nimic să gestioneze situația. Vor putea să își recunoască reacțiile personale la stres și cum interferează acestea cu activitățile de la locul de muncă. Vor examina efectele stresului asupra performanței și interacțiunilor de la locul de muncă. Vor cunoaște care sunt strategiile de management al stresului. Vor ști cum să comunice eficient cu o persoană stresată. Vor învăța cum să realizeze un plan pe termen lung de management al stresului.

17 A R T A N E G O C I E R I I Echipa este pusă frecvent în situații de negociere. Performanța echipei atunci când se confruntă cu o situație de negociere este una scăzută. Angajații doresc să își dezvolte competențe cheie în acest domeniu. Echipa se confruntă frecvent cu relații de afaceri dificile. Negocierile se soldează cu un eșec rezultat în urma gestionării inadecvate a unor situații dificile. Vor descoperi propriul stil de negociere. Vor înțelege care sunt interesele, prioritățile și obiectivele tuturor părților implicate în proces. Vor învăța să asculte activ și cum să pună întrebările corecte. Vor exersa cum să facă oferte la momentul potrivit și în modul potrivit. Vor ști cum să facă față persoanelor și relațiilor de afaceri dificile. Vor fi capabili să dezvolte alianțe durabile și când e momentul să părăsească masa negocierii.

18 E X C E P T I O N A L C U S T O M E R C A R E Clienții sunt nemulțumiți de relaționarea cu organizația și cu angajații. Angajații nu au cunoștințe despre metode de loializare. Vor ști cum să crească retenția și loialitatea clienților față de companie. Vor ști cum să reducă numărul de reclamații primite sau cum să răspundă profesionist. Există un număr crescut de reclamații. Echipa dorește să crească nivelul de relaționare cu clienții loializați. Managementul dorește implementarea unor metode creative în relația cu clienții. Vor aplica tehnici pentru reducerea nivelului de stres de rezolvarea reclamațiilor. Vor ști să identifice oportunități de câștig-câștig pentru a vinde mai multe produse sau servicii. Vor ști cum să ceară referințe din partea clientului clientului.

19 M A N A G E M E N T U L P E R F O R M A N Ț E I Organizația nu are un sistem de management al performanței flexibil și adaptat fiecărui angajat. Întâlnirile de revizuire a performanței sunt considerate momente dificile sau o pierdere de vreme. Angajații nu sunt integrați într-un sistem complementar de recompense directe și indirecte. Practica managerială nu aduce managementul performanței în acord cu strategia de dezvoltare a companiei. Vor înțelege principiile managementului performanței și managementului recompenselor. Vor învăța cum să folosească instrumente pentru a măsura rezultate concrete și pentru a organiza un sistem de evaluare a performanței. Vor examina conexiunea dintre factorul uman și performanțele organizației. Vor organiza și conduce întâlniri de revizuire a performanței angajaților. Vor înțelege problemele de performanță ale angajaților și vor determina intervenții în funcție de specificul indivizilor.

20 G Â N D I R E C R E A T I V Ă Ș I I N O V A Ț I E Organizația are nevoie de creativitate pentru progres și dezvoltare. Angajații nu consideră creativitatea și inovația ca responsabilitatea lor directă. Echipa înțelege rolul creativității și inovației, dar nu are metode prin care să găsească și să dezvolte idei. Există o serie de idei care circulă în cadrul organizației, dar angajații nu se mobilizează într-o acțiune concretă. Vor ști ce este și cum se dezvoltă creativitatea, conexiunile acesteia cu empatia, sentimentul de încredere în echipă și obstacolele din calea creativității. Vor înțelege rolul inovației în mediul organizațional. Vor ști să aplice tehnici de facilitare a creativității adaptate propriei organizații. Vor înțelege creativitatea ca factor de diferențiere a organizațiilor pe piața muncii. Vor învăța cum să creeze un climat favorabil pentru creativitate în propria organizație.

21 T R A I N O F T R A I N E R S Organizația are nevoie de procese de învățare structurate pentru diferite momente: inducție,tranziție, succesiune, transfer de cunoștințe, proiecte noi etc. Sunt necesare metode de training și facilitare pentru desfășurarea activităților interne. Managementul organizației dorește să faciliteze procese de învățare tehnice și competențele soft lipsesc. În acțiunile profesionale comune facilitate de un moderator, angajații au un grad de participare scăzut. Vor fi capabili să facă designul unui proces de învățare atât pentru sine, cât și pentru cei din jur. Vor face diferența dintre prezentare/prelegere/facilitare. Vor învăța despre transferul învățării și cum transformăm experiențele în puncte de învățare. Vor învăța metode de captivare și menținere a atenției audienței în cadrul unui proces de training. Vor învăța cum se crează o experiență de training și metode creative de abordare a diferitelor tematici.

22 FREEDOM CENTERED WORKPLACE,, O a b o r d a r e d e m o c r a tă în locul celei autoritare, clasice (cu care încă suntem o b ișnuiți și in România) este mai sănatoasă și de viitor. Oamenii sunt meniți să aibă a u t o n o m i e d e c i z i o n a lă și șansa de a-și folosi abilitățile pentru a crea lucruri a m b ițioase și mărețe (Kacso Szilard, CEO Azimut Happy Employees) De 11 ani, organizația WorldBlu certifica cele mai democratice organizații din lume. în aprilie 2017, a fost publicată lista anuală cu numele companiilor premiate ca fiind,,freedom Centered Workplace. Anul acesta doar 24 de organizații au primit acest titlu. Printre acestea, se regăsește, pentru prima data, si numele unei companii romanesti private - Azimut Happy Employees.

23 CE NE RECOMANDA? 9.43 MEDIA DE RECOMANDARE 198 PROGRAME 9.63 MEDIA PRESTAȚIE TRAINER PARTICIPANTI 9.13 INDEPLINIRE OBIECTIVE

24 CONTACT VLAD BUT SALES MANAGER & TRAINER MĂDĂLINA NASTASĂ SALES REPRESENTATIVE & TRAINER str. Constantin Brâncuși, nr.45, Cluj-Napoca w w w. h a p p y - e m p l o y e e s. e u

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

Curriculum Vitae

Curriculum Vitae SCRISOARE DE INTENȚIE Constanța, 2016 DOMNULE MANAGER, În urma analizei realizate pe internet referitor la firma pe care o reprezentaţi, precum şi a interesului pe care mi-l manifest de a lucra într-un

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

www.dgh.ro LOGISTICĂ DGH LOG & SPED, evoluție importantă în 2018 4 5 COMPANIA A REUȘIT SĂ ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PERFORMANȚELE FINANCIARE cu peste 30 de procente, în comparație cu 2017 Compania DGH LOG & SPED

Mai mult

Research methods

Research methods Schimbarea paradigmei educaționale: de la predare la învățare Erik de Graaff Departmentul Planificare degraaff@plan.aau.dk Agenda Paradigma educațională tradițională Trecerea de la predare la învățare

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

Investeşte în oameni! Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane

Investeşte în oameni! Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Investeşte în oameni! Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Titlul programului : Oportunități integrate de diminuare

Mai mult

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Catalog cursuri 2019 Programele sunt disponibile în trei

Mai mult

Leadership_ CARPEVITA

Leadership_ CARPEVITA O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane

Mai mult

Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017

Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017 Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017 Mentoratul este o relaţie care are loc într-un mediu de confort şi siguranţă în care învăţarea şi experimentarea au loc prin analiză,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Cine suntem Forum Consult este o companie din Romania, specializata si acreditata in servicii de consultanta in resurse umane din 2005. Forum Consult are o echipa de consultanti cu un nivel inalt de pregatire

Mai mult

Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale

Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul

Mai mult

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 ANEXE la Propunerea de REGULAMENT AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULU

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 ANEXE la Propunerea de REGULAMENT AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULU COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 30.5.2018 COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 ANEXE la Propunerea de REGULAMENT AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI de instituire a programului Europa creativă (2021-2027)

Mai mult

RE_QO

RE_QO Parlamentul European 2014-2019 Document de ședință B8-1126/2016 19.10.2016 PPUNERE DE REZOLUȚIE depusă pe baza întrebării cu solicitare de răspuns oral B8-1803/2016 în conformitate cu articolul 128 alineatul

Mai mult

POLITICA DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

POLITICA DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ Avenor College Complex Greenfield Str. Drumul Pădurea Pustnicu nr. 125 A, Sector 1, București 014042 Tel: 021 386 02 12; 021 386 02 10 office@avenor.ro, www.avenor.ro POLITICA PRIVIND NEVOILE EDUCAȚIONALE

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TRAINING ONLINE PROIECT UNIVERSITATEA ANTREPRENORIALĂ Administrarea instrumentului HEINNOVATE în instituțiile de învățământ superior Octombrie 2016 Un proiect susținut financiar de: Structură training

Mai mult

TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, avâ

TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, avâ TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, având ca scop evaluarea angajaților în ceea ce privește

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/714296 E-mail: scoalastrunga@yahoo.com Nr. 101/05.03.2019 PLAN OPERAŢIONAL An şcolar 2018-2019 Semestrul al II-lea STRUNGA

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Who we are,

Who we are, INSIDE-OUT Limbajul Emergenetics de obtinere a rezultatelor Curs deschis 18 oct 2018 EMERGENETICS (emerge genetics) Tipare de gandire si comportament care rezulta din combinatia bagajului genetic cu care

Mai mult

122_Manual Autoevaluare

122_Manual Autoevaluare ANEXA NR.2 la O.M.Ed.C. nr. 4889/09.08.2006 MANUAL CADRUL DE ASIGURARE A CALITĂŢII CADRUL DE AUTOEVALUARE PENTRU FURNIZORII DE EDUCAŢIE ŞI FORMARE PROFESIONALĂ QA Autoevaluare Cuprins MANUAL DE AUTOEVALUARE

Mai mult

Recruitment coordinator

Recruitment coordinator V O L U N TA R I AT T E A C H F O R R O M A N I A E V E N I M E N T E & A C A D E M I E w w w. t e a c h f o r r o m a n i a. r o Despre noi Teach for Romania este o organizaţie nonprofit care își propune

Mai mult

Organizatia, ca si fiinta umana, este un sistem care are nevoie de consiliere psihologica, necesara în procesul de marire a eficientei si calitatii re

Organizatia, ca si fiinta umana, este un sistem care are nevoie de consiliere psihologica, necesara în procesul de marire a eficientei si calitatii re Programa practicii de master la specialitatea Psihodiagnostic şi intervenţii psihologice în diferite tipuri de organizaţii Organizaţiile reprezintă una din componentele structurale şi funcţionale esenţiale

Mai mult

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şcoala/instituţia: Echipa de lucru: Profesorii clasei,

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Parteneri 24, 25 septembrie 2013, București, Howard Johnson Grand Plaza Parteneri media office@business-mark.ro; Șoseaua Olteniței nr. 8 041312 București, Sector 4, Romania Agendă Ziua I 24 septembrie

Mai mult

FIȘA MĂSURII M7.3A - "Promovarea formelor asociative de producători în agricultură" 1. Descrierea generală a măsurii, inclusiv a logicii de intervenți

FIȘA MĂSURII M7.3A - Promovarea formelor asociative de producători în agricultură 1. Descrierea generală a măsurii, inclusiv a logicii de intervenți FIȘA MĂSURII M7.3A - "Promovarea formelor asociative de producători în agricultură" 1. Descrierea generală a măsurii, inclusiv a logicii de intervenție a acesteia și a contribuției la prioritățile strategiei,

Mai mult

Microsoft Word - Studiul 2_Analiza nevoilor la nivelul UVT.doc

Microsoft Word - Studiul 2_Analiza nevoilor la nivelul UVT.doc CENTRUL DE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ŞI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCPOC) UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA DEPARTAMENTUL DE CERCETARE STUDIUL 2 ANALIZA NEVOILOR DE STRUCTURĂ, COMPETENŢĂ ŞI RELAŢIONARE ALE STUDENŢILOR

Mai mult

PROGRAMUL DE DEZVOLTARE PROPUS PENTRU MANDATUL Încă de la înființarea în anul 1990, A.I.C.P.S. a reunit membrii marcanți ai ingineriei român

PROGRAMUL DE DEZVOLTARE PROPUS PENTRU MANDATUL Încă de la înființarea în anul 1990, A.I.C.P.S. a reunit membrii marcanți ai ingineriei român PROGRAMUL DE DEZVOLTARE PROPUS PENTRU MANDATUL 2019-2021 Încă de la înființarea în anul 1990, A.I.C.P.S. a reunit membrii marcanți ai ingineriei românești, mentori și promotori ai unei școli moderne de

Mai mult

09-ppt-2018-capac

09-ppt-2018-capac SEMINAR IMPORTANȚA ANALIZEI SWOT PENTRU SUCCESUL AFACERII Analiza SWOT presupune stabilirea calitatilor firmei dvs, defectele, oportunitatile de piata si amenintarile 1 Analiza SWOT ofera o radiografie

Mai mult

CEO pentru 1 zi

CEO pentru 1 zi C E O P E N T R U 1 Z I E S T I U R M A T O R U L N O S T R U C E O? CEO pentru 1 Zi un program comun OTP Leasing Romania si Fundatia Dreptul la Educatie menit sa ofere tinerilor (liceeni si studenti,

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

Informaţii personale Nume / Prenume Cetăţenia CURICULUM VITAE Turcu Raducu-Gabriel Română Perioada Funcţia sau postul

Informaţii personale Nume / Prenume  Cetăţenia CURICULUM VITAE Turcu Raducu-Gabriel Română Perioada Funcţia sau postul Informaţii personale Nume / Prenume E-mail Cetăţenia CURICULUM VITAE Turcu Raducu-Gabriel radu.turcu@primarias1.ro Română Perioada august 2018 -prezent Șef Serviciu Serviciul de Strategii de Dezvoltare

Mai mult

ANEXA nr. 3 la metodologie FIŞA DE EVALUARE a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Unitatea de învăţământ:... Numele şi prenum

ANEXA nr. 3 la metodologie FIŞA DE EVALUARE a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Unitatea de învăţământ:... Numele şi prenum ANEXA nr. 3 la metodologie a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Inspecţia este efectuată de directorul/directorul adjunct:... Aspecte urmărite Cunoaştere ştiinţifică şi curriculară

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Elemente organizaționale ale echipei în sistemul de sănătate: componente definitorii și principii de dinamică. Caracteristici ale unei echipe de succes în serviciile de sănătate. Echipa în serviciile de

Mai mult

Curs 5

Curs 5 Curs 5 CV Perspectiva angajatorului Pentru o poziție de programator se strâng în medie 50-100 de CV-uri De obicei nu mai mult de 1 persoană tehnică selectează CV-urile Persoana tehnică are mereu altceva

Mai mult

Academia Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti / Marketing Management St

Academia   Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti / Marketing Management St www.exec-edu.ro Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti office@exec.edu. 021 319 64 40 / 41 0723 171 365 Marketing Management Strategii și instrumente pentru provocările actuale Program autorizat

Mai mult

ISJ BISTRIȚA-NĂSĂUD ASOCIAȚIA AUTISM CCD BISTRIȚA-NĂSĂUD CONSILIUL JUDEȚEAN ȘCOALA GIMNAZIALĂ EUROPA BISTRIȚA BISTRIȚA-NĂSĂUD NR. 4 BISTRIȚA Titlul pr

ISJ BISTRIȚA-NĂSĂUD ASOCIAȚIA AUTISM CCD BISTRIȚA-NĂSĂUD CONSILIUL JUDEȚEAN ȘCOALA GIMNAZIALĂ EUROPA BISTRIȚA BISTRIȚA-NĂSĂUD NR. 4 BISTRIȚA Titlul pr Studiu privind gradul de integrare al persoanelor cu dificultăți de învățare În cadrul proiectului,,dezvoltare de strategii și politici pentru a acorda șanse egale copiilor aparţinând grupurilor vulnerabile

Mai mult

REZUMAT PROIECT ISTEW PROPUNERI 2013 CUPRINS I. PARTENERI PROIECT II. MOTIVAȚIE III. DOMENII DE COMPETENȚĂ IV. SCOP, OBIECTIVE SPECIFICE, REZULTATE V.

REZUMAT PROIECT ISTEW PROPUNERI 2013 CUPRINS I. PARTENERI PROIECT II. MOTIVAȚIE III. DOMENII DE COMPETENȚĂ IV. SCOP, OBIECTIVE SPECIFICE, REZULTATE V. REZUMAT PROIECT ISTEW PROPUNERI 2013 CUPRINS I. PARTENERI PROIECT II. MOTIVAȚIE III. DOMENII DE COMPETENȚĂ IV. SCOP, OBIECTIVE SPECIFICE, REZULTATE V. VALOAREA ADĂUGATĂ VI. CONCLUZII I. PARTNERI PROIECT

Mai mult

Microsoft Word - Anexa ,, Peste limite,,

Microsoft Word - Anexa ,, Peste limite,, ANEXĂ la H.C.L. S.6 nr..../... Peste Limite: Copii cu nevoi speciale la escaladă 2016 1. DESCRIERE PROIECTUL 1.1 Titlul Peste Limite: Copii cu nevoi speciale la escaladă 1.2 Localizare: BUCUREŞTI, SECTOR

Mai mult

Collaboration

Collaboration Colaborarea Pentru îmbunătățirea învățării Colaborare? Zidind împreună Lucrând împreună Gândind împreună Crescând împreună Crescând Colaborare împreună Gândind Lucrând Zidind Relații Care este elementul

Mai mult

Microsoft Word - 6. Ghid de studii MML ciclu_

Microsoft Word - 6. Ghid de studii MML ciclu_ UNIVERSITATEA ROMÂNO AMERICANĂ ACREDITATĂ PRIN LEGEA 274/15 MAI 2002 GHID DE STUDII Programul de studii universitare de masterat MANAGEMENTUL LOGISTICII FACULTATEA DE MANAGEMENT MARKETING Bd. Expoziţiei

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

RE_QO

RE_QO Parlamentul European 2014-2019 Document de ședință B8-1133/2016 19.10.2016 PPUNERE DE REZOLUȚIE depusă pe baza întrebării cu solicitare de răspuns oral B8-1803/2016 în conformitate cu articolul 128 alineatul

Mai mult

O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi

O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti 12-15 martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi 2 din 24 de ţări 3 reuniţi la evenimentele comune

Mai mult

Portugalia RO01-KA Pregătire practică europeană pentru o integrare facilă pe piața muncii 28 martie-15 aprilie 2016 Informațiile furn

Portugalia RO01-KA Pregătire practică europeană pentru o integrare facilă pe piața muncii 28 martie-15 aprilie 2016 Informațiile furn Portugalia 2015-1-RO01-KA102-014384 Pregătire practică europeană pentru o integrare facilă pe piața muncii 28 martie-15 aprilie 2016 Nevoi de formare Proiectul răspunde următoarelor nevoi de formare ale

Mai mult

Str

Str HCA 53/05.09.2017 Director, Prof. Velicu Laurentiu STRATEGIA EVALUĂRII ŞI ASIGURĂRII CALITĂŢII EDUCAŢIEI IN LICEUL TEORETIC CAROL I FETESTI pentru perioada 2017-2020 1 SUMAR I. INTRODUCERE Misiunea CEAC

Mai mult

Grupul pentru Studiul Complexitii

Grupul pentru Studiul Complexitii Raport de activitate - Atelierul de Complexitate «Interacţiunea Minte - Materie» Workshop-ul a fost organizat de Centrul pentru Studii Complexe Activităţi desfăşurate în cadrul atelierului: Atelierul de

Mai mult

85% din familiile cu care interacționați se confruntă cu o formă de dependență de alcool. Persoane dependente de alcool sunt recalcitrante și schimbar

85% din familiile cu care interacționați se confruntă cu o formă de dependență de alcool. Persoane dependente de alcool sunt recalcitrante și schimbar 85% din familiile cu care interacționați se confruntă cu o formă de dependență de alcool. Persoane dependente de alcool sunt recalcitrante și schimbarea pe care doriți să o aduceți în activitatea dumneavoastră,

Mai mult

SUBIECTE Managementul Calității 1. Una dintre primele semnificații ale calității, aceea a lucrului bine făcut, aparține lui: a) Platon; b) Aristotel;

SUBIECTE Managementul Calității 1. Una dintre primele semnificații ale calității, aceea a lucrului bine făcut, aparține lui: a) Platon; b) Aristotel; SUIETE Managementul alității 1. Una dintre primele semnificații ale calității, aceea a lucrului bine făcut, aparține lui: a) Platon; b) ristotel; c) Johannis; d) Herodot. 2. În era pre-industrială, cele

Mai mult

„Hand in Hand for the Environment Protection” „Mână-n mână pentru protejarea mediului înconjurător”

„Hand in Hand for the Environment Protection”  „Mână-n mână pentru protejarea mediului înconjurător” Formarea de viitori profesionişti prin stagii de pregătire practică la nivel european 2015-1-RO01-KA102-014891 Programul Erasmus+ Mobilităţi de formare profesională / VET Acțiunea Cheie 1 20 ianuarie 2017,

Mai mult

AM_Ple_NonLegReport

AM_Ple_NonLegReport 4.7.2016 A8-0224/11 11 Punctul 15 15. subliniază că, drept răspuns la această problemă presantă, în 2014 noua Comisie a propus un plan de investiții pentru Europa și înființarea FEIS, cu scopul de a mobiliza

Mai mult

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 4 CONFLICT Învățământ primar Regulile ajută la rezolvarea conflictelor 4.1. Totul este în regulă! Chiar așa? Ce probleme sau conflicte putem observa în clasa noastră? 4.2. Așa procedăm

Mai mult

ANEXA_12_Grila_evaluare_th_fin_Plan_Afaceri

ANEXA_12_Grila_evaluare_th_fin_Plan_Afaceri PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN Axa prioritară : Locuri de muncă pentru toţi Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor Prioritatea

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Inovarea socialÄ… final.pptx

Microsoft PowerPoint - Inovarea socialÄ… final.pptx INOVAREA SOCIALA Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 VESTART Arta antreprenoriatului POCU/82/3/7/105729 CAPITOL 1 IN CONTEXTUL EUROPEAN 1 Inovarea socială devine tot mai

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI DEPARTAMENTUL PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI CICLUL DE STUDII UNIVERSITAR

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI DEPARTAMENTUL PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI CICLUL DE STUDII UNIVERSITAR UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI DEPARTAMENTUL PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PROGRAMUL DE STUDII: PSIHOLOGIE - SESIUNILE

Mai mult

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar ȘCOALA GENERALĂ GRIGORE SILAȘI BECLEAN PLAN MANAGERIAL ANUL ŞCOLAR 2011-2012 Director: Rus Vasile Gabriel 1. BAZA CONCEPTUALĂ. Acest Plan Managerial este conceput în conformitate cu următoarele acte normative:

Mai mult

COLEGIUL ECONOMIC CĂLĂRAȘI Str. 1 Decembrie 1918, nr. 88, C.P tel/fax: PLAN DE MASURI PRIVIND REDUCE

COLEGIUL ECONOMIC CĂLĂRAȘI Str. 1 Decembrie 1918, nr. 88, C.P tel/fax: PLAN DE MASURI PRIVIND REDUCE PLAN DE MASURI PRIVIND REDUCEREA ABSENTEISMULUI ANUL ȘCOLAR 2017- I. ARGUMENT Mutaţiile din societate şi din familia contemporană (problemele economice, problemele de relaţionare între părinţi şi copii,

Mai mult

Microsoft Word - 0. Introducere.docx

Microsoft Word - 0. Introducere.docx (motivație, context, scop, obiectiv, metodologie) Motivație Strategia de dezvoltare a municipiului Pitești reprezintă instrumentul de planificare strategică și orientare de perspectivă pe termen mediu

Mai mult

INITIERE IN PSIHOPEDAGOGIA EXCEPTIONALITATII MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat

INITIERE IN PSIHOPEDAGOGIA EXCEPTIONALITATII MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat un set de caracteristici psihologice specifice copiilor cu tendinţe de abandon şcolar şi social.

Mai mult

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc MONEY SENSE- UN PROGRAM DE EDUCAŢIE FINANCIARĂ ŞI NU NUMAI Nora Codruţa Curta, Liceul Teoretic Mihai Eminescu Cluj-Napoca Valeria Gîdiu, Colegiul Tehnic Augustin Maior Cluj-Napoca 1. Introducere Expresie

Mai mult

T&L Policy

T&L Policy Avenor College Complex Greenfield Str. Drumul Pădurea Pustnicu nr. 125 A, Sector 1, București 014042 Tel: 021 386 02 12; 021 386 02 10 office@avenor.ro, www.avenor.ro POLITICA DE ÎNREGISTRARE ȘI RAPORTARE

Mai mult

programă şcolară pentru clasa a 11a, liceu

programă şcolară pentru clasa a 11a, liceu Anexă la OMECI nr. 5099 din 09.09.2009 MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII ŞI INOVĂRII PROGRAME ŞCOLARE TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI A COMUNICAŢIILOR (Sisteme de gestiune a bazelor de date) CLASA A XII-A CICLUL

Mai mult

Diapositiva 1

Diapositiva 1 Metodo Studii Consultanță România Compania Metodo Studii Consultanță România a fost înființată în anul 2012 și este parte din grupul internațional de companii Metodo Grupo. Prima companie din Grupul Metodo

Mai mult

LeadSUS Leadership in Sustainability Introduction of project partners and project aims

LeadSUS  Leadership in Sustainability  Introduction of project partners and project aims LeadSUS Leadership in Sustainability Sustainability Manager Introducerea proiectului Training si Schema de Certificare FISTIS GABRIELA Project Manager DENKSTATT ROMANIA GmbH Hietzinger Hauptstrasse 28

Mai mult

Europass CV

Europass CV Curriculum Vitae INFORMAŢII PERSONALE Cătălina Roșca Turda 123, sector 1, Bucuresti, Romania 0727028936 Catalina.rosca@politice.ro Sexul feminin Data naşterii 04/06/1984 Naţionalitatea Romana LOCUL DE

Mai mult

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client”

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client” Frederic Bellon, Auchan: Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client 27 Dec 2014 de Mihail Tănase [1] A finalizat cel mai important proiect de integrare din retailul românesc, 20 de hypermaketuri

Mai mult

Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă

Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă formularul de candidatură pentru a se apropia de scorul

Mai mult

regulament_CEAC

regulament_CEAC Regulamentul de organizare şi funcţionare a Comisiei de Evaluare şi Asigurare a Calităţii de la Școala Sanitară Postliceală Sanity Bacău NR. 218/10.09.2016 Capitolul I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia

Mai mult

Business Services Conference

Business Services Conference ISM Institutul de Standardizare din Moldova LOGO Serviciu presupune un set de activități intelectuale multidisciplinare, în cadrul activităților de management, care urmăresc să creeze sau să promoveze

Mai mult

A TANTÁRGY ADATLAPJA

A TANTÁRGY ADATLAPJA FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Instituţia de învăţământ superior Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca 1.2 Facultatea Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării 1.3

Mai mult

Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fund

Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fund Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer (KAS RLPSEE) lansează apelul

Mai mult

avansând cu instrumentele financiare FESI Fondul European de Dezvoltare Regională Instrumente financiare

avansând cu instrumentele financiare FESI Fondul European de Dezvoltare Regională Instrumente financiare avansând cu instrumentele financiare FESI Fondul European de Dezvoltare Regională Instrumentele financiare cofinanțate prin Fondurile Europene Structurale și de Investiții sunt un mod sustenabil și eficient

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1.Instituţia de învăţământ superior 1.2.Facultatea 1.3.Departamentul 1.4.Domeniul de studii 1.5.Ciclul de st

FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1.Instituţia de învăţământ superior 1.2.Facultatea 1.3.Departamentul 1.4.Domeniul de studii 1.5.Ciclul de st FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1.Instituţia de învăţământ superior 1.2.Facultatea 1.3.Departamentul 1.4.Domeniul de studii 1.5.Ciclul de studii 1.6.Programul de studii/calificarea Universitatea

Mai mult

Présentation PowerPoint

Présentation PowerPoint Educaţia pentru dezvoltare durabilă - considerente generale - 7-11 noiembrie 2018, Iaşi 1 Rețeaua de ONG-uri pentru EDD. O propunere de politică publică EDD. Intervenție EDD în 23 de școli. Rețeaua de

Mai mult

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx GHIDUL DE APLICARE Granturi pentru Acțiuni mici și Proiecte culturale (2017-2019) 03.04.2017 1. Introducere Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) este o agenție de cooperare internațională

Mai mult

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Adaptat timpului, dar ancorat pe stâncă CINE SUNTEM NOI?...cei care credem că fiecare copil și tânar este important și valoros în ochii Lui Dumnezeu... "Încredințează-ți

Mai mult

FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masu

FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masu FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masurii: M 2.3 Masura / DI: M 2.3 / 2A Tipul masurii: INVESTITII

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO , ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL:

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO , ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL: ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO 510009, ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL: 40-0258-806130 FAX:40-0258-812630 REZUMATUL TEZEI DE ABILITARE

Mai mult

Academia Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti

Academia Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC   Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC www.exec-edu.ro Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti office@exec.edu.ro 021 319 64 40 / 41 0723 171 365 2 Programul EXEC-EDU

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA UNIVERSITATEA PEDAGOGICĂ DE STAT ION CREANGĂ DIN CHIŞINĂU FACULTATEA ŞTIINŢE ALE ED

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA UNIVERSITATEA PEDAGOGICĂ DE STAT ION CREANGĂ DIN CHIŞINĂU FACULTATEA ŞTIINŢE ALE ED MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA UNIVERSITATEA PEDAGOGICĂ DE STAT ION CREANGĂ DIN CHIŞINĂU FACULTATEA ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI ŞI INFORMATICĂ Aprobat la şedinţa Senatului

Mai mult

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCovey Co Published by arrangement with St. Martin s Press,

Mai mult

Sistemul Educațional Nordic

Sistemul Educațional Nordic Sistemul Educațional Nordic Cuprins Sistemul Educațional Nordic... 2 Legislație... 3 Valori și principii... 4 Curriculum... 8 Monitorizarea dezvoltării și învățării copilului... 10 Profesionalizarea educatorului...

Mai mult

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator [P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator 19 Apr 2019 de Progresiv [1] Conferinţa Progresiv 2019 a adus în prim plan idei și soluții care ar putea

Mai mult

Ghidul 4/2018 privind acreditarea organismelor de certificare în temeiul articolului 43 din Regulamentul general privind protecția datelor (2016/679)

Ghidul 4/2018 privind acreditarea organismelor de certificare în temeiul articolului 43 din Regulamentul general privind protecția datelor (2016/679) Ghidul 4/2018 privind acreditarea organismelor de certificare în temeiul articolului 43 din Regulamentul general privind protecția datelor (2016/679) Adoptat la 4 decembrie 2018 Cuprins 1 Introducere...

Mai mult

Strategia CEAC

Strategia CEAC I. INTRODUCERE În conformitate cu prevederile legale privind asigurarea calităţii educaţiei, se constituie şi funcţionează Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei în Colegiul Tehnic

Mai mult

Anexa 45

Anexa 45 A u B ROMÂNIA Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea ARTIFEX din Bucureşti Acreditată prin Legea nr.133/2005 Str. Economu Cezărescu nr. 47, sector 6, București Telefoane: 021.316.61.67; 021.316.61.68;

Mai mult

PROIECT DIDACTIC

PROIECT   DIDACTIC Plan de lecție Informații generale Obiectul: Matematică Clasa: a VII - a Durata: 50 min Mijloace TIC: calculatorul profesorului cu videoproiector,calculatoare pentru elevi Tema lecției: Aria triunghiului

Mai mult

CALL FOR TENDERS – EACEA No

CALL FOR TENDERS – EACEA No EUROPA CREATIVĂ (2014-2020) SUBPROGRAMUL MEDIA CERERE DE PROPUNERI EACEA/17/2016: SPRIJIN PENTRU ACCES LA PIEȚE AVERTISMENT: Prezenta cerere de propuneri este condiționată: de disponibilitatea fondurilor

Mai mult

Nr

Nr PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT 2015-2018 începând cu anul universitar 2015-2016 Programul de studii universitare de licenţă Domeniul fundamental ȘTIINȚE SOCIALE Domeniul de licenţă Facultatea SOCIOLOGIE ȘI Durata

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, TEL/FAX : , bancila_sch

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, TEL/FAX : ,   bancila_sch MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, 810520 TEL/FAX : +40 239 619940, e-mail: bancila_school@yahoo.com www.ionbancila.ro Nr. 2533/ 24.10.2018

Mai mult

ELABORARE PROIECTE

ELABORARE PROIECTE IAŞI SEPTEMBRIE 2015 ELABORARE PROIECTE STRATEGII Elaborare proiecte/1 Norme ONU Uniunii Europene forurilor financiare internaţionale # # # formularul depinde de finanţator, diferenţele sunt aproape exclusiv

Mai mult

Microsoft Word - Studiu privind efectul migratiei parintilor la munca in strainatate asupra copiilor ramasi acasa

Microsoft Word - Studiu privind efectul migratiei parintilor la munca in strainatate asupra copiilor ramasi acasa Studiu privind efectul migrației părinților la muncă în străinătate asupra copiilor rămași acasă Profesor învățământ primar Băcican Codruța Școala Gimnazială,,Virgil Iovănaș, Șofronea, Arad Fenomenul globalizării

Mai mult

ADEVĂRUL Înţelgerea legăturii dintre personalitate și maximizarea performanței echipei. DESPRE ECHIPE

ADEVĂRUL Înţelgerea legăturii dintre personalitate și maximizarea performanței echipei. DESPRE ECHIPE ADEVĂRUL Înţelgerea legăturii dintre personalitate și maximizarea performanței echipei. DESPRE ECHIPE Echipele înalt performante pot oferi companiilor un avantaj competitiv incontestabil. Totuși, majoritatea

Mai mult

Deloitte

Deloitte Retail & Consumer Business Alert 20 Iulie 2016 În acest număr: Modificările aduse Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare Începând cu data de 18 iulie 2016 au intrat în vigoare

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii Capitolul I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentr

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii Capitolul I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentr REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii 2017-2018 Capitolul I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentru Evaluare şi Asigurare a Calităţii din GRĂDINIŢA CU

Mai mult

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte Adresa: Târgovişte, strada George Cair, nr.3, judeţul Damboviţa Telefon/Fax: (0372)

Mai mult